Adél
X-Faktor 2012 - A legjobb 7 lány
2012. október 07. 19:26
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem örülök annak, hogy Miklós Adélt viszi.
Antal Timinek viszont annál inkább!!!
2012. október 07. 19:47
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.10.07. 19:26)
Nem örülök annak, hogy Miklós Adélt viszi.
Adél eddig nem tudta megmutatni ki ő... de majd az élő adásokban az igazi Adélt fogjuk látni
Nekem viszont Antal Tímea nem szimpatikus. Hangja van, az tény, de nekem már az első alkalommal mintha túljátszotta volna magát. Kvaka Andrea pedig egy roppant szimpatikus lány, hangja is a helyén van, csak mintha hiányozna belőle valami
Balla Réka, és Jáger Kinga kiesésével pedig egyetértettem. Kinga is túl sok volt számomra, pedig különleges hangja van.
2012. október 07. 19:52
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Andi és Timi.
2012. október 07. 21:07
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én Adél továbbjutásával nem értettem egyet.De Timi és Andi tényleg nagyon jók.
Lorettának jó hangja van,de túl unalmas,nem beszélve arról,hogy túl sok volt a dráma.
Kinga nekem tetszett.Kicsit tényleg sok,de szerintem bekerülhetett volna harmadikként.
Erika nekem jeletéktelen.Nem is emlékeztem rá.
Dóra nekem is tetszett.És én azt láttam Mikin,hogy legszívesebben őt vinné,és nem Adélt,de sajnos az RTL megmondta neki,hogy Adélt kell vinnie.Láttam,amikor elbúcsúzott tőle,majdnem sírt.
Összeségében Adélt leszámítva egyet értettem Miki döntésével.Adél helyett Kingának vagy Dórának kellett volna bekerülnie.
Lorettának jó hangja van,de túl unalmas,nem beszélve arról,hogy túl sok volt a dráma.
Kinga nekem tetszett.Kicsit tényleg sok,de szerintem bekerülhetett volna harmadikként.
Erika nekem jeletéktelen.Nem is emlékeztem rá.
Dóra nekem is tetszett.És én azt láttam Mikin,hogy legszívesebben őt vinné,és nem Adélt,de sajnos az RTL megmondta neki,hogy Adélt kell vinnie.Láttam,amikor elbúcsúzott tőle,majdnem sírt.
Összeségében Adélt leszámítva egyet értettem Miki döntésével.Adél helyett Kingának vagy Dórának kellett volna bekerülnie.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.