Csobot Adélt meghívták az X-Faktorba?
2012. október 04. 18:17
|
|
valaki0527új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 159130 offline
|
kicsit nagy az arca...
2012. október 04. 18:20
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Pfff én nem szeretem -__-
2012. október 04. 18:25
Én ki nem állhatom azt a csajt, de nem az énektudása miatt mert azért énekelni valamennyire tud, hanem a személyisége miatt mert túl nagy az arca és az nagyon nem tetszik benne én remélem h nem fog tovább jutni mert akkor talán visszább vesz egy kicsit az egójából és magába száll egy kicsit, mert az túlzás amit ő csinál.
2012. október 04. 18:36
|
|
BlackRose3000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 183135 offline
|
Nem kéne mindenkinek ennyire utálnia őt..jó a megjelenése ,jól énekel ,és színpadra termett.jó hibázott ,de szerintem van aki sokkal szarabb volt nála ,még is tovább jutot!!adél egy tehetség!de nem lehet jót mondani róla mi?!ti most féltékenyek vagytok vagy mi?gyerekes hogy sajnáljátok egy tehetségtől a továbbjutást..ha nem tetszik nem kell nézni!ennyi.
2012. október 04. 18:52
|
|
Evelin05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 160 Csatolások: 22 Azonosító: 156950 offline
|
Úristen gyűlölöm ezt a kis k...-át egyszerűen ihrritál szombaton azt hittem kihajítom tv-t az ablakon nagyon nem bírom mert egy kényes öntelt egoista majom.A legelső számát is csak azért tudta olyan jól énekelni mert már legalább 50szer előadta de a Katy-s számnál bebizonyította hogy mekkora nagy 0 nagyon remélem hogy nem jut az élő showba bár Mikinek ad pár szolgáltatást és máris bent van pffffff......
1 felhasználónak tetszik:
Szancsy97
2012. október 04. 18:58
|
|
Törőcsik Szabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.16. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 183657 offline
|
Miért ítélitek meg? Neki ilyen a stílusa és az első adásban is kellet az a kényesség, mert régen ilyenek voltak az emberek...
2012. október 04. 19:00
|
|
Demi-Miley foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 178208 offline
|
Én ismerem Adélt és nagyon kedves lány.Nem tudom hogy ismeretlenül hogy állapítotok meg róla olyanokat amiket egyes komentekben írtok..nem ő a szánalmas hanem ti mert ha majd úgy énekeltek mint ő, és olyan otthonosan mozogtok a színpadon mint ő ,akkor majd beszélhetünk de addig nemmmm!!
2012. október 04. 19:00
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
ennek a nőnek semmi hangja nincs, egy egymilliószor előadott dalt könnyű lenyomni, utána meg csattant az ostor, amikor nem találta el a hangokat ! az egész produkciója elcsúszott. én is azt hittem h ki vágom a tévét az ablakon, amikor ezt továbbengedték... számomra unszimpatikus Adél, nagyon remélem, h nem lesz benne az élő showba..
2012. október 04. 19:04
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Azt mindenki tudja,hogy az egész meg van rendezve,ennek ellenére én szeretem az X-faktort.De nemcsak az X-faktor,az összes ilyen műsor megrendezett.Annó a Megasztárban is már a legelején el volt döntve,hogy Király Viktor fogja megnyerni.Úgyhogy a 4. széria tényleg úgy,ahogy volt,meg volt rendezve.Az idei szériában is már az elejétől fogva lehetett tudni,hogy Radics Gigi fogja megnyerni.A Csillag születiket is fricskából nyerették meg Tabánival.Mert pont az azt megelőző évben volt a Megasztárban,ahonnan kiesett.A következő évben indult a Csillag születikben,és az RTL fricskából csak azért is megnyerette vele.És a Voice is ugyanúgy meg lesz rendezve.
2012. október 04. 19:09
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
ott a pont selena taylor fan
2012. október 04. 19:35
Nekem tetszik Adél hangja. Hiába vannak benne hibák, bízom benne, hogy kijavítja majd azokat, ha bekerül az élő show-ba.
2012. október 04. 19:50
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Szerintem nagyon jó hangja van
D
2012. október 04. 20:07
Azért annyira nem volt jó, hogy így visszahívják, meg adjanak neki még egy esélyt... Szerintem voltak nála 1000* jobbak, akiket ennyi erővel visszahívhattak volna.
Megrendezett meg minden az lehet, de ez már... röhej.
Mondjuk, már elég régóta az...
1 felhasználónak tetszik:
Szancsy97
2012. október 04. 20:09
|
|
Szancsy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 183379 offline
|
Véleményem: Van tehetsége tény és való!
De szerintem egy nagyon nagyképű, beképzelt lány!! Már amikor fel ment a színpadra és ahogy ott illegeti magát meg ilyenek már ott megmondtam volna: kérjük a következőt -.- Nekem sok -.- Van a vicces ego van a sima ego és a borzalmasan nagy ego és ő az utóbbiba tartozik -.- Én a mentorok helyéb NEM engedtem volna tovább mert a valóvilágba nem lehet ilyet csinálni egy koncerten h nem azon a hangon kezdem el a dalt meg stb.. Én nem kedvelem ezt a csajt sőt !! Voltak nála sokkal jobbak az x-faktorba!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.