Nicole Scherzinger bulimiával küzdött
2012. október 06. 10:28
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szegény
:'( De most már jól van és csak ez számít
2012. október 06. 10:53
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
szegény :c De már leszokott róla úgy h örülök.
2012. október 06. 16:21
Bátor és erős nő, én mindig is felnéztem rá. Nem semmi dolog hogy mindezt felvállalta és el meri mondani a nyilvánosságnak. Örülök hogy meggyógyult, és felépült, mert ezek a táplálkozási zavarok igenis tudnak komolyak lenni, és segítség nélkül óriási gondokat okozhatnak...
2012. október 08. 11:11
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Idézet (Frenz @ 2012.10.05. 23:13)
mi az a bulimia?
ez a kérdés most komoly? xD
2012. október 31. 11:33
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Demi is bulimiával küzdött és komoly következményei lettek. Szerencsére cselekedett és meggyógyult. Ez nem játék. Komoly önértékelési problémákkal küzdenek a bulimiások. Nicole gyönyörű és irigylésre méltó alakja van, engem sokkolt most. Erős nő és túltette magát rajta.
2013. október 02. 18:33
Erős nő,és igaz,Deminek is volt bulimiája,és túltette magát rajta,csak az a különbség,hogy Nicole most megosztotta ezt velünk,egyszer,hogy könnyebb legyen neki.Nem is ment elvonóra.Szeretem őt,nagyon szép.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: