Új dallal jelentkezik a The Pretty Reckless
2012. október 07. 11:28
Tegnap hallottam először ezt a dalt. Szerintem fantasztikusan jó és Taylor hangja itt is egyszerűen elképesztő...Igaz ennél már volt jobb daluk, de szerintem ez is az egyik legjobb dalaik közé sorolható. Örülnék, ha jönnek már egy 2. album és nem csak kisebb anyagokkal jelentkeznének, de minden esetre Taylor hatalmas tehetség és szerintem a banda is elképesztően jó
1 felhasználónak tetszik:
Alizgirl98
2012. október 07. 11:34
Tény, hogy volt már ennél jobb daluk is, de Taylor hangja nálam mindent visz ezáltal pedig tetszik. Itt az előttem hozzászólókkal ellentétben, én már annak is örülnék, ha megint kiadnának egy Hit Me Like A Man-hez hasonló EP-t, nekem már az is elég lenne, hiszen az is TPR!!
2012. október 07. 11:36
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Nemrossz; imádom Taylor hangját, stílusát, megjelenését, gyakorlatilag mindent, ami vele kapcsolatos.
2012. október 07. 11:57
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Tegnap hallottam először a dalt, és azóta iszonyatosan sokszor meghallgattam, már a szövegét is betanultam.
Imádom ezt a dalt, Taylor hangja is gyönyörű benne. Nem csalódtam a Pretty Recklessben, de remélem, terveznek még egy albumot hamarosan.
2012. október 07. 12:59
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
jó lett de volt már sokal jóbb:)
2012. október 07. 13:08
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Nagyon tetszik
2012. október 07. 13:45
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
fú,ez nagyon tetszik... <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.