Íme a 2012-es American Music Awards jelöltjei
2012. október 10. 15:59
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
One Direction ♥♥
2012. október 10. 16:01
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Mondja meg nekem, hogy a direkció mire fel kap ennyi jelölést? De mondjuk, minden évben és díjátadókkor kapni fognak egyet a nyávogásukra...
Én Rihannának örülök, hát persze, az csak természetes, hogy a drágaságot jelölik, de szegényemnek semmi köze az R&B-hez.
De rajta kívül még nagyon örülök Kelly Clarksonnak, Beyoncénak, Katy Perrynek, a The Wantednak és Carrie Underwoodnak.
És amit legjobban hiányolok: az év legjobb metál előadója/előadónője, de tudom, hogy sajnos ilyen kategóriát nem csinálnak. Nem tudják, mi a jó mjúzik.
Én Rihannának örülök, hát persze, az csak természetes, hogy a drágaságot jelölik, de szegényemnek semmi köze az R&B-hez.
És amit legjobban hiányolok: az év legjobb metál előadója/előadónője, de tudom, hogy sajnos ilyen kategóriát nem csinálnak. Nem tudják, mi a jó mjúzik.
2012. október 10. 16:05
Flo Rida<3
Nicky Minaj<3
Rihanna<3
Pitbull<3
carly rae jepsen és justin bieber elbújhat a picsába!!!
Nicky Minaj<3
Rihanna<3
Pitbull<3
carly rae jepsen és justin bieber elbújhat a picsába!!!
2012. október 10. 16:06
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
már előre látom hogy a One Direction az összes jelölést megnyeri :') nem azért mert rajongó vagyok hanem mert nem valami erősek az ellenfelek, talán az egyik ahol JB-t is jelölték ott szoros lesz de a többit simán megnyerik... és jók, úgyhogy hogy ne nyernék meg
♥ még szurkolok Nickinek és Rihannának, és a Maroon 5 is hazavihetne legalább egy díjat
2012. október 10. 16:10
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
1.Katy Perry
2.Carly R. J.
3.Pitbull
4.Katy Perry
5.Fun.
6.Maroon 5
7. ---
8.Taylor Swift
9.---
10.---
11.---
12.---
13.---
14.Rihanna
15.Rihanna
16.Linkin Park
Hát sok van akiket nem ismerek xddd
2.Carly R. J.
3.Pitbull
4.Katy Perry
5.Fun.
6.Maroon 5
7. ---
8.Taylor Swift
9.---
10.---
11.---
12.---
13.---
14.Rihanna
15.Rihanna
16.Linkin Park
Hát sok van akiket nem ismerek xddd
2012. október 10. 16:12
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Gotye alternatív rock? Dafuq? Két jó előadó van az egész listában, a Linkin Park és Adele (utóbbi ebben a listában sincs benne), nekik szurkolok, a többi rémes. És a pop-rock kategóriát kérem átnevezni mainstream pop-ra, de nagyongyorsan!
2012. október 10. 16:27
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Az én listám így néz ki.
Év előadója: Katy Perry
Az év új előadója: Carly RJ vagy 1D
A legjobb férfi előadó – pop/rock kategóriában: Talán Flo Rida
A legjobb női előadó – pop/rock kategóriában: Katy Perry, esetleg Kelly Clarkson
Legjobb együttes, duó és banda – pop/rock kategóriában: Mindegyiket szeretem, de legyen a 1D
Legjobb album – pop/rock kategóriába: Sajnos egyiket sem hallgattam végig, viszont az Up All Nightról hallottam néhány számot és tetszett. Szóval akkor az, mert arról legalább tudok valamit.
A legjobb férfi előadó – country kategóriában: Sajnos nem ismerem őket, így nem tudok mondani senkit :/
A legjobb női előadó – country kategóriában: Taylor Swift!!! <3
Legjobb együttes, duó és banda – country kategóriában: Lady Antebellum
Legjobb album – country kategóriában:
Carrie Underwood – Blown Away
Legjobb előadó – rap/hip-hop kategóriában: Igazából Nicki Minaj élőben katasztrófa, de mégis jó dalokat csinál, szóval talán ő.
Legjobb album – Rap/Hip-Hop kategóriában: Előző okból kifolyólag szintén Nikki.
Legjobb férfi előadó – R&B kategóriában: Usher vagy Chris Brown, igazából, nekem egyre megy.
Legjobb női előadó – R&B kategóriában: Idén legyen Rihanna.
Legjobb album – R&B kategóriában: Szintén Rihanna.
Legjobb előadó – Alternatív Rock kategóriában: Gotye
Valahogy így képzelem el, remélem legalább páran nyernek közülük. Hajrá
Év előadója: Katy Perry
Az év új előadója: Carly RJ vagy 1D
A legjobb férfi előadó – pop/rock kategóriában: Talán Flo Rida
A legjobb női előadó – pop/rock kategóriában: Katy Perry, esetleg Kelly Clarkson
Legjobb együttes, duó és banda – pop/rock kategóriában: Mindegyiket szeretem, de legyen a 1D
Legjobb album – pop/rock kategóriába: Sajnos egyiket sem hallgattam végig, viszont az Up All Nightról hallottam néhány számot és tetszett. Szóval akkor az, mert arról legalább tudok valamit.
A legjobb férfi előadó – country kategóriában: Sajnos nem ismerem őket, így nem tudok mondani senkit :/
A legjobb női előadó – country kategóriában: Taylor Swift!!! <3
Legjobb együttes, duó és banda – country kategóriában: Lady Antebellum
Legjobb album – country kategóriában:
Carrie Underwood – Blown Away
Legjobb előadó – rap/hip-hop kategóriában: Igazából Nicki Minaj élőben katasztrófa, de mégis jó dalokat csinál, szóval talán ő.
Legjobb album – Rap/Hip-Hop kategóriában: Előző okból kifolyólag szintén Nikki.
Legjobb férfi előadó – R&B kategóriában: Usher vagy Chris Brown, igazából, nekem egyre megy.
Legjobb női előadó – R&B kategóriában: Idén legyen Rihanna.
Legjobb album – R&B kategóriában: Szintén Rihanna.
Legjobb előadó – Alternatív Rock kategóriában: Gotye
Valahogy így képzelem el, remélem legalább páran nyernek közülük. Hajrá
2012. október 10. 16:30
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Linkin Park <3 a legjobb
2012. október 10. 16:32
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Usher, One Direction, Chris Brown
2012. október 10. 16:43
|
|
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline
|
Hajrá mindenkinek!!
2012. október 10. 16:52
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Idézet (Meme23 @ 2012.10.10. 16:44)
Lin-kin-PAARK
Dájreksön meg húzza már le magát.
Dájreksön meg húzza már le magát.
Én örülök, hogy a One Direction is a listán van, pont annyira, mint a Linkin Park-nak,
2012. október 10. 16:53
1D-t szerintem kihúzhatjuk onnan!!! BIG TIME RUSH MIÉRT NINCSEN BENNE???????????????? D:
2012. október 10. 16:59
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Riri,Carly R. Jepsen,Chris Brown,Carrie Underwood,Taylor,Usher
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. október 10. 17:07
|
|
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline
|
One direction <3<3<3<3<3<3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.