Idézet (LexiCobain @ 2015.05.11. 22:32)
Szerintem sokan együtt tudnak érezni veled, Hannám, hiszen mint tudjuk: Andy fantasztikus.
És ha igazán szeretjük őt, akkor nem csak elfogadjuk, hogy Juliettel van, hanem örülünk is a boldogságuknak. Egyre nyilvánvalóbb, hogy mennyire odavannak egymásért, és szerintem lassan eljön az eljegyzés ideje is, hiszen már elég régóta vannak együtt, sok-sok közös projekt/élmény/emlék köti össze őket és ugyan fiatalok, bizony ketyeg az a bizonyos biológiai óra. Juliet lassan betölti a harmincat, kizártnak tartom, hogy ne akarna gyereket Andytől, így hát talán annak is eljön az ideje, hogy bővítsék a családot. Furcsa, de nekem Juliet valahogy olyan, mint Courtney Love. Sokáig nem kedveltem egyiküket sem, mostanra pedig imádom őket mind emberként, mind zenészként. El kell ismerni, hogy bizony vannak jobb énekesnők Julietnél, viszont az új albuma valami hihetetlenül ütős és csodálatos korong, én jó szívvel ajánlanám bárkinek.
így ilyen kamaszkorban ezt gondolom. hogy elvagyok a csajjal kapcsolatban. bár anyira nem ismerem. de nyilván ha esetleg olyan érett és tapasztal és felnőtt lennék mint te, biztosan máshogy gondolnám ezt a zegészet..

0 felhasználónak tetszik: