A sztár dokumentum- és a művészfilmek felé fordul egy időre, előbbi melegekről, utóbbi művészekről szól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Hiddleston melegekkel és művészfilmmel nyomul
2012. október 07. 23:44
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Hat eleg furi de oke
2012. október 07. 23:56
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
A másodikra nagyon kíváncsi lettem *-*
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 08. 03:20
|
|
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline
|
AWWW... karácsony van csak nekem senki sem szólt? Ahol elhangzanak egy mondatban az "angol", "London", "dráma" és " Tom Hiddleston' szavak ott baj nem lehet! Már alig várom mindkettőt!
ophely88
2012. október 08. 06:13
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ha már alapból Tom van benne akkor az nem lehet rossz.
Akkor a következő Tomos film meg is van amit várok
ophely88
2012. október 08. 08:52
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Az Archipelagot nagyon szeretem a maga módján, bár bevallom őszintén, a művészfilmek világa elég távol áll tőlem, de Tom még ezeket is közel tudja hozni a szívemhez. Az egyetlen dolog ami szomorúsággal tölt el, hogy - ha jól vettem ki - ezt a filmet sem fogjuk moziban látni, igazából fogalmam sincs, hogyan fogunk majd "hozzájutni"...node mindegy...én már előre gondolkodom...
2012. október 08. 14:23
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
A rögtönzős darabra kíváncsi vagyok, olyannyira, hogy gyorsan edukáltatom is magam Hoggból.
Sőt, igazából a dokumentumfilm is érdekesen hangzik. Izgalmas választások ezek Hiddleston úrtól.
Sőt, igazából a dokumentumfilm is érdekesen hangzik. Izgalmas választások ezek Hiddleston úrtól.
ophely88
2012. október 08. 16:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Nilo @ 2012.10.08. 03:20)
AWWW... karácsony van csak nekem senki sem szólt? Ahol elhangzanak egy mondatban az "angol", "London", "dráma" és " Tom Hiddleston' szavak ott baj nem lehet! Már alig várom mindkettőt!
Én szóltam időben. Premier dátum még egyikhez sincs tehát még időben vagyunk. A dokumentum filmet November körülre tippelem, a Hogg filmet pedig jövőre, de persze ez még nem jelent semmit.
Nekem az jutott eszembe mikor olvastam a hírt, hogy a dokumentum film sorozatnak több évada is van és eddig mindig nyíltan meleg sztárok vezették a műsort. No persze nem akarok én semmire sem kilyukadni, félreértés ne essék meg végülis nekem oly mindegy hogy Tom melyik irányba húz
Idézet (LuluDarling @ 2012.10.08. 08:52)
Az egyetlen dolog ami szomorúsággal tölt el, hogy - ha jól vettem ki - ezt a filmet sem fogjuk moziban látni, igazából fogalmam sincs, hogyan fogunk majd "hozzájutni"...node mindegy...én már előre gondolkodom...
Moziban nem, az hétszentség, de DVD-n igen. Mindkét projekt megjelent DVD-n, szerintem ez is meg fog. Igazából, ha te is Magyarország határain belül élsz akkor neked is oly mindegy hogy van-e mozis megjelenés vagy nem, mert nálunk nem adnák le amúgy sem. Tom kisfilmje is nemrégiben jelent meg, nálunk azt sem mutatták be pedig azóta több lehetőség lett volna rá.
2012. október 08. 16:25
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Hát ez nagyon furán hangzik...
2012. október 08. 17:37
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Azta, ez rettentő jól hangzik.
Pont nemrég láttam az Archipelago-t, imádtam, nem csak Hiddleston miatt, hanem mert imádom az ilyen tematikájú történeteket, akár nézni, akár olvasni. Valószínűleg a következő Hogg-film sem okoz csalódást majd.
A The World's Worst Place to Be Gay? promóciójával is találkoztam már, és nagyon becsülöm Hiddleston-t, hogy kiáll a homoszexuálisok mellett, talán egy nap tényleg betáncol a világba az elfogadás.
Pont nemrég láttam az Archipelago-t, imádtam, nem csak Hiddleston miatt, hanem mert imádom az ilyen tematikájú történeteket, akár nézni, akár olvasni. Valószínűleg a következő Hogg-film sem okoz csalódást majd.
A The World's Worst Place to Be Gay? promóciójával is találkoztam már, és nagyon becsülöm Hiddleston-t, hogy kiáll a homoszexuálisok mellett, talán egy nap tényleg betáncol a világba az elfogadás.
ophely88
2012. október 08. 17:43
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (sofie_par_amore @ 2012.10.08. 17:37)
Kár hogy sokaknak nem jutott el idáig. Sok gyökérnek csak addig jutott el az agya hogy milyen jól néz ki a videóban, vajon fog-e szexelni Chrissel a filmben és mikor vallja be végre be hogy ő is közéjük tartozik.
Bettyke94
2012. október 08. 19:17
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Mikor ilyeneket olvasok, komolyan mondom repes a szívem örömömben.
Szeretem Tomot művészfilmekben látni, valamiért olyan közel hozza hozzám az ilyen típusú filmeket.
A meleg pletykákról már én is értesültem, komolyan mondom hogy egyesek nagy agybetegséggel küzdenek ha azt hiszik hogy Tom beállt a melegek közé... Nagyra becsülöm hogy kiáll értük, és támogatja őket, ez nagyon szép dolog tőle, de aki azt hiszi egy percig is hogy Tom Hiddleston meleg az menjen sürgősen orvoshoz
#ForeverWithHiddleston♥.
Szeretem Tomot művészfilmekben látni, valamiért olyan közel hozza hozzám az ilyen típusú filmeket.
A meleg pletykákról már én is értesültem, komolyan mondom hogy egyesek nagy agybetegséggel küzdenek ha azt hiszik hogy Tom beállt a melegek közé... Nagyra becsülöm hogy kiáll értük, és támogatja őket, ez nagyon szép dolog tőle, de aki azt hiszi egy percig is hogy Tom Hiddleston meleg az menjen sürgősen orvoshoz
#ForeverWithHiddleston♥.
ophely88
2012. október 08. 19:31
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Bettyke94 @ 2012.10.08. 19:17)
Mikor ilyeneket olvasok, komolyan mondom repes a szívem örömömben.
#ForeverWithHiddleston♥.
#ForeverWithHiddleston♥.
Szerintem nem azzal van a baj hogy azt hiszik, meleg hanem hogy csak arra tudnak gondolni. Nem azt akarom mondani hogy mindenkinek muszáj egy dologra gondolni és csak is arra, csak hogy számomra különleges felfogás, hogy egy ilyen komoly témára nem tudnak legalább fél üzemmódban tekinteni. Lehet fangörlnyálat csorgatni de annak a videónak mondanivalója van és arra is kellene koncentrálni. Ha csak a pofiját akarná mutogatni, mehetne modellnek vagy celebnek. A szemei a videóban elárulnak mindent, elég szomorú hogy ennek a pasasnak rengeteg olyan fanja van aki nem veszi őt elég komolyan. Elszomorító hogy felhívja valamire a figyelmet, vállalva ezzel a kockázatot hogy melegnek titulálják és nem képesek felfogni a videó üzenetét hanem a mocskos fantáziájukon lovagolnak, mikor azt nem mellesleg megtarthatnák maguknak. Nem poén Tumblr oldalon szexi Hiddleston képek helyett gay manip képeket lesni .. *heads desk*
2012. október 08. 19:45
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.10.08. 19:31)
A szemei a videóban elárulnak mindent, elég szomorú hogy ennek a pasasnak rengeteg olyan fanja van aki nem veszi őt elég komolyan. Elszomorító hogy felhívja valamire a figyelmet, vállalva ezzel a kockázatot hogy melegnek titulálják és nem képesek felfogni a videó üzenetét hanem a mocskos fantáziájukon lovagolnak, mikor azt nem mellesleg megtarthatnák maguknak. Nem poén Tumblr oldalon szexi Hiddleston képek helyett gay manip képeket lesni .. *heads desk*
Ophely, tudnál nekem segíteni abban, hogy hol tudnám megnézni ezt a videót? Engem nagyon érdekelne...
2012. október 08. 19:48
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (LuluDarling @ 2012.10.08. 19:45)
Ophely, tudnál nekem segíteni abban, hogy hol tudnám megnézni ezt a videót? Engem nagyon érdekelne... 
Ophely can help.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.