Új oldaláról mutatkozik meg Taylor Swift
2012. október 09. 19:22
amikor hallgattam olvastam egy cikket és elkezdett a fejemben a kép ide-oda mozogni..most nem tudom, hogy a zene hatása, vagy csak én hallucináltam(
), de mindenesetre tényleg van benne valami más...az tény, hogy nem lesz a kedvencem..de nem rossz:)
2012. október 09. 19:25
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Szerintem is nagyon jó
2012. október 09. 20:24
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Eszméletlen, hogy lassan eltűnik az érték a mai számokból... Taylor nagy kedvenc nálam, tartalmas szövegei vannak, és a dallamai megérintik a szívet, de ez nem sikerült jól... Sajnálnám, ha őt is elkapná az elektornikus vonal, és elmenne egy ehhez hasonló irányba. Ilyet is tud, huráá, örülünk neki, nem rossz dal ez, csak tud ő százszor jobbat is!
2012. október 09. 20:39
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
A dal alapvetően jó, de ha nem mondják soha nem ismerem fel, hogy Taylor énekli
2012. október 09. 20:49
Imádom Tay-t,ez a dal is nagyon tetszik nekem!
Imádom,csodás lett!
Engem nem érdekel hogy eltér egy kicsit az eddigiektől,nem lehet senkit be skatulyázni hogy Taylor csakis countyt énekelhet.
2012. október 09. 20:54
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Bevallom, kicsit megijedtem, mikor meghallottam, hogy stílust váltott. de aztán meghallgattam a dalt, és.. el kell ismernem, Taylor tényleg mindenből csak a legjobbat tudja kihozni. Már elős hallásra imádom a számot, ami nálam nagyon ritka. Bár az tény, hogy a régi stílusa sokkal jobabn tetszett, remélem a You Belong With Mehez és a Minehez is lesznek hasonló dalok az albumon.
2012. október 09. 21:03
Nekem tetszik ez a dal. Szerintem nagyon jól sikerült. Taylor nagyon tehetséges énekesnő.
2012. október 09. 21:19
Eh, szerintem Taylor hangja nem illik az ilyen stílusú dalokhoz. Sokkal jobb ő egy egyszerű gitárral vagy bendzsóval, nem kellenek neki a DJ-k. Ugyanakkor örülök is hogy változtat, mert a sok country száma kezdett egy kicsit egybefolyni, annyi volt már belőlük.
2012. október 09. 21:35
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Jó szám lett..! : )
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: