Újdonságok Storybrooke-ban
2012. október 11. 06:56
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
jujjj én nézem és imádom egyszerűen csodás!!!!!
)
2012. október 11. 15:03
lol amikor az első részt néztem azt hittem hogy csak egy pár részes sorozatról van szó >.< aztán szembesültem a szomorú valósággal ez is egy olyan sokrészes maszlag és már most a 8-9. rész környékén bosszant hogy nem igen haladnak semmit se előbbre a történések. persze nézem s valószínűleg nézni is fogom amíg be nem fejezik :@
ui valki meg tudná mondani ki játsza a gonosz banyát/polgármesternőt? a cikknél nincs feltűntetve, vagy vak vagyok de minenesetre lusta vagyok utánanézni :@ ő elég jól alakít benne
ui valki meg tudná mondani ki játsza a gonosz banyát/polgármesternőt? a cikknél nincs feltűntetve, vagy vak vagyok de minenesetre lusta vagyok utánanézni :@ ő elég jól alakít benne
2012. október 11. 18:01
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Imádom a sorozatot! Kifejezetten örülök Hook kapitánynak, meg persze a szereposztásnak is, igaz eddig a megszokott Pán Péter sztoriban Hook a rossz fiú, de biztosra veszem ezúttal más szemszögből ismerhetjük meg.
Annak is örülök, hogy végre feltűnik majd Rumpy fia, Baelfire. Habár azt hittem idősebb lesz, hiszen August -ra ugye Rumpy azt hiszi ő a fia, és August már rég nem kamasz srác.
Annak is örülök, hogy végre feltűnik majd Rumpy fia, Baelfire. Habár azt hittem idősebb lesz, hiszen August -ra ugye Rumpy azt hiszi ő a fia, és August már rég nem kamasz srác.
2012. október 15. 21:08
|
|
shannelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 149680 offline
|
Ha szeretitek a sorozatot,akkor itt folyamatosan tölthetitek le a 2. évad legújabb részeit!
http://the-vampire-diaries-hun.blogspot.hu/ (ezen a blogon még a Vámpírnaplók 4. évadának legújabb részeit is le tudjátok hetente tölteni
)
2012. október 20. 14:36
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerintem a 2. évad ezerszer jobb lesz, mint az első.
2012. december 06. 16:28
Én mindkét évadot imádom. Kár, hogy a sorozat most január 6.-áig szünetel. Az új szereplők közül egyértelműen Hook viszi a pálmát. De továbbra is Rumplestiltskin a No.1 nálam! ^^
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: