Mi leszek, ha nagy leszek
2013. február 03. 09:09
Én állatorvos leszek,ha meg nem vesznek fel,...Na jó még nem tudom.
2013. február 06. 01:28
|
|
olajaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.18. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 171455 offline
|
Én 20 éves vagyok, van egy egész jó érettségim (mat.3, magy.4, német 4, földrajz 4, töri 5), egyetemre nem vettek fel (töri szak), mert államilag támogatotthoz nem volt elég pontom, fizetőshöz meg elég pénzem:) És még mindig nem igazán tudom, hogy mi akarok lenni, mondjuk jelenleg a filmkészítés érdekel, de ez kb. 2 évente változni szokott. Különös tehetségem meg semmihez sincs, de mindenhez értek egy kicsit:)
2013. február 09. 21:33
|
|
swiftiedirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 192252 offline
|
a modellkedést mindenképp megpróbálom pár év múlva,de divattervező is szívesen lennék.
el tudnám képzelni magam színészi pályán is,de egy tök egyszerű állásban is,mint pl. ovónő.
el tudnám képzelni magam színészi pályán is,de egy tök egyszerű állásban is,mint pl. ovónő.
2013. február 20. 19:31
csak 14 éves vagyok most megyek közép suliba és állatorvos akartam lenni de az nagyon sok idő meg sok pénz és sztályliszt akaror lenni
mondjuk eléggé érdekel az ilyesmi de nem szeretem ha valakin egy tonna vakolat van mondjuk nagyon szeretném ha jó hangom lenne de az osztálytársaim azt mondják nincs hozzá hangom de viszont az ének tanár azt mondja hogy foglalkozak vele és járjak ének tanárhoz megprobálom
2013. május 12. 12:54
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Régebbi a cikk de azért is hozzászolók.
A cikk nagyon jó lett és nagyon is tetszik. Engem eléggé érdekel az orvostudomány. Táncolni meg egyszerűen imádok. Kívánom hogy mindenkinek sikerüljön az álomállása megszerzése!
A cikk nagyon jó lett és nagyon is tetszik. Engem eléggé érdekel az orvostudomány. Táncolni meg egyszerűen imádok. Kívánom hogy mindenkinek sikerüljön az álomállása megszerzése!
2014. május 04. 13:11
|
|
Lány Vagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.03. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 225394 offline
|
Nagyon jó cikk én cukrász leszek
2014. június 13. 10:31
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Nekem a az álmom, hogy író és illusztrátor legyek, és állatos sztorikat adjak ki.
2020. február 16. 09:58
Érdekes cikk. Én színészeten vagy írói pályafutásom gondolkodom, a média világa igazán lázba hoz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: