Ne vásárolj, fogadj örökbe!
2012. október 20. 09:44
|
|
HusziLili26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 182262 offline
|
Már nagyon szeretnék egy kutyust és kétszer is meggondolom hogy honnan szerzek.
2012. október 20. 14:16
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Én sokszor voltam már másoknál állatokat nézni, mikor szerettem volna egyet, kutyát vagy cicát, de a végén úgyis mindig menhelyi és ahhoz hasonló helyeken élő állatokat vittem haza, mindig összeszorul a szívem, ha látok ilyen reklámokat, amikben az állatok rossz körülmények között vannak. És ki tudja, taáűn pont megmentettem egy életet
2012. október 22. 14:54
|
|
Benita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 186373 offline
|
Nekme van egy kutyusom .. Őt vettük mert a menhelyen nem volt pici kutya de én minden nyáron le szoktam menni és sétáltatni őket a barátaimmal ...
Amugy meg be kaphatják az olyan emberek akik ki dobják a kutyájukat az uccára ... !!
Amugy meg be kaphatják az olyan emberek akik ki dobják a kutyájukat az uccára ... !!
2012. október 23. 12:11
Már mi is hoztunk menhelyről kutyust, és jó érzés, hogy jobb helyre került. Csak végig nézve a többieken még is szomorú érzés. :S
2012. október 25. 16:17
|
|
Wercsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 185141 offline
|
Én annyira sajnálom szegénykéket !!! 9 cicám és 6 kutyusom van menhelyről nem tudtam otthagyni őket
2012. október 27. 22:16
|
|
szimike1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 178227 offline
|
Nekem van és egy menhelyről szóval. De már 4 éve megvolt és nemrég meghalt!!!
Hiányzik!! De most nem szeretnék annyira moat!
2012. október 30. 00:13
|
|
Emmahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 134467 offline
|
Az én kutyám az utcáról lett befogadva és sokkal hálásabb és sokkal szeretetteljesebb mint egy olyan kutya amelyiket kölyök korban megveszünk drágán. Ezek a kutyák tudják, hogy honnan jöttek és hova kerültek.
2012. október 31. 12:03
|
|
Amanda Salvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188483 offline
|
szegénykék ... :C
2012. október 31. 14:41
|
|
Naffyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 161067 offline
|
nem vagyok a menhelyek ellen, bár nekem tenyésztőktől van kutyám, egy 7 hónapos, kuvasz szukám, aki ember-, és kutyabarát, a kutyaiskolában is csak dicsérik.
Ha egy menhelyről hoztunk volna el egy pl 5 éves nagytestű kutyát, akit mondjuk otthon vertek, mert játékból felugrált a gazdájára (ölebeknél nagyon édes, de egy 60-70 kilós bernáthegyinél már más a helyzet) nem hiszem, hogy elmondhatnám ugyanezeket róla, hiszen már alapjáraton félne az emberektől. Esetleg diszpláziás lenne, az meg nem látszik kívülről egy kutyán... :/
Elhiszem, hogy nem jó, hogy a menhelyeken csak gyűlnek a kutyák, de...
Én azt tanácsolnám MINDENKINEK, hogy járjon a kutyusával kutyaiskolába, mert nem csak a gazdinak, de kutyának is jó más kutyásokkal, kutyákkal megismerkednie, és az alapvető dolgokat játszva megtanulni.
♥
Elhiszem, hogy nem jó, hogy a menhelyeken csak gyűlnek a kutyák, de...
Én azt tanácsolnám MINDENKINEK, hogy járjon a kutyusával kutyaiskolába, mert nem csak a gazdinak, de kutyának is jó más kutyásokkal, kutyákkal megismerkednie, és az alapvető dolgokat játszva megtanulni.
2012. november 03. 20:15
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Én szeretnék egy macskát a menhelyről de a szüleim nem akarják Apám utálja a macskákat abban a percben h megkapom kihajítja az ablakon.
2012. november 04. 17:55
jaj szegények nem hiszem el hogy lehet ilyen kutyákat verni meg a szörükböl ruhadarabot késziteni nekünk már van egy kutyánk és 3 cicánk
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: