Lady Gaga: felül semmi
2012. október 06. 17:53
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hm... ha Donatella is ledobta volna a ruháját, szó szerint kebelbarátnők lennének... xD
2012. október 06. 19:28
|
|
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline
|
Hű de szép, kövezzetek meg, de szerintem Gaga nagyon szép nő, ez a kis mellbimbó villantás nem is oly nagy dolog, ennél csak az durvább amikor a drogos képeit tölti fel Rihanna a világhálóra.
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. október 06. 19:28
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Mi értelme egy kép miatt egy egész cikket írni? XD
Amúgy meg Gagát nem érdekli, hogy csinál-e botrányt, vagy sem, ezeket a képeket nem azért csinálja. A LITTLEMONSTERS.com-ra töltötték fel, vagyis a little monstereknek, amihez igazából csak regisztráltak juthatnának hozzá.
Ha botrányt akarna, miért egy eldugott közösségi oldalt választana, miért nem küldi el "véletlenül" a TMZ-nek, mint ahogy minden más sztár csinálja...? MELLesleg (jaj de humoros vagyok XD) semmi durva nincs a képen...
Amúgy meg Gagát nem érdekli, hogy csinál-e botrányt, vagy sem, ezeket a képeket nem azért csinálja. A LITTLEMONSTERS.com-ra töltötték fel, vagyis a little monstereknek, amihez igazából csak regisztráltak juthatnának hozzá.
Ha botrányt akarna, miért egy eldugott közösségi oldalt választana, miért nem küldi el "véletlenül" a TMZ-nek, mint ahogy minden más sztár csinálja...? MELLesleg (jaj de humoros vagyok XD) semmi durva nincs a képen...
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. október 06. 19:31
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
Candy_attack egyetértek
2012. október 06. 19:41
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Candy_ attack egyet értek nincsen semi értelme .. o.o
2012. október 06. 20:56
|
|
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline
|
Candy_attack Egyetértek!
2012. október 06. 22:36
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
na már még ezt is megcsinálja!! fúj!
2012. október 07. 14:56
|
|
bekikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.29. Hozzászólás: 160 Csatolások: 1 Azonosító: 164574 offline
|
szerintem ez a csaj szanalmas. Ezen mar egyatalan nem lepodtem meg.. Nem ertem miert ezzel akar a kozeppontba maradni ahelyett hogy valamit tenylegesen lettene az asztalra.. De elegge furcsa ez a kep.. Mintha ps lenne
2012. október 07. 16:49
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Nem tudom miért, de ezzel szerintem csak magát járatja le. Lehet, hogy furcsán hangzik, de ha már egy GaGa hírt olvasok az oldalon tudom, hogy nem számíthatók semmi jóra, így nem is vagyok meglepődve a szánalmas, gyalázatos viselkedésére. Habár igen, jobb az, hogy ha a melleit mutogatja, mint az egész testét.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.