Körömlakkhoz adta nevét Selena Gomez
2012. október 06. 15:48
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Töllem bárkitől jöhet körömlakk ha szar a minősége....reméljük azért ennek nem az O.o
2012. október 06. 15:53
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Gratula Sel-nek! 
Tényleg milliók imádják. Most nagyon jól fog menni az üzlet, hogy Selena is benne van a buliban!
Tényleg milliók imádják. Most nagyon jól fog menni az üzlet, hogy Selena is benne van a buliban!
2012. október 06. 16:00
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Tízszer annyi lesz, mint egy rendes körömlakk, és kétlem, hogy annyival jobb is. A nép meg kajálni fogja... hát, neki jó üzlet
2012. október 06. 17:04
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jajj,de jó!
nagyon tetszik!
2012. október 06. 17:06
|
|
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline
|
Idézet (sophiej @ 2012.10.06. 15:09)
Selena Gomez színű körömlakk?
De most komolyan, mi a fenében más az, mint az összes többi körömlakk, amihez nem adta "sztár" a nevét? Egy dologban: drágább. Se több se kevesebb nem leszel ha Selena körömlakkot használsz. Plusz: lehet minőségileg se jó.
De most komolyan, mi a fenében más az, mint az összes többi körömlakk, amihez nem adta "sztár" a nevét? Egy dologban: drágább. Se több se kevesebb nem leszel ha Selena körömlakkot használsz. Plusz: lehet minőségileg se jó.
minőségre biztos jó lesz mert O.P.I. de én már csak azért sem veszem meg mert Selena reklámozza
2012. október 06. 17:34
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Megveszem a százas boltban a körömlakkot, és kész, nem kell nekem Selenácska által reklámozott termék... Egyébként sosem értettem én ezeket a sztáros cuccokat. Jók, jók, de mocskosul drágák, így az átlagemberek még csak álmodni sem tudnak róla...
2012. október 06. 17:38
|
|
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1543 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline
|
Most az a vicc hogy aki nem szereti Selenát az most úgy is azt mondja hogy drága,meg rossz.Most nem azért,de ha a ti kedvenceitek adnák egy ilyenhez az arcukat TI IS MEGVENÉTEK!!
2012. október 06. 17:45
Csak egyet nem értek:Miért baj az ,hogy hozzáadta a nevét és reklámozza?
Jó,persze értem aki utálja az már csak úgy is ráírja ,hogy "attól még sz@r,hogy Selena reklámozza".
Szerintem meg egyáltalán nem sz@r.A minősége a körömlakknak nem rajta múlik!Egyébként ,ha senki sem reklámozná akkor is ezt mondanátok rá?
Amúgy meg van közöttük egy-két szép ,de nekem mindegy ,hogy ki reklámozza.
Jó,persze értem aki utálja az már csak úgy is ráírja ,hogy "attól még sz@r,hogy Selena reklámozza".
Szerintem meg egyáltalán nem sz@r.A minősége a körömlakknak nem rajta múlik!Egyébként ,ha senki sem reklámozná akkor is ezt mondanátok rá?
Amúgy meg van közöttük egy-két szép ,de nekem mindegy ,hogy ki reklámozza.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: