A színésznő hatalmas rajongója a sorozatnak, ezért saját rajongói szeretnék bejuttatni őt a sorozatba egy epizódszerep erejéig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Applegate vendégszerepet kaphat a Castle-ben
2012. október 05. 10:46
Azt az epizódot sem fogom megnézni. Szeretem nagyon a Castle-t, de ha benne lesz ez a nőcske, akkor kihagyom.
2012. október 05. 11:58
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Nem tudnam elkepzelni ebben a sorozatban ot. Ez a szeria egy kicsiket tul komoly neki. Christinanak a vigjatekok valok nem pedig a krimi mufaju szeriak. Bar az igazat megvalva kivancsi lennek ra, hogy Castle vele is miket muvelne
2012. október 05. 12:55
Remélem, szerepet kap a sorozatban, mert megérdemelné, hiszen rajongó is, valamint nagyon tehetséges színésznő!
2012. október 05. 13:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nekem Christina Christina. A Rém rendes... sosem tartozott a kedvenceim közé, de a Flört a fellegek felett és a Kipurcant a bébicsősz annál inkább.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. október 05. 15:50
Jaj nagyon nagyon remélem h szerepet kap . Nagyon szeretem a Castlet és kivi vok h milyen szerepet ruháznának rá .
2012. október 05. 16:18
Én is nagyon szeretem ezt a sorozatot, és Christina is egy jó színésznő :)Szerintem jó lesz, ha szerepet kap
2012. október 05. 16:32
Imádom őt , nagyon örülnék neki ha ő is szerepet kapna Stanaék mellett
2012. október 05. 16:56
Én is nagyon szeretem a Castle-t remélem h kap szerepet Christina.
2012. október 05. 17:22
Remélem beveszik a sorozatba. Igaz nem nézem, de biztos nagyot dobna nézettségen ha egy olyan színésznő kapna benne vendégszerepet mint Christina. 100%-ra veszem azt is, hogy a karaktere nagyon jól állna neki.
2012. október 05. 17:25
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
ez nagyon aranyos!
én nem ismerem ezt a színásznőt,de a Castle sorozatot annál inkább.remélem sikerül,és szerepelhet 1-2 részben.
2012. október 05. 18:25
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nah akkor biztos,hogy jó lesz...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.