Starity

My Chemical Romance

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 01. 01:29 #121
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.11.01. 01:19)
Yup, én voltam, de csak az igazat mondtam. laugh.gif 
Én értem. És azért kapott annyit, mert nagyon jó. biggrin.gif Nekem eddig egy képem van 7k felett de az egy kicsit más téma. rohog.gif
Jé, tényleg. *pacsi* rohog.gif

Áhh, én most kicsit felvágok, nekem a rekordom 17k, de ez már valóban teljesen más téma. Hmm, mit is dobhatnék be ide hogy ez a hozzászólás ne legyen teljesen off? Ömm, azt tudtátok hogy Frank éppen azon a napon született mikor Lily és James Potter-t megölte Lord Voldemort Godric's Hollow-ban? sad.gif De hogy ne érjen szomorú véget ez a komment, itt egy fotó Miles Iero-ról. :3
Egyébként csak engem idegesít hogy Frank mindig csak hátulról fotózza le a gyerekeit? Mármint, értem hogy nem akarja hogy a creepy emberek az interneten lementegessék a gyerekei képeit a gépeikre, de könyörgöm, mi vagyunk a rajongói, hadd lássuk már a cuki pofijukat. shout.gif
2012. november 01. 01:51 #122
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.11.01. 01:29)
Áhh, én most kicsit felvágok, nekem a rekordom 17k, de ez már valóban teljesen más téma. Hmm, mit is dobhatnék be ide hogy ez a hozzászólás ne legyen teljesen off? Ömm, azt tudtátok hogy Frank éppen azon a napon született mikor Lily és James Potter-t megölte Lord Voldemort Godric's Hollow-ban? sad.gif De hogy ne érjen szomorú véget ez a komment, itt egy fotó Miles Iero-ról. :3
Egyébként csak engem idegesít hogy Frank mindig csak hátulról fotózza le a gyerekeit? Mármint, értem hogy nem akarja hogy a creepy emberek az interneten lementegessék a gyerekei képeit a gépeikre, de könyörgöm, mi vagyunk a rajongói, hadd lássuk már a cuki pofijukat.  shout.gif

Óh, annyiról én álmodni se merek. unsure.gif
Ééééén tudtam. Plusz Ben Bruce-nak az Asking Alexandriaból is ma van/tegnap volt a szülinapja. biggrin.gif
Szerintem ez okos ötlet tőle, de ha valaki nagyon akar egy képet úgyis megszerzi. Bár ha azt képes volt eltitkolni, hogy Jamia terhes.. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2012. november 03. 04:04 #123
- törölt felhasználó -    
Mi van, ennyi, már ki is haltunk? Én eközben halálra aggódom magam Frank miatt. Habár pár perccel ezelőtt tweet-elt, mégis, Sandy még mindig nem húzta el a belét az East Coast-ról, ő meg már koncertezik? Ejnye, Frank. reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: AngelFace
2012. november 09. 20:11 #124
- törölt felhasználó -    
Láttátok már, hogy van az egyik újságban MCR-es poszter /csak Gee van rajta, de a banda neve ott van/ és egy cikk? /igazából utálom az ilyen újságokat, de ezt kivételesen szeretem XD/
Csak gondoltam szólok... laugh.gif blush.gif
2012. november 10. 21:51 #125
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsoof @ 2012.11.09. 20:11)
Láttátok már, hogy van az egyik újságban MCR-es poszter /csak Gee van rajta, de a banda neve ott van/ és egy cikk? /igazából utálom az ilyen újságokat, de ezt kivételesen szeretem XD/
Csak gondoltam szólok...  laugh.gif  blush.gif

Ez igy nem tul informativ... nem tudod melyik ujsagban volt? Lehet hogy megveszem. biggrin.gif
(Elnezest az ekezetlensegert, mamam gepen vagyok.)
2012. november 11. 16:04 #126
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.11.10. 21:51)
Ez igy nem tul informativ... nem tudod melyik ujsagban volt? Lehet hogy megveszem. biggrin.gif
(Elnezest az ekezetlensegert, mamam gepen vagyok.)

Ha jól tudom, a Popcorn-ba /legalább is az újság elején ez van XD/. biggrin.gif
2012. november 12. 00:01 #127
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsoof @ 2012.11.11. 16:04)
Ha jól tudom, a Popcorn-ba /legalább is az újság elején ez van XD/. biggrin.gif

Ja, az nekem sajna nem jelent sokat.. errefelé nemigen kapni magyar újságokat. XD
2012. november 12. 10:56 #128
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Végre netközelbe jutottam! biggrin.gif Gépem van már, de a net sz*rakodik rajta :/ Elvileg a héten már megcsinálják, és akkor jövök, új sztorikkal, és talán háttereket is hozok biggrin.gif
Puszi nektek!
Sisnek meg köszi a tájékoztatást <3
2012. november 12. 17:06 #129
- törölt felhasználó -    
Cső csajok!
VÉGRE beállítottam a netet biggrin.gif Sikerült! biggrin.gif Itt vagyok! biggrin.gif És remélem, maradok is smileeee.gif) Még egy-két letöltés és beállítás szükséges. Látom, volt élet, örülök neki! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. november 12. 17:13 #130
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (Chelsy @ 2012.11.12. 17:06)
Cső csajok!
VÉGRE beállítottam a netet biggrin.gif Sikerült! biggrin.gif Itt vagyok! biggrin.gif És remélem, maradok is smileeee.gif) Még egy-két letöltés és beállítás szükséges. Látom, volt élet, örülök neki! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

THX God. ♥ Már elvonási tüneteim voltak, na. tongue.gif biggrin.gif Welcome back Chels ♥
2012. november 14. 12:31 #131
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Ma volt a forgalmi vizsgám, és sikeresen átmentem végreee beer.gif beer.gif beer.gif Gondoltam, megosztom veletek is az örömhírt biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. november 14. 21:10 #132
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (Chelsy @ 2012.11.14. 12:31)
Sziasztok!
Ma volt a forgalmi vizsgám, és sikeresen átmentem végreee  beer.gif  beer.gif  beer.gif Gondoltam, megosztom veletek is az örömhírt biggrin.gif

Szióka!

Gratulálok itt is. beer.gif smileeee.gif cool.gif
2012. november 16. 18:00 #133
- törölt felhasználó -    
Csajok!
Nem tudtok véletlenül nekem egy olyan oldalt mondani, ahol a srácok fent vannak Sims karakter formájában? ^^ Le szeretném őket tölteni, és betelepíteni a játékba wub.gif
2012. november 17. 09:46 #134
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.11.16. 18:00)
Csajok!
Nem tudtok véletlenül nekem egy olyan oldalt mondani, ahol a srácok fent vannak Sims karakter formájában? ^^ Le szeretném őket tölteni, és betelepíteni a játékba  :wub:

csak olyat tudok ahol Gee van fent.
2012. november 18. 04:46 #135
- törölt felhasználó -    
Letöltőlinkek az új számokhoz. biggrin.gif

AMBULANCE
Gun.
2012. november 21. 20:47 #136
- törölt felhasználó -    
Ciasztok! Agy-rászkódás, miatt egész nap ágyhoz voltam kötve/meg még 1 hétig így marad/. Na mindegy. Itt van pár kép amit rajzoltam amikor éppen nem aludtam, vagy a család nem szórakoztatott XD. Remélem nem lettek olyan rosszak, mint ahogy én látom... laugh.gif biggrin.gif
(a legtöbbet más képről próbáltam lenézni)
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Darkness
2012. november 22. 20:03 #137
- törölt felhasználó -    
Mivel itt sok mindenki Frerard shipper, szeretném megkérdezni, hogy ti a színpadra megrendezett izéket tekintitek igazi Frerardnak vagy azokat a kis gesztusokat és dolgokat amiket egymásért tesznek/tettek? laugh.gif
2012. november 24. 08:38 #138
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsoof @ 2012.11.21. 20:47)
Itt van pár kép amit rajzoltam amikor éppen nem aludtam, vagy a család nem szórakoztatott XD. Remélem nem lettek olyan rosszak, mint ahogy én látom...  laugh.gif  biggrin.gif 
(a legtöbbet más képről próbáltam lenézni)

Egyáltalán nem rosszak, az I Don't Love You-s különösen tetszik. *o*

Idézet (Krissy 98 @ 2012.11.22. 20:03)
Mivel itt sok mindenki Frerard shipper, szeretném megkérdezni, hogy ti a színpadra megrendezett izéket tekintitek igazi Frerardnak vagy azokat a kis gesztusokat és dolgokat amiket egymásért tesznek/tettek? laugh.gif

Mindkettő. biggrin.gif De az offstage dolgok bizonyítják hogy nemcsak azért csinálják az egészet hogy felhergeljék a tömeget, hanem mert tényleg fontosak egymásnak. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Zsoof, AngelFace
2013. január 28. 14:34 #139
- törölt felhasználó -    
Hát gyerekek én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csalódtam Mikey-ban. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, Darkness
2013. január 28. 14:45 #140
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Krissy 98 @ 2013.01.28. 14:34)
Hát gyerekek én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csalódtam Mikey-ban. mellow.gif

Én még mindig nem akarok hinni a szemeimnek... mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Darkness
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Mikey Way Mikey Way 1574.
Ray Toro Ray Toro 2045.
Bob Bryar Bob Bryar 2822.