Az írónő The Casual Vacancy című, ezúttal felnőttekhez íródott regényéből közel 125 ezer példányt adtak el a kiadást követő héten. Ezzel a mű Dan Brown 2009-ben megjelent, Az elveszett szimbóluma című kötete óta a leggyorsabban fogyó keményfedeles könyv lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
J. K. Rowling új könyve vezeti az eladási listákat
2012. október 04. 16:23
Felnőtteknek szól,de biztosan nem fogom tudni megállni,hogy ne olvassam el... Amit Rowling ír,az csak jó lehet. Legyen már december
2012. október 04. 16:26
Ez egy csöppet sem lep meg. Rowling szerintem a világ legjobb írója. Kinek mi, nekem ő. Természetes volt, hogy lehurrogják, ahogy az is, hogy sokan már csak azért is megvették/megveszik, mert Rowling keze alól került ki.
2012. október 04. 17:06
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nemtudom mit akar itt sok mindenki h "jaj ő biztos elolvassa majd" FELNŐTTEKNEK írta.. az nem azt jelenti h ez a korosztály akik itt irogatnak nem érthetik meg, csak nem hiszem h mindenkinek ez lenne a kedvence...
amúgy meg gratula megérdemli a sikerét, a harry potter után lehetett rá számítani h sokan veszik majd meg, énis kíváncsi vagyok milyen lehet : PPPPPP
2012. október 04. 17:41
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Olvastam már csomó felnőtteknek szóló könyvet ( 13 évesen xD ) lehet, hogy majd ezt is
2012. október 04. 18:15
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Nekem is kell egy olyan könyv!*w*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: