Starity

Lady GaGa kizsákmányolja rajongóit?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 08. 08:02 #1
- törölt felhasználó -    
Lady GaGa sosem tartozott azok közé, akik elfedik a társadalom által tökéletlennek ítélt testüket - épp ellenkezőleg, az énekesnő büszkén vállalja önmagát, és rajongóit is önmaguk elfogadására, bátorságra buzdítja. Hogy hangsúlyozza, a kinézetétől függetlenül mindenki lehet értékes ember, meghirdette a "Body Revolution 2013"-at, magyarul a "Test forradalmát". Az ötletet világszerte elismerték - akadnak azonban, akik másképpen vélekednek a mozgalomról.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 08. 08:10 #2
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Érdekes cikk lett, és van amiben egyet is kell hogy értsek. Gaga kisasszonyt nem igazán favorizálom, de inkább olvasok róla ilyen híreket, minthogy egy darab húsban rohangál kint az utcán. Egy másik cikknél már bővebben kifejtettem, hogy én is látok azért ez mögött egy kis gikszert. Azt viszont nem gondolnám hogy kompletten ez egy kizsákmányolós mozgalom lenne, egyszerűen Gaga meghízott, mindenki vele kezdett el újra foglalkozni és ő ezt a javára fordította, ügyesen megjátszotta az "én így szeretem a testem" című kártyát és ennyi.
2012. október 08. 08:34 #3
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030
Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy nem attól kezdi el valaki szeretni magát, hogy feltölt egy képet a netre fehérneműben, ahol ráadásul mindenki láthatja, ez inkább a tagadás tagadása, ami a lelkivilágot még jobban felzaklatgatja. Én magamról tudom, hogy milyen szeretetben lenni és milyen amikor utálom magam. De amikor szeretetben vagyok, sem támad kedvem félmeztelen képeket feltölteni magamról a netre... A szeretetet, önbizalmat belül kell megélni, az úgyis kisugárzik, és szétárad, még akkor is ha télikabátban van az ember.
2012. október 08. 08:38 #4
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Kiim egyet értek
2012. október 08. 08:41 #5
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Mint mindig, Gaga most is a negatívból pozitívat akar csinálni, és ebbe egy kis önreklámozás mindig belefér. Biztos, hogy segíteni akar a rajongóinak, de miért is lenne baj, ha ebből is főcím lesz a magazinokban és a hírekben?
2012. október 08. 09:35 #6
- törölt felhasználó -    
Na jó, tény, hogy nem szeretem, de azért az, hogy kizsákmányolja az embereket az egy nagy vicc. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2012. október 08. 09:42 #7
- törölt felhasználó -    
Én teljesen megértem miért indította Gaga ezt a "forradalmat", és szerintem nagyon is jól tette. Igen, én is biztos vagyok benne hogy ebből neki is bejön valami, de ha nem jönne, valószínűleg akkor is megcsinálta volna. Én nem vagyok a legnagyobb rajongója a Lédinek, de badarság lenne olyat állítani, hogy kihasználja a rajongóit, mikor már számtalanszor nyilvánvalóvá tette, hogy számára a "little mosterek" a legfontosabbak, és nem csak azért mert ők szolgáltatják neki a zsetonokat. Annak is örülök hogy a pluszkilóival büszkélkedik. Régebben őt is agyon photoshoppolták és megszerkesztgették a klipjeiben hogy vékonyabbnak tűnjön, és ezzel egy bizonyos standárdot állított sok fiatal lány számára, akik példaképként tekintettek rá. Ám most ezzel a fölösleges súllyal gyakorlatilag azt mondja hogy a média megb*szhatja mert ő (és mindenki más) lehet szép akkor is, ha kövér.

Ettől függetlenül úgy gondolom, ez a "küldj képet a testedről és legyél büszke magadra" módszer nem feltétlenül a legjobb megoldás. Persze, van mikor az ember a semmiből kap egy löket magabiztosságot, és azt mondja hogy "na én most szarok a világra, büszke leszek a kilóimra", de egyébként nem így működik. A sok testképzavarban szenvedő lány nem fog hirtelen megvilágosodni csak azért mert láthatja más kövér vagy alulsúlyos emberek fotóit Lady Gaga weboldalán. Ez egy egész világot érintő probléma, és mint társdalom kell tennünk ellene valamit, ehhez Lady Gaga egyedül nem elég.

Mellesleg nekem az böki a csőröm igazán, hogy ez a dolog úgy van beállítva, mintha Gaga lenne a messiás, és ő lenne az első és egyetlen celeb aki így vélekedik a társadalom duplastandárdos testképeiről. Pedig egyáltalán nem ő az első nagy rajongótáborral rendelkező médiaszemély aki így gondolkodik - de mivel ő Lady Gaga, ezért a a média úgy döntött, most talán érdemes felfigyelni rá. Aminek persze örülök, de azért mégiscsak zavar, hogy csak akkor kerül elő ez a téma, ha a Lédihez van köze...
2012. október 08. 10:23 #8
- törölt felhasználó -    
num1Kolosszus énis egyet értek veled!
2012. október 08. 10:49 #9
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Azért ez hülyeség, hogy Gaga pont arra tanít minket, hogy fogadjuk el magunkat, olyannak, amilyenek vagyunk, ezek meg kizsákmányolásról beszélnek. Szép... Tőlem Gaga most kap egy pirospontot smileeee.gif
2012. október 08. 11:13 #10
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
A rajongók agyát már kiszipolyozta, a kizsákmányolás már csak hab a tortán pardon.gif

Lenne a témához komoly gondolatom is, de nem fogom leírni, mert az itteni átlagolvasóknak nem jutna el az agyáig és csak vita lenne belőle - amit nem akarok. pardon.gif
2012. október 08. 11:15 #11
ariellavettel
ariellavettel

Státusz✌♥
Hozzászólás: 866
Csatolások: 1917
Azonosító: 135935
Miért kell mindenbe valamit belelátni? Én sosem fogom azt elfelejteni, mikor a TV-ben láttam, hogy Lady Gaga, a kint rá várakozó rajongóinak sütit vitetett le... ilyet melyik sztár tesz még meg??! Nem sokan. Ő tényleg szereti a rajongóit, s mindent megtenne értük. Elvetemült tény, hozzá hasonló ember sincs, tény. De neki fontosak az emberek.
2012. október 08. 12:28 #12
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Fizetni kell a képek feltöltéséért? Vagy esetleg a megtekintéséért? Mert ha nem, akkor nem értem, hogy mitől jobban kizsákmányoló ez, mint bármely imidzsjavító sztárlépés. Persze, a mozgalom népszerűség, a népszerűség meg pénz, de könyörgöm, ebből áll a showbiznisz.

Az tény és való, hogy a szórakoztatóipar hozzáállása a testalkathoz elég beteges.
2012. október 08. 12:41 #13
- törölt felhasználó -    
Az önelfogadás egy belülről jövő dolog, senki parancsára nem kezdheti el szeretni meg elfogadni magát az ember, Gagáéra sem.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, num1Kolosszus
2012. október 08. 13:03 #14
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Ez a nő mindig is hasznot húzott a rajongóiból, így ez nem meglepetés. Az a baj, hogy a rajongók nem veszik észre, milyen is valójában pardon.gif
2012. október 08. 13:12 #15
Caroline W.Lightning
Caroline W.Lightning
NotBad™

Státusz"Te vagy a pengém, és egyben az artériám"
Hozzászólás: 1067
Csatolások: 22
Azonosító: 158384
Szerintem ez kivételesen egy jó ötlet Gagától, bár tény, hogy ennek is van az az oldala, hogy továbbra is róla fognak beszélni az emberek, ergó valóban kereshet vele. Továbbá, hiába hirdeti az önelfogadást, benne van a szó nevében, hogy ezt saját magunkkal, és nem a hírességekkel kell elintézni.
1 felhasználónak tetszik: Siistra
2012. október 08. 13:28 #16
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Azonosító: 181973
minden hírességnek a rajongóiból (is) van pénzük tongue.gif ez meglepő?
2012. október 08. 13:36 #17
Genie137
Genie137
visszatérő vendég

StátuszЯ♥K
Hozzászólás: 375
Csatolások: 5
Azonosító: 180101
ezt a cikket viccből írták? eléggé hülyeség, már bocs. Sztem akkor is csinálta volna ezt a forradalmat, ha semmi bevétele nem lenne belőle.
2012. október 08. 13:39 #18
noboddy._.
noboddy._.
új tag
Hozzászólás: 70
Azonosító: 183064
még kizsákmányolja az embereket..legalább aki ezt mondta tudja mit jelent..
2012. október 08. 13:40 #19
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Én eltudom képzelni a dolgot.
2012. október 08. 14:00 #20
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Kiim én is egyetértek veled!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok