Ne vásárolj, fogadj örökbe!
2012. október 09. 19:20
Jó cikk lett! Nagyon fontos dologra hívtad fel a figyelmünket! Biztos vagyok benne, hogy ezen cikk megírásával "kihoztál" néhány kutyust a menhelyről.
A családom és én nem a menhelyről hoztunk kutyát, hanem a vásárról. Keverék eb, de nagyon-nagyon szeretjük így is!
A családom és én nem a menhelyről hoztunk kutyát, hanem a vásárról. Keverék eb, de nagyon-nagyon szeretjük így is!
2012. október 09. 20:02
Szerintem jó cikk. Mi nem menhelyről hoztunk, hanem ismerősünktől kaptuk a kutyánkat,de most egy másik kutyát szeretne a tesóm és őt menhelyről akarjuk örökbe fogadni.
2012. október 09. 21:55
Ez nagyon jó cikk lett,jó hogy ilyen fontos dologra hívja föl a figyelmet. Szerintem nagyon szép dolog,ha valaki örökbe fogad kutyát. Nem pedig 20-30 ezreket ad ki a kis palotapincsikért. Nekem korcs kutyám van,de szerintem szebb pofijuk van az ilyen árva állatoknak mint ezeknek az úri 'állatoknak' szóval ezzel tényleg életet lehet menteni és ez fontos!
2012. október 10. 15:17
|
|
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline
|
ez egy nagyon jó cikk lett!!!!!fontos dolgokat ír le amik nagyon is igazak!minden állat megérdemli a szeretetet és a törődést!!sokan csak elmennem a kóbor kutyák mellet is és csak úgy tesznek mintha ott se lenne ahejett hogy segítsenek rajta vagy legalább valami kis ennivalót adnának neki.nekem van két kutyám de lehet még idén lesz egy harmadik is amit biztos menhelyről hoznék el.ez nem azt jelenti hogy nem is szabad az olyan állatokkal foglalkozni amit tenyészetből meg lehet venni, csak jó ha azért a menhelyen lévő állatokon is segít néha az ember!szerintem sokan értenek eggyet ezzel a cikkel, mert sok ember van aki állatbarát.remélem még többen lesznek és még többen fognak segíteni a menhelyen lévő vagy kóbor kutyák számára.
2012. október 10. 19:38
|
|
zsebihalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 145 Csatolások: 101 Azonosító: 132570 offline
|
gyönyörű cikk, igaz, és megható. Az én kutyám is menhelyről van, és nagyon örvendek, hogy örökbe fogadtam egy árva kölyköt, és segíthettem neki.Nagyon nagy mértékben ajándékoz meg a szeretetével, mert hálás.
2012. október 10. 21:16
nagyon jó cikk! az én kutyusom is menhelyről van, és nagyon boldog vagyok, mert egy gyönyörű kutyám van, ki tudja milyen keverékkel, de ez nem is izgat. hasznos cikk és mindenkinek ajánlom, ezt a módszert, mert ha valaki örökbefogad egy kutyát, és utána szeretettel bánik vele, a kiskutya utána egy életen át hálás lesz neki azért, mert megmentette a őt konkrétan a haláltól...
2012. október 12. 11:15
Nekem fajtatiszta kutyám van és volt. Nem szeretem a korcsokat.
2012. október 13. 20:46
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Már ne is haragudj Platina...de keverék kutyák nem korcsok.Azok a kutyák a korcsok akiknek valami bajuk van pl: testi stb.Meg azok is élőlények és sokkal szívósabbak mint a falytatiszták meg van köztük szép keverék kutyus is.Nekem is van keverék kutyusom meg fajtatiszta.Akkor az én kutyusom is 1 korcs?Nagyon buta felfogásod van.:/
2012. október 14. 14:50
Idézet (Gabor28 @ 2012.10.06. 00:32)
Hát ez egy igen szép felfogás
Nem tudom mitől több egy fajtiszta kutya, mint egy keverék. Az enyém se fajtiszta és pont ugyanúgy ugat, fut, játszik, eszik és végzi a dolgát, mint a fajtiszta társai. A szeretetről amit ad (és kap) már ne is beszéljünk.
Bár tény nekem nem a külseje miatt kell. Bár hozzáteszem az én szememben ő a leggyönyörűbb teremtmény a földön...
Nem tudom mitől több egy fajtiszta kutya, mint egy keverék. Az enyém se fajtiszta és pont ugyanúgy ugat, fut, játszik, eszik és végzi a dolgát, mint a fajtiszta társai. A szeretetről amit ad (és kap) már ne is beszéljünk.
Bár tény nekem nem a külseje miatt kell. Bár hozzáteszem az én szememben ő a leggyönyörűbb teremtmény a földön...
Ezen felfogást embere válogatja. Eddig csak fajtatiszta kutyáim voltak és tény, hogy mint lény semmiben nem különböznek, de nekem számít a vér tisztasága. Le lehet hurrogni érte, de mindenkinek megvan az egyéni véleménye.
2012. október 14. 18:39
De aranyos cikk.
Szerintem nem csak a fajtiszta kutyák a szépek,ami nem az,azt is ugyanúgy lehet szeretni,és nem kell korcsnak nevezni,ős egy aranyos állat,aki szeretetre vágyik.
2012. október 15. 09:28
Jó cikk, csak értelmetlen. Akinek van kutyája az nem sűrűn fogad örökbe, vagy vesz, akinek nincs, annak meg azért nincs, mert nem lehet. Lakás, család vagy más függvényében. Kevés kivétel van, akik megtehetik és meg is teszik.
2012. október 15. 09:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (,2012.10.14. 14:50~3499804)
nekem számít a vér tisztasága. Le lehet hurrogni érte, de mindenkinek megvan az egyéni véleménye.
Arról miért feledkeznek el az emberek, hogy a fajtatiszta kutyákat is úgy alakította ki az ember, méghozzá oly módon, hogy össze-vissza keresztezte őket? Ha innen nézzük, akkor az összes kutya keverék.
Ha bizonyos fajtákat kereszteznénk, ugyanúgy kijönne például egy németjuhász vagy egy pointer... Vagy akármi más. Aki very original ebet akar, szerezzen be egy farkast.
2012. október 16. 10:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
ez nagyon jó cikk,az én szemembe könnyeket csalt
2012. október 16. 21:48
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
végül is a cicáimat az utcáról fogadtuk be szal végüli ez is annak számít
de amugy télleg ezt kell csinálni! nem a fajta számít hanem az hogy legyen egy barátod aki szeret, még ha nem is beszél
2012. október 18. 21:26
|
|
leona7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 164045 offline
|
sajnos nekem nem lehet kiskutyám, mert nem kertes házban lakom, de az biztos, hogyha lehetne, akkor menhelyről hoznánk haza egyet! sose, még csak meg sem fordult az a fejemben, hogy esetleg ne... ezek a kutyák sokkal jobban megérdemlik a meleg otthont, mint sok ember!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: