Nagy várakozást bekövetően bejelentették az énekes új kislemezét, borítóját és dátumát. Adam birtokot háborít.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert birtokot háborít
2012. október 04. 14:20
Reméltem , hogy mostmár egy időre eltűnik ez a ...
2012. október 04. 14:30
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Nekem nem tetszik ez a szám..
2012. október 04. 14:37
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Ha az első percben írtam volna véleményt, még azt mondtam volna, hogy meg lehet hallgatni. De aztán nem sokáig bírtam. Nekem a régi stílusa sokkal jobban tetszett, de ez talán enyhe kifejezés - imádtam. De EZ? Ez mi? Hol az FYE?
2012. október 04. 14:40
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Jaj de örülök ennek a sok értelmes kommentnek
Adam nem fog eltűnni, kedveseim, hanem várjatok amíg "kaptok belőlem egy rakással" 
A dal az egyik legjobb lett az albumról, valódi értékekkel bír, összeszedett, kidolgozott, slágergyanús. Remélem jól fog teljesíteni a rádióknál, hiszen a BTIKM és az NCOE elég nagy bukás volt. A Trespassing viszont megérdemli, hogy sláger legyen.
Videoklipben még mindig bízom, hiszen legtöbbször azon is áll, hogy mennyire lesz sikeres egy dal. Remélem a SONY is látja ezt
A dal az egyik legjobb lett az albumról, valódi értékekkel bír, összeszedett, kidolgozott, slágergyanús. Remélem jól fog teljesíteni a rádióknál, hiszen a BTIKM és az NCOE elég nagy bukás volt. A Trespassing viszont megérdemli, hogy sláger legyen.
Videoklipben még mindig bízom, hiszen legtöbbször azon is áll, hogy mennyire lesz sikeres egy dal. Remélem a SONY is látja ezt
2012. október 04. 14:42
A fantáziátlan enyhe kifejezés. Azért adhatott volna rá egy kicsit többet. ha már a zenéje rossz, legalább a borító nézzen ki valahogy.
2012. október 04. 14:44
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Mrs.Lestrange @ 2012.10.04. 14:42)
A fantáziátlan enyhe kifejezés. Azért adhatott volna rá egy kicsit többet. ha már a zenéje rossz, legalább a borító nézzen ki valahogy. 
Édes drága istenem, ha ennyire utálod Adamet mi a fészkes fenének írsz minden cikkhez? A másik pedig, nézegettem a kommentjeidet, és tragédia. Hogy mondhatod valamire - nemcsak Adamre -, hogy ROSSZ, ami CSAK SZERINTED az. Nem attól leszel menő, hogy mindenhez negatív, leszóló véleményt írsz
2012. október 04. 14:51
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Én már rég tudtam h egyszer kislemez lesz, elég egyértelmű volt
amúgy örülök neki, mert jó szám, és nekem a borító is tetszik
2012. október 04. 14:52
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Nem olyan rossz a szám. Sőt elég jó.
De az If Had You-nál sose lesz jobb száma.
^^
2012. október 04. 15:26
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Jó, hogy egy kicsit "rockosította" magát.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: