Az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon A Time) első évada jelenleg is megy az M1-en, de a tengerentúlon már a második szezon részeit nézhetik a rajongók. Erről az évadról már meg is érkeztek a legfrissebb információk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újdonságok Storybrooke-ban
2012. október 09. 09:54
ÉN SZERETEM EZT A SOROZATOT,DE AMIÓTA ELTETTÉK KÉSÖBBRE NEM NÉZEM,MERT MELÓZOK,ÉS MINDIG ELALSZOK MIRE ELKEZDI.NINCS IGAZSÁG!!!!!!!!!!!!
2012. október 09. 11:25
Az első sem érdekel. Mikor még csak az első reklám ment jónak tűnt, de miután belenéztem oda lett az élvezet.
2012. október 09. 11:46
|
|
Atina21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.07. Hozzászólás: 595 Csatolások: 208 Azonosító: 86615 offline
|
Én is kíváncsi vagyok az új évadra. Azt mondjuk sajnálom, hogy kinyírták Grahamet. De hát kitudja, hogy még mik fognak még történni. Hátha vissza lehetne hozni, hiszen ez csak egy mese. Jó, nem teljesen.
2012. október 09. 14:18
A kicsaj, Bailee nagyon jól át tudja adni amúgy Ginnifer arkifejezéseit, néha azt szoktam hinni, hogy éppen a felnőtt Hófehérkével történik valamikor, de később rájövök, hogy az csak visszaemlékezés...
2012. október 09. 15:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Most hallok erről életemben először....!
2012. október 09. 17:20
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hm... hát, sajna a lassú netem miatt egyelőre nem tudom megnézni az első évadot sem, de jónak ígérkezik. Bár ebből a cikkből nem sok mindent tudtam meg a második évadról, de már várom
2012. október 09. 17:55
Én már megnéztem a 2.évad első részét!
Nagyon jó!!!!!
Nagyon jó!!!!!
2012. október 10. 19:16
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Én nem nézem de tervezem hogy megnézem!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: