Sokkoló! Mi történt Matthew McConaughey-vel?
2012. október 09. 18:58
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Idézet (Whisky @ 2012.10.09. 18:49)
most ebbe mi a sokkolo??43 éves h nézzen ki? 
mert az embernek 43 évesen úgy kell kinéznie mint egy 70 évesnek...logikus...
2012. október 09. 20:07
Hát,tényleg elég....fura lett,de azért ő még így is Matthew!!
2012. október 09. 20:38
|
|
Mrs.Adél Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174266 offline
|
Jó, most mindenki mondja " egyszer meg kell öregedni ", de attól még nem kell drasztikusan lefogyni, inkább ilyenkor a pocak növesztés jön
És könyörgöm még csak 43 éves!! Hol van az még az öregtől? Inkább mondjuk úgy, hogy nem lesz örökké fiatal
És könyörgöm még csak 43 éves!! Hol van az még az öregtől? Inkább mondjuk úgy, hogy nem lesz örökké fiatal
2012. október 09. 23:41
Lehet rákos ő is? Remélem semmi baja, és csak esetleg egy szerep kedvéért fogyott le...
2012. október 10. 07:01
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
2012. október 10. 07:20
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Én ezt valahol úgy hallottam,hogy csak egy film miatt néz ki így,és így is lett meg csinálva. Hát én igazából nem tudom,lehet,de azt is el tudom képzelni,hogy öregszik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: