Jó tényleg meglehet, hogy valaki csak ezért csinálja, de ha GaGa régóta küzd anorexiával, akkor tudja milyen érzés, és nem szeretné, hogy más is átélné. Ha ti is eféle "betegségbe" esnétek és sikerülne ÉLVE kijutni belőle, akkor ti is támogatnátok (ha nem is pénzzel, de együttéreznétek). Ennyi erővel Demi is csak azért veszi nagy dolognak a drogozást, anorexiát és bulimiát, hogy pénzt szerezzen(tudom, hogy nem ezért teszi, de ugyanannyi valószínűsége van). Ezzel nem azért védem, mert szeretem a számait, hanem mert tényleg kikövetkezthetnétek.. Gratulálok aki kitalálta!
Lady GaGa kizsákmányolja rajongóit?
2012. október 08. 14:17
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Miért kell a legrosszabbat feltételezni?
Jó tényleg meglehet, hogy valaki csak ezért csinálja, de ha GaGa régóta küzd anorexiával, akkor tudja milyen érzés, és nem szeretné, hogy más is átélné. Ha ti is eféle "betegségbe" esnétek és sikerülne ÉLVE kijutni belőle, akkor ti is támogatnátok (ha nem is pénzzel, de együttéreznétek). Ennyi erővel Demi is csak azért veszi nagy dolognak a drogozást, anorexiát és bulimiát, hogy pénzt szerezzen(tudom, hogy nem ezért teszi, de ugyanannyi valószínűsége van). Ezzel nem azért védem, mert szeretem a számait, hanem mert tényleg kikövetkezthetnétek.. Gratulálok aki kitalálta!
2012. október 08. 14:24
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Eléggé értelmetlen ez a cikk...!
2012. október 08. 14:36
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Gaga pont hogy arra tanít minket hogy fogadjuk el magunkat!
2012. október 08. 14:48
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Az van, hogy ha egy olyan alakú nő, mint Gaga, arról magyaráz, hogy nem kell tökéletesnek lenni, büszkén viseli a testét, hogy nem olyan sovány, stb. az méginkább elbizonytalanítja az embert, mert azt látja, hogy már egy abszolút még csak nem is túlsúlyos nő is erről magyaráz, védekezik és jajj de büszkén viseli a "túlsúlyt", akkor vajon mi van azokkal, akik valóban azok? Azoknak mit kell éreznie, ha már egy ilyen alakú nő is mentegetőzik? Szerintem nevetséges.
2012. október 08. 14:50
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Dzsenifer3 @ 2012.10.08. 14:24)
Eléggé értelmetlen ez a cikk...!
Tényleg? Írj egy sajátot, s majd én megkukucskálom, hogy az mennyire lesz értelmes.
Különben is, szerintem jó ötletnek tűnik. Ha az emberek saját maguktól nem képesek elhinni, hogy akárhogyan is néznek ki, szépek, akkor kell egy bizonyos inspiráció, amit a "kedvenc énekesnőjük", maga Lady Gaga ad meg. Mondjuk nem örülök, hogy ezért sok pénzt kaszál, de legalább embereket buzdít, a maga módján.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2012. október 08. 14:55
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
unlamas, hogy a világon gyakorlatilag minden az összeesküvésekről, meg az összeesküvés-elméletekről szól. engem ez az egész gaga téma már olyan szinten nem érdekel. egyáltalán minek olvastam el? időpazarlás volt...
2012. október 08. 14:57
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.10.08. 11:13)
A rajongók agyát már kiszipolyozta, a kizsákmányolás már csak hab a tortán
Lenne a témához komoly gondolatom is, de nem fogom leírni, mert az itteni átlagolvasóknak nem jutna el az agyáig és csak vita lenne belőle - amit nem akarok.
Lenne a témához komoly gondolatom is, de nem fogom leírni, mert az itteni átlagolvasóknak nem jutna el az agyáig és csak vita lenne belőle - amit nem akarok.
engem érdekelne pedig.
2012. október 08. 15:10
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Gaga szereti a rajongóit, szóval szerintem ennek köze sincs a kizsákmányoláshoz. Jól jön a nevéhez mindenféle hasonló "mozgalom", ő jól jár és még a rajongóit is boldoggá teszi.
Nos egy NAGYON testképzavaros, vagy túlsúlyos személy bizonyára még ennek ellenére sem fog több tucat bikinis képet feltölteni magáról azonnal. Itt nem arról van szó, hogy Gagának könnyű, mert még így, több kilóval nehezebben is csinos, és mire fel beszél ilyenről, holott nem tudhatja, milyen egy túlsúlyos élete és miket kell kiállnia a társadalom néhány (sok) szemét tagjai miatt. HANEM az, hogy ő Gaga.
Egy rajongónak sok erőt adhat, ha a favoritja így kiáll egy ilyen ügy mellett és támogatja még akkor is, hogyha nem egy a súlycsoportjuk. Nem értem, miért támadják Gagát a súlya miatt ,mert szerintem úgy tökéletes, ahogy van. Komolyan, az ilyen kijelentésektől falnak megyek. Sokszor gondolkozom azon, hogy akkor mégis mi az a méret, amit a mai világ elfogadhatónak tart?
(Legközelebb érthetőbben fogok fogalmazni, kevesebb többszörösen összetett mondat használatával
)
Nos egy NAGYON testképzavaros, vagy túlsúlyos személy bizonyára még ennek ellenére sem fog több tucat bikinis képet feltölteni magáról azonnal. Itt nem arról van szó, hogy Gagának könnyű, mert még így, több kilóval nehezebben is csinos, és mire fel beszél ilyenről, holott nem tudhatja, milyen egy túlsúlyos élete és miket kell kiállnia a társadalom néhány (sok) szemét tagjai miatt. HANEM az, hogy ő Gaga.
(Legközelebb érthetőbben fogok fogalmazni, kevesebb többszörösen összetett mondat használatával
2012. október 08. 15:23
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
hellorl ott a pont!!!
2012. október 08. 15:26
Én eddig is úgy tekintettem Gagára, mint a popgyár egyik termékére, aki kivált a 'Nagy Testvértől' és kialakította a saját márkáját.
2012. október 08. 15:30
istenem most ezért cikket kellett írni??GaGa szereti a rajongoit!ennyi ész...
2012. október 08. 15:49
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
Whisky egyetértek... mostmár mindent kitalálnak csak hogy legyen miről beszélni ><
2012. október 08. 15:51
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ki volt az a nagyokos aki ezt kitalálta? O___O Még a kép is gyönyörű amit beraktak hozzá x'ddd
2012. október 08. 15:56
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Whisky igaz ^^
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.