Csobot Adélt meghívták az X-Faktorba?
2012. október 04. 14:54
Annyira irritál az egész csaj, hogy azt nehéz lesz leírni. Nála önteltebb cafkát még életemben nem láttam, nincs olyan rossz hangja elismerem, de a Katy Perry számnál már rég ki kellett volna tenni
2012. október 04. 14:57
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
....Nem birom a csajt... Ha már még eyg hetediket is tovább jutattak, nem neki kellet volna mennie ...
2012. október 04. 15:00
Belieber én is ezt gondolom.Hisz bele is rontott.
2012. október 04. 15:03
Én ezt eddig is tudtam... Bár azt nem értem, mi tetszett meg annyira benne annyira az RTL klubnak, szerintem nem olyan nagy szám, ahogyan énekel, sőt, na meg a viselkedése kritikán aluli.
2012. október 04. 15:04
|
|
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline
|
Én imádom Adélt!
Erre meg nem mondok semmit mert ez ma már nem meglepő... És egyébként sztem igen is van hangja és előbb sztem Zámbó Krisziánt lehetne kiejteni akinek van saját zenéje és mégis akkorát hibázott hogy az valami hihetetlen-.-" és nem hiszem hogy olyan sok jobb lett volna nála hogy ne jusson be a mentorházba..
2012. október 04. 15:09
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én valahogyan mindig is ellenszenvesnek találtam ezt a lányt. Hatalmas egója van, ami nekem már kissé visszataszító. Aranyos, meg nincs rossz hangja, de nem olyan kiemelkedő, mint a többi X-Faktoros társa. Egyértelműen nem viheti tovább Malek az élőshowba.
2012. október 04. 15:13
|
|
MissDorothy007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 105808 offline
|
szerintem nagyon gáz.. túljátsza magát, ami egy idő után baromi idegesítő.. most már úgy vagyok vele, hogy CSAK ŐT NEEE!!!! :/
2012. október 04. 15:18
|
|
Kitty27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 153362 offline
|
én nem szeretem..túljátssza a szerepét..nem természetes az egész lány ráadásul ha tényleg bizosítva van a hely akkor botrány lesz.. a katy perry számnál borzasztó volt!
2012. október 04. 15:33
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nem tudom, hogy ebben mennyi igazság van, de ha esetleg igaz, azt is el tudom hinni. Ismerősömnek vannak tapasztalai a csatornával kapcsolatban. Nem egy túl szép banda, viszont a műsoraikat én is nézem.
Jó hangja van Adélnak, de kétszer is rontott a Táborban, másodszor nem is kicsit. Voltak szintén nagyon jók, akik a Táborban már nem voltak kiemelkedők, ennyiből őket is továbbjuttathatták volna hetedikekként.. (Pl.: Ónodi János)
Jó hangja van Adélnak, de kétszer is rontott a Táborban, másodszor nem is kicsit. Voltak szintén nagyon jók, akik a Táborban már nem voltak kiemelkedők, ennyiből őket is továbbjuttathatták volna hetedikekként.. (Pl.: Ónodi János)
2012. október 04. 15:35
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
nekem nagyon ellenszenves ez a lány....annyira túljátsza magát, nagyon nem szeretem őt. Minek kellett bejuttatni most komolyan? Remélem a mentorházban kiesik
2012. október 04. 15:47
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
A hangja jó, szóval jogosan van bent..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: