Csobot Adélt meghívták az X-Faktorba?
2012. október 09. 19:56
|
|
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline
|
Olvastam Facebookon egy hozzászólásban, hogy biztos az a baja a Magyaroknak, hogy Erdélyből jött. Azért utálja mindenki, mert irritáló, idegesítő, és mert 3x rontotta el, de mindig kapott újabb esélyt, csak mert "van benne lehetőség". Más jobban megérdemelte volna és jobban is énekel nála.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 10. 11:55
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
eddig csak az első produkciója tetszett... kíváncsi vagyok mit produkál
az, hogy meghívták tiszta show, ennyire nincs normális jelentkező vagy mi?
az, hogy meghívták tiszta show, ennyire nincs normális jelentkező vagy mi?
2012. október 10. 16:43
nekem elsőre se volt szimpatikus. remélem nyújt valami olyan produkciót az élő show-ban ami meg fog tőle tetszeni mert eddig nem volt
2012. október 10. 19:32
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
helyette egy sokkal jobb énekes nem tudom a nevét
D a szőke haju mindeggy tul nagyképű , folyton röhög magába v nem tudom nekem nem szimpi az x faktorbol ő az egyedüli akit nem szeretek !!!!
2012. október 10. 20:19
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Valóban jó hangja van meg minden,de valahogy annyira irritál a kinézete meg úgy az egész lány maga
2012. október 14. 01:22
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Idézet (dreammm @ 2012.10.09. 14:03)
PinkBarbie: majd ha kicsit "idősebb" és érettebb leszel,meglátod,hogy akik azt mondják rá,hogy milyen beképzelt,azoknak igazuk van!
Szerintem már elég idős vagyok hozzá...de ha te mondod, akkor biztos úgy van!
2012. október 14. 14:27
látom sokan utálják
én sem kedvelem...de csak irigyek vagytok rá mert szép hangja van
2012. október 14. 19:39
Nem értem miért kellett tovább juttatni,a hangja csupán egy dalhoz volt elég,a többihez nagyon gyenge.
2012. október 25. 20:36
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Sissy132-vel egyet értek! Hangja az lenne, csak azt hiszi, hogy az övénél nincs jobb. És attól, hogy "meghívják" az X Faktorba, nem azt jelenti, hogy egy csapásra híresség lesz belőle. Az, hogy rengeteg ember ismeri a nevét,nem ugyanaz! Különben is, nem értem minek kell egyszerre ilyen sok énekes-tehetség kutató Mo-nak (Csisz, X Faktor, Megasztár, The Voice...), úgy értem, hallunk még valamit Tecáról, Summer Sistersről vagy Szóba Mariannról? És még rengeteg embert kihagytam. Minek ennyi ismert embert csinálni, ha tény, hogy több, mint a fele alig, vagy talán el sem jut első dalig és klippig! -.-"
2012. október 26. 21:04
ADÉL A SZÍNPADRA SZÜLETETT, de nem mint énekesnő. Sajnos a magabiztos fellépésre nem ellensúlyozza kellőképpen a bizonytalan énekhangját. Színésznőként viszont tarolna, ebben biztos vagyok.
2012. október 31. 09:51
MooMoo : mondasz valamit, taszít adél személyisége, mert úgy megjátsza magát, de talán ha színészkedne, akkor nem utálnák ennyien, hisz vajjuk be csak egy múfajt tud szépen elénekelni...
2012. november 04. 18:27
|
|
Scar Tissue 908új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 143632 offline
|
A mentorok állandóan azzal vannak,h Adél mennyire cuki aranyos és mennyire színpadra termett szerintem az már rég baj ,hogy ha nem a hangját dicsérik . Bár lássuk be a hangján mostanság nem nagyon van mit dicsérni .A legelső produkcióján kívül nem volt egyetlen 1 valamire való előadása sem , és én annak ellenére mondom ezt ,h igazán semmi problémám Adéllal igaz néha már kicsit sok sőt nem csak néha
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.