Az egész csaj borzasztó irritáló. Tudtam h valami csalás van a háttérben, mert egyetlen épeszű ember sem vinné tovább ezt a beképzelt p**át.
Csobot Adélt meghívták az X-Faktorba?
2012. október 04. 16:01
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Szerelmes saját magába
Az egész csaj borzasztó irritáló. Tudtam h valami csalás van a háttérben, mert egyetlen épeszű ember sem vinné tovább ezt a beképzelt p**át.
Szép, mondhatom. De nem baj, a mentorházban is ki kell esniük valakiknek. Teljes szívemből remélem, h ő lesz az egyik.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 04. 16:02
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Én szeretem a hangját!
De szerintem még nem neki való az elő show...
2012. október 04. 16:04
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Na az egész műsor szintén bunda, sőt én már azon se csodálkoznék, ha már most meg lenne a nyertes a végére!
2012. október 04. 16:11
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Az elején úgy voltam vele, hogy woow, nem semmi hangja van, tök jó a stílusa, és tudja, hogy mit mikor kell csinálni. Aztán mostanra teljesen megváltozott a véleményem. Produkálja magát, nyávog, és én ezt nemigen tudom tolerálni. Lehet, hogy velem van a hiba, de szerintem ezt a fajta feltűnési viszketegséget már törvényben kéne szabályozni. -.-"
2012. október 04. 16:19
|
|
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline
|
Szánalmas ez a "lány" . Egyszerűen annyira túl játssza magát hogy az már fáj és ő ezt egyáltalán nem veszi észre főleg, hogy odáig van magáért. azért juttatták tovább mert öszejöttek azzal a sráccal ígymár megvan a "szerelmes pár" . nem szeretem az ilyen seggrázós, nyávogós, egoista libákat, meg az a kijelentése, hogy menyire szeret a közép pontban lenni, meg h ő sztár lesz. sztár biztos nem lesz maximum celeb aki egyenlő kiszel Tündével.
2012. október 04. 16:23
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
Hát sztem a Zámbó Krisztiánnal is ez lehet a helyzet... Ő is a 3. kihívást eléggé elrontotta és mégis továbbment. Am Csobot Adél nekem nem hiányozna a legjobb 12-ből.
2012. október 04. 16:25
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Valahogy nagyon nem szimpatikus ez a csajszi. Kicsit beképzeltnek tartom. Remélem nem jut tovább a mentorházban.
2012. október 04. 16:36
|
|
Meowwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 178796 offline
|
Szerintem Adél nagyon okosan csinálja a dolgait. Lehet, hogy rengetegen utálják a stílusa miatt, de nézzétek már meg. Még el sem indult igazán az X-factor már külön cikk van róla..
Emlékezeteset alkotott, amiről az emberek beszélnek. Beszélnek a személyiségéről, tehát nem egy a sok közül. A beválogatottaknak több, mint a felét azt se tudom, hogy hogy hívják, olyan kis semmilyenek. Viszont neki van egyénisége. Idegesítő, irritáló, de emlékezetes marad. És ez fontos.
2012. október 04. 16:37
Kezdetektől fogja elég ellenszenves, ez az adásokkal csak fokozódott. Az első száma még jó volt, csak aztán kiderült, hogy mást nem nagyon tud énekelni
Én is azt saccolom, hogy kiesik az elején.
2012. október 04. 16:50
|
|
reilaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline
|
Tény,hogy gyönyörű hangja van,de nekem se szimpatikus.Az meg a másik,hogy tisztába vagyunk azzal,hogy minden tehetségkutató egy bizonyos fokon megrendezett,de hogy ennyire? Kiábrándító :/
2012. október 04. 16:54
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
én imádom a csajt! nagyon ügyes, talpraesett lány! tetszik hogy minden szituból jól jön ki!
2012. október 04. 17:10
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
áhh nemis tudtam h hetedikként jutott tovább nemnéztem
de érdekes, jó cikk lett (:
2012. október 04. 17:13
Nagyon nem kedvelem a csajt mint.......személyt!De az X-factor nagy része nem a személyiségről szól!Am naon szép hangja van és ott a heje az X-factorba mert meg van benne az X
2012. október 04. 17:18
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Szerintem nagyon, jó a hangja
2012. október 04. 17:20
|
|
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1898 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2012.10.04. 12:02)
ÉNEKESNŐ? Na azért ne essünk már túlzásba!
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal: azt állítja, nem akar mindenáron énekesnő lenni - de akkor minek jelentkezik egy tehetségkutató műsorba? Teljesen ellentmondásos a nyilatkozata. :S
Bár igaz, ez tényleg csak egy celebkutató műsor, mert tehetségek csak ritkán fordulnak ott meg, és általában azokat is hamar kigolyózzák. Geszti jól mondta: Muri Enikőnek sikerült, a többinek nem. Tény ami tény, h Adélnak jó hangja van, de a múltkor elég sz*rul teljesített. Mást már rég kivágtak volna. Ez a műsor meg van rendezve! ÉBREDJETEK FEL! Miért jó az, h szavazatokat küldtök olyan embereknek, akik nem is ismernek titeket, ráadásul nem is éri meg? :/
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal: azt állítja, nem akar mindenáron énekesnő lenni - de akkor minek jelentkezik egy tehetségkutató műsorba? Teljesen ellentmondásos a nyilatkozata. :S
Bár igaz, ez tényleg csak egy celebkutató műsor, mert tehetségek csak ritkán fordulnak ott meg, és általában azokat is hamar kigolyózzák. Geszti jól mondta: Muri Enikőnek sikerült, a többinek nem. Tény ami tény, h Adélnak jó hangja van, de a múltkor elég sz*rul teljesített. Mást már rég kivágtak volna. Ez a műsor meg van rendezve! ÉBREDJETEK FEL! Miért jó az, h szavazatokat küldtök olyan embereknek, akik nem is ismernek titeket, ráadásul nem is éri meg? :/
Szerintem az énekesnő és a sztár nem ugyanaz. Azt nyilatkozta, hogy az utóbbi nem szeretne lenni, de ha így halad biztos nem a tehetsége miatt lehet majd hallani felőle.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.