A gyönyörű énekesnő évekig táplálkozási zavarban szenvedett, melyről most őszintén vallott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Scherzinger bulimiával küzdött
2012. október 05. 16:35
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2012. október 05. 16:45
Nagy erő kellett Nicole-nak ehhez hogy fel vállalja! Szóval ez nagyon is tiszteletre méltó tett volt tőle...Szép dolog hogy fel akarja hívni a fiatalak figyelmét ennek a jelentőségére..és hogy ez nem játék!
2012. október 05. 16:54
Nem gondoltam volna, hogy bulimiás volt. Örülök neki, hogy már meggyógyult. Gyönyörű nő és nagyon jó alakja van.
2012. október 05. 17:02
Ez nagyon meglepett.
Sosem gondoltam volna róla. Hisz ő mindig is maga volt a megtestesült tökély. ♥ Azért örülök neki, hogy elmondta, így könnyebb lett a lelke és talán mások is ennek hatására megnyílnak.
2012. október 05. 17:10
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Szegényke ki nem találtam volna róla. o.o De legalább már meggyógyult.*-*
2012. október 05. 17:26
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Ez nagyon tiszteletre méltó dolog hogy ilyen nyíltan beszél a múltjáról,és hogy felakarja hívni aa fiatalok figyelmét,annak meg mégjobban örülök hogy meggyógyult nem gondoltam volna hogy bulimiás volt. o.o hiszem csodálatos alakja van. Nicole
2012. október 05. 18:21
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
utálom, amikor valaki egy "hát szar lehetett" vagy hasonló kommentel próbálja elintézni a dolgot. az ilyen ember mégis, minek ír? igen, képzeld el, az ilyesmi szar tud lenni, ahogy a többi eating disorder...
szerintem becsülendő, és megnyugtató, hogy Nicole a nyilvánosság elé tárta a dolgot, hisz ez olyasmit, amit az ember magában iszonyatosan szégyell, amíg tart, és nem mondaná el fűnek fának. ezek szerint Nicole végleg le tudta zárni magában azt a korszakot.
szerintem becsülendő, és megnyugtató, hogy Nicole a nyilvánosság elé tárta a dolgot, hisz ez olyasmit, amit az ember magában iszonyatosan szégyell, amíg tart, és nem mondaná el fűnek fának. ezek szerint Nicole végleg le tudta zárni magában azt a korszakot.
2012. október 05. 18:25
Ez szörnyű :|
Sajnálom Nicole-t,szerintem nem kevés lelkierő kell hozzá,hogy tudasd a világgal azt,amit akkor a családodnak sem mertél elmondani. Megnyugtat,hogy mióta Nicole Lewissel jár,azóta nincsenek ilyen gondjai.
2012. október 05. 18:28
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Hát, az tény, hogy nagyon vékony volt, de nem hittem volna, hogy bulimiával küzdött. Szerintem ez még mindig a mai tinik egyik legveszélyesebb betegsége, ahogy az anorexia is. Meg ez a dolog is, hogy egyedül érezte magát, ez valami szörnyű. Csak azt tudom neki kívánni, hogy minél sikeresebben dolgozza fel, ami történt, mert valószínűleg még mindig szörnyen érzi magát miatta.
2012. október 05. 18:29
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sajnálom...! nem gondoltam volna róla,de az a lényeg,hogy meg gyógyult...!
2012. október 05. 18:38
|
|
zsoca00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 186695 offline
|
én is szeretek bulizni de mikor . apu azt akarja ússzak(ami nem megy olyan rosszul), anyu h anuljak. szernék bulizni és én is lennék mániás ha lenne időm!
2012. október 05. 18:55
Ezt nem gondoltam volna róla...
Örülök, hogy kilábalt belőle
2012. október 05. 20:22
nem számítottam erre
de örülök h leszokott
Nicole
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: