Csobot Adélt meghívták az X-Faktorba?
2012. október 04. 13:32
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ez a hír nem újdonság.Már vagy egy hónapja tudjuk.Mint ahogy az is nyílt titok,hogy ott van a 12-ben.
2012. október 04. 13:43
|
|
Genie137visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 375 Csatolások: 5 Azonosító: 180101 offline
|
meg azért is bekerült a Katy Perry-szám után IS, mert kell a műsorba a szerelmi szál hogy nagyobb legyen a nézettség... Ő meg a Nemtommilyen Szilárdka... Behalok! Látom nagy röhögőgörcsöket fogok átélni idén...
2012. október 04. 13:54
|
|
Bellezzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 184211 offline
|
xDD ez szánalmas, de legalább tisztázódott h semmi hangja
az eszét mindenki tudja játszani, mellesleg inkább színésznőnek menjen el ott még sikerei is lennének
2012. október 04. 14:03
|
|
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline
|
Adél viselkedése már túlzás szerintem. Akkor csinálja ezt, amikor tökéletesen énekel. Mert a Katy Perry-s előadása után derült ki, hogy ez nem így van. Ha meg annyira tovább akarták juttatni, akkor ejtsenek ki valaki mást, vagy hívják meg a következőbe is. (Bár személyes véleményem szerint ki lehetett volna ejteni.) Ez a műsor meg van rendezve. Előre ki van találva, hogy ki jut tovább, hogy ki nyeri meg. Lehet, hogy pont ezért 'jó', de ez van. Idén már ez a második.. hát.. kiszivárgás az ilyen téren, mert ugye a mentorok 'nem ismerték meg' Zámbó Krisztiánt. A valóvilág is ugyan ez volt. Megrendezett jelenetek. Bár itt azért a színvonal jóval magasabb.
2012. október 04. 14:04
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ez a lány lesz az idei x faktor cukikája. Bár én nem nézem a műsort (viszont követem a dolgokat), de őszintén remélem, hogy ez a mitugrász csaj fog elsőként, de legalábbis elég hamar kiesni majd, hogy szépen lelombozzák azt a hatalmas egót, amivel már most indokolatlanul rendelkezik. A legszebb öröm a káröröm. Olyan szinten tenyérbemászó, irritáló, ripacs, öntelt, rájátszó, ellenszenves csaj, hogy én arra nem találok szavakat, ráadásul amit éneklésnek nevezve produkált, az is nevetséges. De azért a vigyorgás meg a risza ment akkor is, amikor a szöveget épp nem tudta. Hát nevetséges. És még ezt kérték meg, hogy jöjjön el? Aztán miért? Hogy emelje a versenyzők színvonalát? Mert akkor szép kis kudarc lett ebből a tervből.
2012. október 04. 14:16
Ez egy hamis hisztis liba!!és csatlakozom a többiek véleményéhez!
2012. október 04. 14:21
Már több cikket is olvastam a témában, és egyáltalán nem vagyok meglepődve.
Amikor az első adások egyikében feltűnt a Zámbó gyerek, lehetett érezni hogy itt valami nem okés. A nagy megdöbbenés a neve hallatán annyira mű volt a mentoroktól, lerítt róluk hogy tudják hogy kiről van szó, egyszerűen csak megjátszák magukat. (Egyébként a magyar 'popipar' nem annyira nagy, hogy ne ismerjék az emberek a másikat, köztudott hogy Krisztiánnak már voltak próbálkozásai. Az már más kérdés hogy önmagától nem sikerült betörni, és az apja nevét meglovagolva akar most befutni. Egyébként rajta is látszik hogy jó színész, baromira antipatikus, de persze van az a réteg akinek ez nem tűnik fel és isszák a szavait ...)
Csobot Adélt sokan a természete miatt szólják meg, de nekem pont ez tetszik benne - ha már jó hanggal nem igazán áldották meg. A Hot 'n Cold-os előadása kritkán aluli volt, mégis továbbjuttatták, mert ő egy színfolt. Valószínűleg a 12-be is bekerül, túl sokat promózták ahhoz, hogy ne legyen vele valami célja a csatornának ...
És igen, ezért nem szabad ezeket a sz_rokat nézni. Semmilyen értéket nem közvetítenek, a magamutogató majmokra pedig senki sem kíváncsi.
Amikor az első adások egyikében feltűnt a Zámbó gyerek, lehetett érezni hogy itt valami nem okés. A nagy megdöbbenés a neve hallatán annyira mű volt a mentoroktól, lerítt róluk hogy tudják hogy kiről van szó, egyszerűen csak megjátszák magukat. (Egyébként a magyar 'popipar' nem annyira nagy, hogy ne ismerjék az emberek a másikat, köztudott hogy Krisztiánnak már voltak próbálkozásai. Az már más kérdés hogy önmagától nem sikerült betörni, és az apja nevét meglovagolva akar most befutni. Egyébként rajta is látszik hogy jó színész, baromira antipatikus, de persze van az a réteg akinek ez nem tűnik fel és isszák a szavait ...)
Csobot Adélt sokan a természete miatt szólják meg, de nekem pont ez tetszik benne - ha már jó hanggal nem igazán áldották meg. A Hot 'n Cold-os előadása kritkán aluli volt, mégis továbbjuttatták, mert ő egy színfolt. Valószínűleg a 12-be is bekerül, túl sokat promózták ahhoz, hogy ne legyen vele valami célja a csatornának ...
És igen, ezért nem szabad ezeket a sz_rokat nézni. Semmilyen értéket nem közvetítenek, a magamutogató majmokra pedig senki sem kíváncsi.
2012. október 04. 14:26
Gratulálok, retekklub! Sikerült még egy megrendezett, béka segge alatt levő műsort összetákolni.
2012. október 04. 14:29
|
|
Mazsola1223új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 187109 offline
|
Szerintem Csobot Adél csak előzör volt jó és csak azt az egy szmozt tudja elénekelni vagy ilyen tipúsúakat.
2012. október 04. 14:30
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Nekem az a véleményem h. jól tud énekelni csak sajnos ezt ő is tudja magáról :/
De szerintem ne ítéljétek el !!
De szerintem ne ítéljétek el !!
2012. október 04. 14:32
Hát ez nem lehet igaz
Ez a kis csíra??Be ne kerüljön a 12 közé,mert nem fogom nézni!!!Semmi hangja,még el is rontotta,mégis bejuttatták?Persze hogy megvan tervezve az egész,de nem is a hangja miatt,lehet hogy csak lefizették az RTL-t.Szerintem ugyan így van a Megasztárral is.Gondoljátok hogy egy 15 éves lánynak olyan hangja volt?Főleg hogy az egész familyája zenész,csak még megszerkeszteni a hangját se tudta az RTL
2012. október 04. 14:33
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Mindig is volt benne bunda, ez természetes. Nem is háborított fel a dolog, mert nem vagyok meglepve, meg egy kicsit bírom is a csajt. Ennek ellenére nem fogom nézni, mert az a srác, akinek a hangjába beleszerettem, kiesett. Innentől számomra már nincs értelme.
2012. október 04. 14:35
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Ez az egész ikszfaktor hülyeség. meg van rendezve az egész, és idén sok embert juttattak tovább, akinek nincs is jó hangja.
2012. október 04. 14:37
|
|
Belieber2299új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 187108 offline
|
Én nagyon is bírom Adélt habár az tény h most az utóbbi részekbe sokat hibázott,de szerintem akk is neki kell megnyernie az X-Faktort! :)Azt tudom h nem mindenki ért velem eggyet de ez nem izgat!
2012. október 04. 14:41
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
micsoda szemétség! csomó mindent elront, és mégis továbbjut, sokkal jobbak meg kiesnek? persze tudom hogy ez az egész meg van rendezve, de akkor is felháborító! ha már hetedik ember juthat tovább, én biztosan a fiúk közül választottam volna, mert ott sokkal több jó van.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: