Csobot Adélt meghívták az X-Faktorba?
2012. október 04. 21:03
|
|
ingrid22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 214 Azonosító: 165632 offline
|
O nem megjatsza magat,hanem tenyleg ilyen a valo eletben is (ismerem).... egy igazi szineszno... engem is nagyon irrital ez a viselkedese.szerintem neki nincs helye az x faktorban.nem rossza a hangja meg tenyleg van tehetsege de az azert ide keves.szerintem ...
2012. október 04. 21:11
|
|
DayaPure Psychopath |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 1261 Csatolások: 569 Azonosító: 155521 offline
|
Hát nem tudom ti ezzel hogy vagytok de én nem birom a csajt. Szép tehetséges és van 1 kis humorérzéke de akármit is mond vagy csinál a nagyképüség vibrál belőle. Azért nincs olyan hangja hogy tátott szájjal maradjak tőle és szerintem nem fog messzire jutni az x-factorban. Őszintén mikor a mentorok azt mondták hogy még 1 hetedik lányt is bevesznek még lett volna kit vegyenek be ez az Adél helyet.. -.-
2012. október 04. 21:16
|
|
BlackRose3000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 183135 offline
|
Megint ismétlem önmagamat...ha nem tetszik nem kell nézni!!ch..ha szerinted meg van rendezve ne nézd!!ennyi!!
2012. október 04. 21:21
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Szerintem nem kellett volna továbbengedni... Volt egy fiú múlt évben aki kb ugyanennyire hibázott, de mégsem engedték tovább. Szóval ez bunda. Biztos pénz áll a csaj mögött és csak amiatt jutott tovább >_>
2012. október 04. 22:03
|
Artemisz1345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 172438 offline
|
olyan mint az a csaj aki megnyerte a megasztárt (nem jut eszembe a neve)van egy KIS tehetsége, nem több!
2012. október 04. 22:03
|
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline
|
Jó énekes, bár kicsit túl magabiztos! Az a lényeg, hogy jó hangja van és kész! Ha valakinek nem tetszik, csak nyugodtan mondja ki, de nem kell olyan dolgokkal illetni Adélt ami nem igaz!
2012. október 05. 00:12
Adél-t eddig egy elképesztő aranyos lánynak láttam!*.* Kedves,vidám és tehetséges.
Remélem,bekerül majd az élő show-ba!:$
2012. október 05. 00:23
Én nem birom!Beképzelt,nyafi meg minden...
Uncsi a kis csaj!!!
2012. október 05. 09:36
Utálom ezt a csajt! Annyira beképzelt,és önző!
Remlém,ha bejut az élő show-ba hamar kiesik!
Remlém,ha bejut az élő show-ba hamar kiesik!
2012. október 05. 12:30
|
|
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline
|
Szeretem az X-Faktort, de most nagyot csalódtam benne. Adél az első megmérettetésen nagyon jól énekelt, de a Katy Perry szám borzalmas volt. Hiába "média-csalogató" személyiség, még nincs olyan énektudása, ami egy színvonalas tehetségkutatóban megállná a helyét. Borzalmasan erőltetett volt az, hogy hetedikként tovább engedték. Ha már kivételt akartak tenni, akkor miért nem egy olyan lányt választottak, aki nem okozott csalódást? Persze ez hülye kérdés... Na de nesze neked média - a kommentek azt mutatják, hogy csak nem tudja annyira manipulálni a közönséget! Ha a nézőkön fog múlni a csajszi továbbjutása, akkor hamar távozik a műsorból (legalábbis nagyon remélem...).
2012. október 05. 12:53
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Szerintem az egész kamu volt, hogy elrontotta. Kell a show, az emberkék megkérték rá, hogy rontsd már el a dalt édeskisszívem, mert így a továbbjutás sokkal drámaibb lesz.
Egyébként az egész X-Faktor egy színjáték, és mindent tükröz, csak nem a valóságot. Az egyik ismerősöm idén jelentkezett, és mondott nagyon durva dolgokat, amikről én is tudnék mesélni...
Egyébként az egész X-Faktor egy színjáték, és mindent tükröz, csak nem a valóságot. Az egyik ismerősöm idén jelentkezett, és mondott nagyon durva dolgokat, amikről én is tudnék mesélni...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: