A legújabb hírek szerint Jennifer Lopezt eljegyezte fiatal kedvese, Casper Smart. Bár júniusban már egyszer felröppent a hír, hogy eljegyezték egymást, az énekesnő akkor hevesen tagadta az összes róla szóló pletykát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopezt eljegyezték?
2012. október 06. 15:00
2012. október 06. 15:19
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Ha ez igaz akkor sok boldogságot!!! Gratulálok nekik!!! Nagyon szép az a gyűűűűűűűrrrrrűűűűűű!!!!
2012. október 06. 15:21
De jó. Akkor a zsebpénz mellett már a vagyonból is részesül a kis táncos betyár. -.-"
2012. október 06. 15:37
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Nagyon remélem h igaz!!!! És ha igaz akkor nagyon gratulálok
2012. október 06. 15:37
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
És sok boldogságot!!!
2012. október 06. 15:39
|
|
Fashion loveeeeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187190 offline
|
Jó lenne ha végre megtalálná az igazit! Nagyon jó a ruhája!
2012. október 06. 15:44
A legújabb hírek szerint... Na és milyen alapon születtek azok az új hírek?
2012. október 06. 15:45
|
vámpírn cica forevervisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 187116 offline
|
az a nő mindig férjhez megy de am grat neki
2012. október 06. 16:00
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Ahhoz, hogy férjhez menjen, előbb el kell válnia. Marc Anthony tavasszal ugyan beadta a válókeresetet, de JLo egyéb elfoglaltságai miatt még mindig nincsenek túl a bontóperen. Nem is értem, minek húzzák ilyen sokáig, különösen úgy, hogy mindketten jó ideje együtt élnek már mással.
Amúgy sok boldogságot neki, de tartok tőle, hogy ez a fiú nem túl bölcs választás. Amiket olvastam róla, annak alapján tini kora óta kihasználja az idősebb nőket. Nagy a valószínűsége, hogy szegény Jennifert is hintába ültette.
Egyébként én már külföldi lapokban olvastam a hír cáfolatát is, miszerint mindketten a karrierjükre koncentrálnak, ezért nem gondolkodnak még a házasságon.
Amúgy sok boldogságot neki, de tartok tőle, hogy ez a fiú nem túl bölcs választás. Amiket olvastam róla, annak alapján tini kora óta kihasználja az idősebb nőket. Nagy a valószínűsége, hogy szegény Jennifert is hintába ültette.
Egyébként én már külföldi lapokban olvastam a hír cáfolatát is, miszerint mindketten a karrierjükre koncentrálnak, ezért nem gondolkodnak még a házasságon.
2012. október 06. 16:16
|
|
tcsajszivúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 121931 offline
|
jajj... annyira bírom hogy ha valakinek az ujján felfedeznek egy gyűrűt azt már rögtön eljegyezték... az is lehet hogy csak úgy ajándékba kapta.... és az sem biztos hogy attól a gyerektől nem tudom a nevét... na mind1 ha eljegyezték ház sok boldogságot neki!!
2012. október 06. 16:24
Úristen de gyönyörű J.Lo.♥*.* Lehetséges hogy Casperrel tényleg ennyire komoly a dolog viszont nem jelent semmit még egy gyűrű.
2012. október 06. 16:24
Mindíg ez van..ha valakinek meglátnak az ujján egy nagyon szép gyűrűt..az máris biztos el van jegyezve..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: