Black Veil Brides
2014. szeptember 08. 11:26
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Eskü, én már nem bírom tovább! Csak nekem telnek ilyen rohadt lassan a napjaim? Olyan távolinak tűnik még október... Kezdek megőrülni. Albumot akarok, új dalokkal, MOST!
2014. szeptember 08. 17:39
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (LHanna @ 2014.09.08. 17:36)
Csajook! Egyik barátnőm linkelte, állítólag egy ÚJ DAL AZ ÚJ ALBUMRÓL! Tudtok erről valamit
???
Ja, reggel láttam a HammerWorld-ön. Lendület van benne.
2014. szeptember 09. 20:00
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Na, átvergődtem magam az egész napon.
OFF: Mondjuk kicsit zavar, hogy a föcitanár rögtön bevágott nekem meg két másik lánynak egy karót, csak mert nem hoztuk el az atlaszt. Jó fej a tanárnő, meg nagyon bírom is, de ez akkkor is milyen már
ON: Olvastatok már, BVB fanficet? Én többször is megpróbáltam, de amiket elkezdtem, abban mind van egy, khmm, jó részletes rész
és úgy vagyok vele: hogy jó akkor csakazértis elolvasom ezt a részt. És pár sor után nem bírom
OFF: Mondjuk kicsit zavar, hogy a föcitanár rögtön bevágott nekem meg két másik lánynak egy karót, csak mert nem hoztuk el az atlaszt. Jó fej a tanárnő, meg nagyon bírom is, de ez akkkor is milyen már
ON: Olvastatok már, BVB fanficet? Én többször is megpróbáltam, de amiket elkezdtem, abban mind van egy, khmm, jó részletes rész
1 felhasználónak tetszik:
LHanna
2014. szeptember 09. 22:18
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Idézet (menthol @ 2014.09.09. 20:00)
Na, átvergődtem magam az egész napon. :rohog:
OFF: Mondjuk kicsit zavar, hogy a föcitanár rögtön bevágott nekem meg két másik lánynak egy karót, csak mert nem hoztuk el az atlaszt. Jó fej a tanárnő, meg nagyon bírom is, de ez akkkor is milyen már :blink:
ON: Olvastatok már, BVB fanficet? Én többször is megpróbáltam, de amiket elkezdtem, abban mind van egy, khmm, jó részletes rész :D és úgy vagyok vele: hogy jó akkor csakazértis elolvasom ezt a részt. És pár sor után nem bírom :rohog:
OFF: Mondjuk kicsit zavar, hogy a föcitanár rögtön bevágott nekem meg két másik lánynak egy karót, csak mert nem hoztuk el az atlaszt. Jó fej a tanárnő, meg nagyon bírom is, de ez akkkor is milyen már :blink:
ON: Olvastatok már, BVB fanficet? Én többször is megpróbáltam, de amiket elkezdtem, abban mind van egy, khmm, jó részletes rész :D és úgy vagyok vele: hogy jó akkor csakazértis elolvasom ezt a részt. És pár sor után nem bírom :rohog:
Facebookon benne vagyok egy BVB - s csoportban, ott elég sok fanficet linkelnek, de egyiket sem szoktam olvasni... egyrészt nincs rá időm, másrészt meg fura róluk úgy olvasni, mint egy történet szereplőiről, miközben tudom, hogy tényleg léteznek és megvan a saját életük, ami merőben eltér a leírtaktól. Úgyhogy én a fanficeket passzolom, de ettől függetlenül még lehetnek jók :D
2014. szeptember 10. 11:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Idézet (Fannycska999 @ 2014.09.09. 22:18)
Facebookon benne vagyok egy BVB - s csoportban, ott elég sok fanficet linkelnek, de egyiket sem szoktam olvasni... egyrészt nincs rá időm, másrészt meg fura róluk úgy olvasni, mint egy történet szereplőiről, miközben tudom, hogy tényleg léteznek és megvan a saját életük, ami merőben eltér a leírtaktól. Úgyhogy én a fanficeket passzolom, de ettől függetlenül még lehetnek jók 
Én is egyetértek, nem igazán vagyok oda a fanfictionökért, mert igazából semmi valóságtartalmuk nincs, ezért is szeretek jobban interjúkat nézni/olvasni velük, mert abból lehet megismerni őket, hogy kik is ők valójában
LHanna
2014. szeptember 10. 13:56
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (LexiCobain @ 2014.09.10. 11:04)
Én is egyetértek, nem igazán vagyok oda a fanfictionökért, mert igazából semmi valóságtartalmuk nincs, ezért is szeretek jobban interjúkat nézni/olvasni velük, mert abból lehet megismerni őket, hogy kik is ők valójában 
Off: én egyszer olvastam egyet, az nagyszerű volt, mert olyan írta, akinek van sejtése a szereplörőr, bár az jó messze áll a BVB-től. Én is jobban szívlelem az interjúkat és a többit, mert egyrész valódibb és én például az ember beszédstílusát is szoktam figyelni. Másrészt...
2014. szeptember 10. 17:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Ejj, gyerekek!
Lesz még valaha is videóklip? Mer' én nem tudok róla semmit... Ti?
(ez milyen para$zto$ vót mán!
)
(ez milyen para$zto$ vót mán!
LexiCobain
2014. szeptember 10. 18:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Idézet (LHanna @ 2014.09.10. 17:50)
#new #zsenge #friss

Én már láttam ezeket, de egyszerűen ellenállhatatlan ez a kis maki
2014. szeptember 10. 19:05
|
|
|
Idézet (LexiCobain @ 2014.09.10. 18:53)
Én már láttam ezeket, de egyszerűen ellenállhatatlan ez a kis maki 
Istenem... Hogy a f@szomba lehet ilyen tökéletes?! (pardon a kifejezésért) De most komolyan! Bele gondolni hogy valaki van olyan szerencsés és mellette ébred... Pff! Hallatlan!
2014. szeptember 10. 21:31
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
|
Idézet (LHanna @ 2014.09.10. 19:05)
Istenem... Hogy a f@szomba lehet ilyen tökéletes?! (pardon a kifejezésért) De most komolyan! Bele gondolni hogy valaki van olyan szerencsés és mellette ébred... Pff! Hallatlan!

De gondolj bele: minden ébredés egyenlő egy szívinfarktussal Andy mellett, nincs az a csoda, ami ahhoz fogható
2014. szeptember 11. 11:09
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Sziasztok!
Ha nem baj, csatlakoznék a topichoz, mert Lexinek hála egy ideje Én is szeretem a BVB-t
Mi a véleményetek a két új dalról?
Szerintem kitettek magukért a srácok. CC a lelkét is kidobolta pl., de a Faithless-ben valamiért Andy vokálja nem jó.
Csekkoltam a Heart Of Fire-t is, és abban meg újra tök jó a hangja.
Ha nem baj, csatlakoznék a topichoz, mert Lexinek hála egy ideje Én is szeretem a BVB-t
Szerintem kitettek magukért a srácok. CC a lelkét is kidobolta pl., de a Faithless-ben valamiért Andy vokálja nem jó.
2014. szeptember 11. 12:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
|
Idézet (Pöttömke @ 2014.09.11. 11:09)
Sziasztok!
Nekem tetszik
2014. szeptember 11. 22:21
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Sziasztok!
Nekem a kettő közül pont a Faithless tetszik jobban
2014. szeptember 12. 10:20
|
|
|
A Faithless vocaljátol egyenesen kirázz a hideg, valamit nagyon elrontottak
2014. szeptember 12. 12:07
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Darkness @ 2014.09.12. 10:20)
A Faithless vocaljátol egyenesen kirázz a hideg, valamit nagyon elrontottak
Ezen felül jól sikerült.
Ugye? :/ Lehet hogy a keverési munkálatok során bakkantottak el valamit.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.