J. K. Rowling új könyve vezeti az eladási listákat
2012. október 04. 19:44
|
|
egoforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 120475 offline
|
Imádom ezt a nőt!!! *-*
2012. október 04. 19:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nah ez a nő is ám jól meggazdagodott...
2012. október 04. 21:14
|
|
jdori.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 132808 offline
|
kíváncsi vagyok mit hoz ki magából rowling a harry potter után, bízom benne hogy nem lesz csalódás a könyv.
a sok negatív kritika ami megjelent róla csak mégjobban felkeltette az emberek érdeklődését, így számomra nem meglepő, hogy vezeti az eladási listákat.
2012. október 05. 09:12
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Nagyon nehéz lehet egy ilyen sikerszéria után olyat alkotni,amire kíváncsiak az emberek.Én biztosan elolvasom,de félek,túlságosan szeretem a Harry Potter sorozatot ahhoz,hogy Rowlingot más műfajban is kedvelni tudjam.Majd meglátjuk,mindenesetre remélem,neki sikerül más könyveivel is híressé válnia.
2012. október 05. 09:38
Kíváncsian várom a könyvet 
Megveszem,ez biztos
bár nem a Harry Potter folytatása,de tuti jó lesz ez is
Megveszem,ez biztos
2012. október 05. 16:56
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
biztos nagyon-nagyon jó könyv, kiváncsi vagyok rá nagyon. Lehet, hogy semmi köze a Harry Potterhez, de J.K. Rowlinghoz csak is a HP köthető, és ez örök marad. Talán ezért akkora a sikere már a könyvnek. A másik meg nem lehet a halál ereklyéi eladási rekordjához hasonlítani, mert valószínű a bölcsek kövét sem vették meg annyian, és a halál ereklyéi már biztos siker volt, mert előtte meggyőzte az embereket a többi Harry Potter rész.
de azért vároom nagyon, hogy magyarul is megjelenjen!
2012. október 05. 20:02
Én nagy HP rajongó vagyok, de nem értem, hogy miért folytatja az írást. Persze, most még megveszik a könyvet, mert bíznak benne, de ha ez rossz lesz, akkor az egy elég nagy csalódás, nem? Szerintem ahelyett, hogy most folytatná az írást, és aztán elpártolnak tőle, elkezdhetne valami újat. Költözzön tengerpartra, és vígan eléldegélhet a "kis" pénzéből. Ahogy a mondás tartja: A csúcson kell abbahagyni!
2012. október 05. 20:06
Idézet (coconutgirl @ 2012.10.05. 20:02)
Én nagy HP rajongó vagyok, de nem értem, hogy miért folytatja az írást. Persze, most még megveszik a könyvet, mert bíznak benne, de ha ez rossz lesz, akkor az egy elég nagy csalódás, nem? Szerintem ahelyett, hogy most folytatná az írást, és aztán elpártolnak tőle, elkezdhetne valami újat. Költözzön tengerpartra, és vígan eléldegélhet a "kis" pénzéből. Ahogy a mondás tartja: A csúcson kell abbahagyni!
Miért lenne rossz ez a könyv ?
2012. október 05. 20:21
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (coconutgirl @ 2012.10.05. 20:02)
Nem mindenkinek az az életcélja, hogy megszedje magát, kiüljön a tengerpartra és egész hátralévő életét semmittevéssel töltse.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 06. 09:34
NA DECEMBERBE AKKOR BE IS SZERZEM.MEGLEPEM MAGAM KARÁCSONYRA
2012. október 06. 18:32
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Jonak tunik a tortenet,es szerintem jo,mert az irono csak jo konyveket ir.
Kivancsi vagyok ra,lehet majd egszer elolvasom.Ha elkuldik ide(Romaniaba) vagy a neten fent lesz.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.