a hangja tény és való, hogy jó, de könyörgöm!!! tiszta fárasztó!! és nem gondolják, hogy kicseszés azokkal szemben akik azért estek ki mert 7.nek beválogatták aztán még őt juttatják az élő showba... akit csak úgy + -ba még beraknak mert megsajnálják azt ne juttassák tovább úgy, hogy akinek tényleg jó hangja van és szimpatikus az embereknek azt meg kiejtik Adélka miatt -.-
Csobot Adélt meghívták az X-Faktorba?
2012. október 07. 08:38
rühellem ezt a csajt 
a hangja tény és való, hogy jó, de könyörgöm!!! tiszta fárasztó!! és nem gondolják, hogy kicseszés azokkal szemben akik azért estek ki mert 7.nek beválogatták aztán még őt juttatják az élő showba... akit csak úgy + -ba még beraknak mert megsajnálják azt ne juttassák tovább úgy, hogy akinek tényleg jó hangja van és szimpatikus az embereknek azt meg kiejtik Adélka miatt -.-
2012. október 07. 08:38
ja ezt meg még tovább is engedték az élősóba. sztem tehetségtelen . Nem bírom azokat az embereket akik ilyen énközpontúak, hogy mindig ők legyenek a központba. irritál.
2012. október 07. 11:10
|
|
Petrushhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 59 Azonosító: 183725 offline
|
Nekem nagyon tetszet már amikor megláttam,mert olyan aranyos volt.És az első dala jó is volt,de sajnos nem tudom mi lett vele,mert sokat rontott.
Minden esetre én szurkolok neki
2012. október 07. 11:11
|
|
ViviAngelXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 182018 offline
|
ahhpz képest azt mondta h szeret a figyelem középpontjában lenni
2012. október 07. 11:11
|
|
ViviAngelXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 182018 offline
|
szerintem meg azért jutott tovább mert kitalálták ezt a love storyt, és csak egy valóság showt csinálnak az xfaktorból, ami gáz
2012. október 07. 11:12
|
|
ViviAngelXoxoúj tag |
|
de ezzel szemben nekem z első és a mentor házas dala tetszett
2012. október 07. 11:16
|
|
Ibarbii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 3 Azonosító: 187299 offline
|
Miklós tegnapi döntésével nem értek egyet.Az,hogy Adélt tovább engedte,és Lorettát kiejtette,ezen nagyon felháborodtam.Én még a táborba sem engedtem volna tovább,hiszen a mentorok énekelték helyette a második fordulós dalát.Ott volt Loretta,aki tényleg átütős,és tiszta hanggal vitte végig a fordulókat,és Adél,aki tutit fogasából jelentkezett..Majd meglássuk hogy meddig jut.
2012. október 07. 15:02
Annyira unszimpatikus hogy arra nincs szó.. ÉS MIAZ HOGY HÁTSÓ SZÉLLEL JUT BE?:!?!?? olyan jó énekes is kiestek emiatt a kis pics@ miatt -.- fúúú
2012. október 07. 15:50
|
|
karmenkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 176032 offline
|
ennek a nőnek semmi hangja nincs
2012. október 07. 16:22
|
|
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 196 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline
|
Tőlem utáljátok -.- Tény,hogy nem a legjobb énekes a világon,de megannyi sztár van aki még énekelni sem tud de benne van a show-ban.Nekem szimpatikus..talpra esett és szinpadra termett,tudja hüjiteni a közönséget..Mindenki gondoljon amit akar én nem szolok belé,mert nem is izgat annyira de azért nem ő akart jönni,hanem felkérték,szóval valamien alapon csak jó hangja kell legyen,ha felkeresték
2012. október 07. 17:06
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
fájdalman antipatikus ez a némb...khm lány. nem tudom, hogy mi az oka, talán az, hogy teljesen megjátsza magát, de lehet, hogy csak szimplán azért nem kedvelem, mert van benne valami idegesítő. nem szoktam ítélkezni senki felett, de ő agresszív utálatot vált ki bennem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: