Starity

Lady GaGa kizsákmányolja rajongóit?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 08. 19:16 #61
Lovas csajszi
Lovas csajszi
visszatérő vendég

StátuszElfoglalt vagyok, veletek ellentétben!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 108
Csatolások: 0
Azonosító: 187041
Szerintem igenis van éretelme ennek! Akinek nem tetszik, az meg fogja be. Jó hogy még GaGa is felvállalta magát, mivel nyugodtan kijelenthetjük: SENKI sem tökéletes!
2012. október 08. 19:47 #62
- törölt felhasználó -    
Igaza van Lady Gagának! Senki sem tökéletes.
2012. október 08. 20:02 #63
Wiwii98
Wiwii98

StátuszMindenki : Jobb. Szebb. Vékonyabb. Viccesebb. NÁLAM... !
Hozzászólás: 510
Azonosító: 179534
ez köcsögség de nagyon...-.- miért kel rögtön a rosszat látni.?!-.- szeretem gagát és nagyon örülök hogy megcsinálta ezt a forradalmat/mozgalmat..
2012. október 08. 20:05 #64
vicamicaa
vicamicaa
új tag

StátuszJó 8! mindenkinek..! :D
Hozzászólás: 53
Azonosító: 186811
Hát..elvégre senki sem tökély biggrin.gif
2012. október 08. 21:49 #65
BlazeB
BlazeB
új tag
Hozzászólás: 83
Azonosító: 177789
Miért kell Gaga minden mozzanatában a rosszat látni?? Uristen!!!! Szerintem a mai sztárvilágban ő az aki a legjobban tőrődik a rajongokkal!!!
2012. október 08. 22:03 #66
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (BlazeB @ 2012.10.08. 21:49)
Miért kell Gaga minden mozzanatában a rosszat látni?? Uristen!! Szerintem a mai sztárvilágban ő az aki a legjobban tőrődik a rajongokkal!!!

Mert az emberek nem hisznek benne? Miért higyjen benne mindenki mikor nem viselkedik épeszű ember módjára? bolond.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. október 09. 09:12 #67
nettyminaj
nettyminaj
Cry Baby.

Státusznettyminaj nem állítja be a státuszát, mert rohadtul nincs kedve hozzá
Hozzászólás: 1148
Csatolások: 78
Azonosító: 180819
Úristen!Az a kép!
2012. október 09. 10:50 #68
- törölt felhasználó -    
hmmm nem tom mit mongyak erre
2012. október 09. 11:19 #69
BlazeB
BlazeB
új tag
Hozzászólás: 83
Azonosító: 177789
ophely88!! Mert ő ilyen , igy fejezi ki magát, ebbe semmit kivetni való sincsen!!! Tudod Born This Way!!smileeee.gif
2012. október 09. 14:37 #70
Viki Malik
Viki Malik

Státusz;)
Hozzászólás: 545
Azonosító: 179754
most nem tom mit mondjak erre..
2012. október 09. 14:37 #71
Viki Malik
Viki Malik

Státusz;)
Hozzászólás: 545
Azonosító: 179754
No comment...:|
2012. október 09. 16:43 #72
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (BlazeB @ 2012.10.09. 11:19)
ophely88!! Mert ő ilyen , igy fejezi ki magát, ebbe semmit kivetni való sincsen!!! Tudod Born This Way!!smileeee.gif

A Born This Way az jó csak hogy a társadalom ilyen, ha nagyon kilógsz a sorból és erőlteted is azt, azt nem nézik jó szemmel, mert .. a közösség ilyen. Vagy beáll a sorba és normálisabban/kevésbé önmagaként viselkedik, vagy folytatja ezt és állandó rosszindulatok kereszttüzében marad. Ugyanígy a melegeket és a túlsúlyos embereket sem fogják soha sem elfogadni, annyi a különbség hogy a meleg nem tehet arról hogy meleg, aki túlsúlyos, talán lead valamennyit, talán nem, de az hogy hányszor hányom el magam a színpadon vagy miben megyek vacsorázni, az egy más dolog. Meg kell erőltetni magát, alkalmazkodni kell, ha nem alkalmazkodik, addig ez így marad. Egyébként néha már azt hiszem hogy Gaga nem is foglalkozik ezzel, csak a fanok háborognak hogy mire fel a sok negatív cikk. Hiába írsz róla pozitívat, az ember ilyen, borúlátó vagy realista, nem hisz el mindent amit lenyomnak a torkán. pardon.gif
2012. október 09. 18:50 #73
- törölt felhasználó -    
ophely88,van benne igazság.:/
2012. október 09. 18:52 #74
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Nem tudom, miért kell mindig rosszra gondolni, amikor Gagáról van szó. mad.gif Az egy dolog, hogy nem szereti és nem is szeretheti mindenki őt, de azért ez már túlzás. mellow.gif Szerintem egyáltalán nem akar ebből pénzt csinálni, csakhát ő is észrevette, hogy az emberek egyre kevésbé szeretik és fogadják el önmagukat. Ő csak lelkesíteni akarja az embereket és a szörnyecskéit! Ennyi az egész, nem rossz szándék. smileeee.gif
2012. október 09. 19:37 #75
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
ophely88: "Vagy beáll a sorba és normálisabban/kevésbé önmagaként viselkedik, vagy folytatja ezt és állandó rosszindulatok kereszttüzében marad."

Na ez a baj a társadalommal és ez az ami undorító, hogy az embernek saját magának kell hazudnia és az agyatlan tömeghez kell idomulnia, hogy elfogadják...
És jól érzed, Gaga nem foglalkozik a beszólogatásokkal, mert tudja magáról, hogy jobb, mint azok, akik le akarják húzni, de ez attól még minket rajongókat nagyon idegesít.

Ja és én remélem, hogy sosem fog megváltozni és sosem fog a tömeg szintjéhez "lebutulni", mert így rengeteg embert inspirál, akiket a társadalom (önhibájukon kívül) nem fogad be. Gaga lehetne olyan, mint a többiek és ő is bánthatná azokat, akik nem tudnak beilleszkedni, csak azért, hogy őt ne bántsák, de ő mégis úgy döntött, hogy inkább ő is a tömeggel szembe megy azokért, akik a társadalom szerint "nem normálisak". (Meg persze azért is, mert ő így érzi jól magát.)
2012. október 09. 19:48 #76
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Candy_attack @ 2012.10.09. 19:37)
ophely88: "Vagy beáll a sorba és normálisabban/kevésbé önmagaként viselkedik, vagy folytatja ezt és állandó rosszindulatok kereszttüzében marad."

Na ez a baj a társadalommal és ez az ami undorító, hogy az embernek saját magának kell hazudnia és az agyatlan tömeghez kell idomulnia, hogy elfogadják... 
És jól érzed, Gaga nem foglalkozik a beszólogatásokkal, mert tudja magáról, hogy jobb, mint azok, akik le akarják húzni, de ez attól még minket rajongókat nagyon idegesít.

Ehhez az általad undorítónak titulált világhoz alkalmazkodni kell, ha nem teszi, akkor így járt. Én azt sem értem hogy miért kell azon bosszankodni hogy ki hogyan áll a dolgokhoz és miért írkál róla negatív cikkeket. Csak el kellene fogadni hogy ő ilyen, a társadalom olyan és itt a paradox. Ha ő is csak egy lenne a többi közül aki képes normálisan felöltözni és használni a józan p@raszti eszét, akkor is lehetne különleges, mert így vagy úgy, de mindenki igaz. Nem kell ahhoz hülyét csinálnod magadból publikum előtt, polgárokat pukkasztani vagy a weirdo önmagadat adni hogy különleges legyél, de amíg így áll a dolgokhoz, az 'undorító' világ és társadalom nem fogja befogadni de szerintem mivel ő tesz erre magasról, nem értem néha a kiborulást. Vannak fanjai, pénze, díjak. Elérte amit akar, a hülyeségeitől hangos a média, ő ilyen és kész, nem értem mire fel a morgás.
2012. október 09. 19:57 #77
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Persze, hogy senki sem tökéletes!
2012. október 09. 21:07 #78
- törölt felhasználó -    
Szerintem GaGa nem a kizsákmányolás céljából teszi ezt. Igaza van,és nagyon sok erőt ad így a tiniknek. smileeee.gif
2012. október 09. 21:23 #79
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
ophely88: "Ha ő is csak egy lenne a többi közül aki képes normálisan felöltözni és használni a józan p@raszti eszét,..."

Na itt van a probléma: Ki dönti el, hogy mi a normális (pl öltözködésben, mert most azt hoztad fel.)Gondolom az a normális, amit 100-ból legalább 80 ember csinál, a másik 20 meg hülye... Ez a baj, hogy van egy séma és ahhoz kell tartanod magad, mert különben "különc" vagy. De ez így nem jó, mert pl Gagának mást jelent a "normális", mint nekem, vagy neked, vagy a szomszéd gyereknek. Én pl a húsruhán meg sem lepődtem, nekem tök természetes volt és jó ötletnek tartottam, míg a barátnőmet a hányinger kerülgette. Osztálytársamnak normális, hogy szivecskés gumicsizmában járkáljon, én inkább levágnám a lábam, minthogy felvegyem...

Tehát a lényeg, hogy nem lehet definiálni a "normálist" és senkinek nincs is joga hozzá, mint ahogy ahhoz sem, hogy bírálja a másikat a meggyőződéséért, viselkedéséért, stílusáért, (persze amíg másoknak nem árt vele).
Az nem megoldás, hogy alkalmazkodjunk, ahogy te is mondtad. Inkább még több Gagához hasonló "őrültnek" kéne lennie és akkor talán a társadalmi norma is kicsit változna...
2012. október 09. 22:21 #80
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Candy_attack @ 2012.10.09. 21:23)
ophely88: "Ha ő is csak egy lenne a többi közül aki képes normálisan felöltözni és használni a józan p@raszti eszét,..."

Na itt van a probléma: Ki dönti el, hogy mi a normális (pl öltözködésben, mert most azt hoztad fel.)Gondolom az a normális, amit 100-ból legalább 80 ember csinál, a másik 20 meg hülye... Ez a baj, hogy van egy séma és ahhoz kell tartanod magad, mert különben "különc" vagy. De ez így nem jó, mert pl Gagának mást jelent a "normális", mint nekem, vagy neked, vagy a szomszéd gyereknek. Én pl a húsruhán meg sem lepődtem, nekem tök természetes volt és jó ötletnek tartottam, míg a barátnőmet a hányinger kerülgette. Osztálytársamnak normális, hogy szivecskés gumicsizmában járkáljon, én inkább levágnám a lábam, minthogy felvegyem...

Tehát a lényeg, hogy nem lehet definiálni a "normálist" és senkinek nincs is joga hozzá, mint ahogy ahhoz sem, hogy bírálja a másikat a meggyőződéséért, viselkedéséért, stílusáért, (persze amíg másoknak nem árt vele).
Az nem megoldás, hogy alkalmazkodjunk, ahogy te is mondtad. Inkább még több Gagához hasonló "őrültnek" kéne lennie és akkor talán a társadalmi norma is kicsit változna...

A társadalmi helyzeten szerintem senki sem tud változtatni, akár 1 személy vagy 3 millió ember van a háta mögött, támogatóként.

Hogy ki mit tart normálisnak az relatív, ahogyan te is mondtad, csak hogy a világban vannak dolgok, amiket vagy betart az ember, beilleszkedik és sodródik az árral, vagy ellenszegül ennek a 'sablonnak' és íme, ez a végeredmény. Úgy gondolom hogy az ellenlábasok táborának nagyságából lehet arra következtetni hogy mit tart a társadalom normálisnak és az pedig nem Gaga. Az is igaz hogy a társadalommal valami nagy gond van, de szerintem az alap probléma, az emberek mindenhez való hozzáállása okozza ezt a látszólag meg sem történő változást ami végbe megy csak nem sok mindenkinek tűnik fel de ez már más tészta. Ha 100ból 20 azt mondja a nem normálisra hogy helyes, a többi 80-nak van igaza, a nagy többség szava a döntő, ha minden harmadik ember azt mondja a hölgyeményről hogy milyen remek énekesnő és helyén való amit tesz, akkor lesz elfogadott az, amit tesz. Én különben sem használnám a nem normális kifejezést. Nagyon is sokat van rivaldafényben, degeszre keresi magát és adományozni is tud belőle, az nem éppen hülye aki ennyi pénzt tud kisajtolni az emberekből, én különlegesnek mondanám. Nem mellesleg a társadalom ezt sem szereti, az csak két dolgot tud, illeszkedsz vagy kilógsz a sorból, szeret vagy kitaszít.
pardon.gif

Előítéletek mindig is voltak, vannak és lesznek is, az ember pedig olyan hogy alkot előítéleteket, ha valaki nem mindennapi módon viselkedik, öltözködik, lesz előítélete, függetlenül attól hogy megjátsza magát vagy tényleg ennyire hülye alapból. Nekem az a véleményem hogy előítélete sok embernek van és lesz is, innentől kezdve a kinek van joga megállapítani hogy mi a normális már veszett fejsze nyele mert úgy látom hogy mindegy a kisasszony mit csinál, mindig lesz a háta mögött egy sereg nép akik jónak és szentnek hiszi amit tesz, még akkor is ha az helytelen lépés. Amióta nem divat ilyeneken gondolkodni és nem látni az erdőnél tovább, szerintem felesleges a normális és egyedi fogalmát feszegetni. Ő ilyen és kész. Mindenki döntse el hogy hülye, normális vagy feltűnési viszketegségben szenved, aztán lépjünk túl azon a kérdésen hogy a társadalom miért nem fogadja be. Ez az élet rendje, ezen semmi nem tud változtatni.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok