Íme a 2012-es American Music Awards jelöltjei
2012. október 10. 13:44
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hajár One Direction;Justin Bieber;fun és Kelly Clarkson.! ♥
2012. október 10. 13:58
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kár,hogy nincsen benne a Selena... de attól még vannak olyan sztárok akiknek szurkolok...
2012. október 10. 14:17
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Szinte mindegyik jó ..
Nicki Minaj és One Direction +.+
2012. október 10. 14:24
Csak én vettem észre ,hogy majdnem minden évben ugyanazok a jelöltek?
2012. október 10. 14:31
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Tami2000 ez igaz
De ezeken a díjátadókon nem a tehetség számít hanem hogy ki az ismertebb és mindig az nyer
nem hogy legalább valami tehetséges isnyerne
Az lehet hogy PL.Taylor Swiftnek van hangja és sikeres is meg nyer is de PL Nicki Minaj is csak a hírességéről ismert és nem a tehetségéről, úgy néz ki mint egy színes felhő.
De hát nekem mindegy ki mit szeret ez csakk az én véleményem.
De ezeken a díjátadókon nem a tehetség számít hanem hogy ki az ismertebb és mindig az nyer
nem hogy legalább valami tehetséges isnyerne
Az lehet hogy PL.Taylor Swiftnek van hangja és sikeres is meg nyer is de PL Nicki Minaj is csak a hírességéről ismert és nem a tehetségéről, úgy néz ki mint egy színes felhő.
De hát nekem mindegy ki mit szeret ez csakk az én véleményem.
2012. október 10. 14:35
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
Hajrá One Diection Forewer Directioner ♥♥ 1D
2012. október 10. 14:38
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Norah
Az igazi R&B énekesek nagyívben elkerülik ezeket a díjátadókat, de lassan már a BET Awardsot is...Szerintem például Mary-nek semmi szüksége egy ilyen értéktelen kacatra
Természetesen sok a kedvenc ezek között, csak a kategóriák csöppet elcsúsztak..
Nincsenek tisztában, hogy mégis mi mit takar, mondjuk az R&B vagy hip-hop szó alatt
Ibarbii. Hogy miért nem jelölik a Vámpírnaplókat?? A díjátadó neve American MUSIC Awards
Természetesen sok a kedvenc ezek között, csak a kategóriák csöppet elcsúsztak..
Ibarbii. Hogy miért nem jelölik a Vámpírnaplókat?? A díjátadó neve American MUSIC Awards
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. október 10. 15:04
Mélg javában a cikket olvastam, amikor már tudtam hogy a "Hajrá EgyDé!!" hozzászólások szó szerint szúrni fogják a szemeimet...
Ez a lista évről évre szánalmasabb, hogy mit ne mondjak. Olyan előadók(pardon, megcsinált tömegcelebek) vannak a listán, akik meg sem közelíteik a zenéikkel a hallgatható szintet. És igenis idegesít, dühít, kiábrándít, hogy olyan ember tevékenységét akarják díjazni, aki rózsaszín, csillámos hacukákban rázza a hátsóját, egy hónapban 16 féle frizurája van, és műslágereket gyárt tonnaszámra. Tiszetelet annak az egyetlenegy kivételnek. (Kelly) Lehet jobb lett volna el sem olvasni a jelöltek listáját, mert csak felhúztam magam..
Ez a lista évről évre szánalmasabb, hogy mit ne mondjak. Olyan előadók(pardon, megcsinált tömegcelebek) vannak a listán, akik meg sem közelíteik a zenéikkel a hallgatható szintet. És igenis idegesít, dühít, kiábrándít, hogy olyan ember tevékenységét akarják díjazni, aki rózsaszín, csillámos hacukákban rázza a hátsóját, egy hónapban 16 féle frizurája van, és műslágereket gyárt tonnaszámra. Tiszetelet annak az egyetlenegy kivételnek. (Kelly) Lehet jobb lett volna el sem olvasni a jelöltek listáját, mert csak felhúztam magam..
2012. október 10. 15:19
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Még egy dolog, amit nem fogok megnézni.. kevés jó előadó van a listán XD
2012. október 10. 15:42
|
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline
|
Hol lehet szavazni? xD
Amúgy meg: HAJRÁ TAYLOR SWIFT!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy meg: HAJRÁ TAYLOR SWIFT!!!!!!!!!!!!!!!
2012. október 10. 15:43
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Justin Bieber minden évben kap jelölást? Mire föl? Színvonal is lemaradt... De legalább van Gotye, Kelly Clarkson, Maroon 5, Carrie Underwood, Beyoncé, Rihanna és Linkin Park.
2012. október 10. 15:47
hát engem itt senki nem izgat , de Am az ABC oldalán szerintem , ott lehet szerintem szavazni , keressetek rá
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.