Az énekesnő legújabb dala ezúttal eltér a többitől, nem a megszokott country stílust adja vissza, inkább az elektronikus felé hajlik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új oldaláról mutatkozik meg Taylor Swift
2012. október 09. 17:27
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Hát igen ez elég sz@arra sikerült.
2012. október 09. 17:31
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ha az eddigi számaihoz viszonyítom, nem tetszik. ha a stílusát nézem, kis csalódás. de ha ezektől eltekintek, nekem tetszik.
2012. október 09. 17:34
Az eddigi dalaihoz nem ér fel, de nem mondanám rossznak...csak tőle gyenge. Ha nem lenne benne az a "tuc-tuc" rész jobban tetszene...
2012. október 09. 17:39
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
nem lehet mindig egy stílusban alkotni, el kell kancsingatni időnként másik irányba is, mert egy idő után unalmas lesz a sok hasonló dal.
most a hasonló hangzású dalok a "menők", érthető, hogy erre a vonatra pattant fel ő is.
ennek ellenére nem tetszik a dal, mivel én amúgy sem vagyok kibékülve az elektronikus hangzással.
most a hasonló hangzású dalok a "menők", érthető, hogy erre a vonatra pattant fel ő is.
ennek ellenére nem tetszik a dal, mivel én amúgy sem vagyok kibékülve az elektronikus hangzással.
2012. október 09. 17:40
Azért is szeretem Taylort mert countryt énekel és nem áll sorba a többi pop énekes mögött bár tetszik ez a szám.
2012. október 09. 17:44
Imádom...
megszállot vagyok az új stílusával...
A RED és ez is fantasztikus szám,már nagyon várom az új albumot
2012. október 09. 17:53
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nem értem miért kell Taylornak is beállni a sorba, és eltucatosodnia. Eddig is hihetetlen nagy sikere volt, szerintem neki pont nem lenne szüksége erre. Ennek a dalnak, meg az első kislemeznek, már nincs sok köze a countryhoz, pedig pont az a hangzás miatt volt ő azért valamennyire egyedi előadó. Ha ezt így folytatja szerintem el fognak pártolni tőle elég sokan. Remélem azért a lemezen nem az ilyen számok lesznek többségben, bár szerintem nem véletlen, hogy ezekkel a dalokkal népszerűsítik azt. Persze attól még nagyon tehetséges énekesnő, meg dalszerző, csak elég rossz irányba halad szerintem.
2012. október 09. 18:20
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
A "Begin Again" című szerzeménye még mindig arról árulkodik,hogy azon kívűlis lesznek még olyan dalok melyek közelebb állnak a country-hoz. Ez a szám se rossz,sőt nekem tetszik leszámítva,hogy dubstep +egyáltalán nem Tay stílusa. Nagyon úgy tűnik,hogy ő is már csak eladni akarja magát. Persze még reménykedem,hogy az albumom inkább country-számok lesznek többségben.
2012. október 09. 18:47
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Jujj, ez nagyon tetszik! ♥
2012. október 09. 18:53
Nagyon jó lett;De Tay-nek mindig olyan jók a dalai.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

1 felhasználónak tetszik: