Starity

My Chemical Romance

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 25. 15:23 #101
- törölt felhasználó -    
Szerinted ezért lehet haragudni? Naná, h Gee ezerszer jobban néz ki wub.gif wub.gif És amúgy is, csak itt hasonlít rá biggrin.gif Strify amúgy is egy nagy csalódás számomra :/ De ez már más téma, és a lényeg, hogy a mi Gerard Arthur Wayünk az egyik legszexibb pasi a Föld kerekén biggrin.gif biggrin.gif
Ma megint viszek részeket, egyrészes Mcr-sztorik is lesznek smileeee.gif De ha ma nem, holnap MINDENKÉPP! biggrin.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.25. 04:41)
Valóban hasonlít egy kicsikét, de - ha nem haragszol hogy ilyet mondok-, szerintem Gee ezerszer jobban néz ki.  cool.gif  blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, num1Kolosszus
2012. október 25. 15:41 #102
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (Chelsy @ 2012.10.25. 15:23)
Szerinted ezért lehet haragudni? Naná, h Gee ezerszer jobban néz ki  wub.gif  wub.gif És amúgy is, csak itt hasonlít rá biggrin.gif Strify amúgy is egy nagy csalódás számomra :/ De ez már más téma, és a lényeg, hogy a mi Gerard Arthur Wayünk az egyik legszexibb pasi a Föld kerekén biggrin.gif biggrin.gif 
Ma megint viszek részeket, egyrészes Mcr-sztorik is lesznek smileeee.gif De ha ma nem, holnap MINDENKÉPP! biggrin.gif

Aki akkora kisugárzással rendelkezik, mint Gee, az na ná, hogy a világ legtutibb pasija. wub.gif biggrin.gif Méteres ólomfal sem véd meg tőle. tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2012. október 25. 15:47 #103
- törölt felhasználó -    
Gondolom sokan nem bánnák ezt wub.gif wub.gif

Idézet (Pöttömke @ 2012.10.25. 15:41)
Aki akkora kisugárzással rendelkezik, mint Gee, az na ná, hogy a világ legtutibb pasija. wub.gif  biggrin.gif Méteres ólomfal sem véd meg tőle. tongue.gif
2012. október 25. 16:52 #104
- törölt felhasználó -    
Frissítések az oldalon! biggrin.gif MCR van dögivel wink.gif Jó szórakozást tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Zsoof, Pöttömke
2012. október 26. 02:44 #105
- törölt felhasználó -    
Tomorrow's Money

Boy Division

Gyerekek, én most itt ülök és szó szerint sírok, annyira imádom ezt a bandát. Olyan ez a két új szám mintha a Revenge-korszakban íródtak volna és Party Poison énekelné őket, tökéletes. Meghaltam, egyszerűen meghaltam.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Zsoof
2012. október 26. 17:38 #106
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.26. 02:44)
Tomorrow's Money
Boy Division
Gyerekek, én most itt ülök és szó szerint sírok, annyira imádom ezt a bandát. Olyan ez a két új szám mintha a Revenge-korszakban íródtak volna és Party Poison énekelné őket, tökéletes. Meghaltam, egyszerűen meghaltam.

Jaj, akkor nem én vagyok az egyetlen aki így reagált. rolleyes.gif
De tényleg, ez a két szám valami eszméletlen, máris imádom őket. heart.gif
És mivel a Tumblr ma nem nagyon akaródzik működni itt vannak a YouTube linkek. smileeee.gif
Boy Division
Tomorrow's Money
3 felhasználónak tetszik: Zsoof, num1Kolosszus, Pöttömke
2012. október 27. 14:39 #107
- törölt felhasználó -    
Csajszik!
Újrarakják a gépemet, és ezért ma estétől, előreláthatóan hétfőig nem leszek sad.gif Hiányozni fogtok!
A telómat telepakoltam MCR-el, így a fiúkból nem lesz hiány biggrin.gif biggrin.gif Ma még viszek frissítést a weboldalamra, így lesz mit olvasnotok wink.gif
Puszi a pofitokra biggrin.gif
2012. október 27. 17:04 #108
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

Idézet (Chelsy @ 2012.10.27. 14:39)
Csajszik!
Újrarakják a gépemet, és ezért ma estétől, előreláthatóan hétfőig nem leszek sad.gif Hiányozni fogtok!
A telómat telepakoltam MCR-el, így a fiúkból nem lesz hiány biggrin.gif biggrin.gif Ma még viszek frissítést a weboldalamra, így lesz mit olvasnotok wink.gif
Puszi a pofitokra biggrin.gif

NEE!! Úgy látszik 2012-ben tényleg kitőr az aROCKalipszis T_T Hiányozni fogsz. De legalább behozom a lemaradásom. tongue.gif Nekem, mint hű előfizetőnek kutya kötelességem. tongue.gif biggrin.gif wink.gif blush.gif

Pusszantás van, bírd ki nélkülünk. rohog.gif
2012. október 27. 17:17 #109
- törölt felhasználó -    
Ha ki is tör, akkor sem emiatt fog! smileeee.gif
És TALÁN, valahogy kibírom nélkületek rohog.gif És igen, kötelességed behozni a lemaradásodat biggrin.gif A sztorival amúgy jól haladok, mindkettővel wink.gif De nem kiabálok el semmit smileeee.gif
Már fejben megvannak az új desingterveim is, sőt, háttereket is akarok - én, a kis telhetetlen, mi? XD Ha esetleg nem tudnék visszajönni, a húgom ad tájékoztatást nektek(már ha kíváncsiak vagytok rám XD)

Idézet (Pöttömke @ 2012.10.27. 17:04)
NEE!! Úgy látszik 2012-ben tényleg kitőr az aROCKalipszis T_T Hiányozni fogsz. De legalább behozom a lemaradásom.  tongue.gif Nekem, mint hű előfizetőnek kutya kötelességem. tongue.gif  biggrin.gif  wink.gif  blush.gif 
Pusszantás van, bírd ki nélkülünk. rohog.gif
2012. október 27. 17:32 #110
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

Idézet (Chelsy @ 2012.10.27. 17:17)
És TALÁN, valahogy kibírom nélkületek  rohog.gif  És igen, kötelességed behozni a lemaradásodat biggrin.gif A sztorival amúgy jól haladok, mindkettővel wink.gif De nem kiabálok el semmit smileeee.gif
Már fejben megvannak az új desingterveim is, sőt, háttereket is akarok - én, a kis telhetetlen, mi? XD Ha esetleg nem tudnék visszajönni, a húgom ad tájékoztatást nektek(már ha kíváncsiak vagytok rám XD)

Már az 5. fejezetnél tartok. Hűű de szemét ez a Lee >><< Elakarja választani Brooke-t és Gee-t. mad.gif

Várjuk a további sztorikat Te 21. századi Shakespeare^^" tongue.gif smileeee.gif
2012. október 29. 21:40 #111
AngelFace
AngelFace
új tag

Státusz“What's in that bottle? Delusion?”
Hozzászólás: 74
Csatolások: 670
Azonosító: 174736
Idézet (Chelsy @ 2012.10.27. 17:17)
És TALÁN, valahogy kibírom nélkületek  rohog.gif  És igen, kötelességed behozni a lemaradásodat biggrin.gif A sztorival amúgy jól haladok, mindkettővel wink.gif De nem kiabálok el semmit smileeee.gif

Sziasztok.Ahogy Sis írta, jöttem tájékoztatni titeket! =)
Szóval még nem tudni biztosan hogy mikor lesz kész Chelsy gépe, de remélhetőleg szerdán már újra csatlakozhat hozzánk! =) Szorítsunk érte! =D

+ ha már írok, akkor: Kedvenc tag: ameddig ki nem lépett Bob volt, de őt még mindig imádom.Mióta ő nincs, azóta Ray a kedvenc =) heart.gif
Kedvenc számot nem nagyon tudok választani, de ha mindenképpen kellene, akkor a "Vampires Will Never Hurt You"-t vagy a "You Know What They Do to Guys Like Us in Prison"-t választanám.
A bandát pedig azóta ismerem/szeretem mióta először láttam a Helena videóját.Szerelem első látásra/hallásra! ^-^
Na röviden ennyi! =)
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Zsoof
2012. október 29. 22:02 #112
- törölt felhasználó -    
Na melyik banda ment valamelyik zenecsatornát /hogy már melyiken, az már adásszünet/? Na és melyik számok /igen, több is volt/ voltak?
Hát aa/találgassatok csak rohog.gif / aa aa /azért is pontsorral fogom belinkelni/ aa,aa,aa /na még egy kis "aa"/ aa a-a-a-a-a-: .. és ** és a ,,
2012. október 30. 00:05 #113
- törölt felhasználó -    
Ááááááá, én síííírok, Frank ez beteg. _nevet.gif nevet2.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcnull6pkz1r6dt2xo1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, AngelFace
2012. október 30. 23:59 #114
- törölt felhasználó -    
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcpxmdP05N1rflkipo1_1280.jpg

Fogalmam sincs ez mennyire igaz, de lefordítom nektek.

1) Új My Chem videó érkezik amit október 31-én akartak kiadni, de elnapolták november 1-re.
2) Új tag lesz a bandában, Frank azt mondta "lesz egy ötödik tag a bandában akivel régebben is együtt dolgoztunk, a rajongóink közül sokan ismerik őt".

Nem volt forrás a képhez meg semmi, azt sem tudom honnan ered ez a screencap, de ha igaz akkor fogadni mernék hogy Bob-ról van szó. Ha nem kacsa ez az egész, sírni fogok. Ha igen, sírni fogok. Így is úgy is könnyekben végződik a helyzet, de ha igaz, írok róla cikket is.

Ne kérdezzétek hogy sikerült végigírnom ezt a hozzászólást a Caps Lock használata nélkül, és anélkül hogy áttörtem volna billentyű smash-be.
2 felhasználónak tetszik: Zsoof, AngelFace
2012. október 31. 13:47 #115
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.30. 23:59)
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcpxmdP05N1rflkipo1_1280.jpg
Fogalmam sincs ez mennyire igaz, de lefordítom nektek.
1) Új My Chem videó érkezik amit október 31-én akartak kiadni, de elnapolták november 1-re.
2) Új tag lesz a bandában, Frank azt mondta "lesz egy ötödik tag a bandában akivel régebben is együtt dolgoztunk, a rajongóink közül sokan ismerik őt".
Nem volt forrás a képhez meg semmi, azt sem tudom honnan ered ez a screencap, de ha igaz akkor fogadni mernék hogy Bob-ról van szó. Ha nem kacsa ez az egész, sírni fogok. Ha igen, sírni fogok. Így is úgy is könnyekben végződik a helyzet, de ha igaz, írok róla cikket is.
Ne kérdezzétek hogy sikerült végigírnom ezt a hozzászólást a Caps Lock használata nélkül, és anélkül hogy áttörtem volna billentyű smash-be.

Ha Bob visszajön sírok, ha nem akkor is, szóval majd sírjunk együtt. Az új klip..hát, nem tudom...az szerintem csak kacsa. unsure.gif De ha nem akkor annak örülök. laugh.gif
2012. október 31. 17:00 #116
- törölt felhasználó -    
Jaj, majdnem el is felejtettem én hülye. *facepalm*
Boldog Szülinapot Frank-nek. bday.gif birthday.gif
2012. november 01. 00:56 #117
- törölt felhasználó -    
Tudom hogy nálatok már november elseje van, ezért akartam délelőtt posztolni ezt a képet, de elszaladt az idő és mennem kellett Trick or Treet-ezni a testvéreimmel, így csak most jutott rá időm. Mindenesetre remélem tetszik! smileeee.gif (s. k.)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcqcpdpuiU1qj7g7io1_500.gif
2 felhasználónak tetszik: Zsoof, AngelFace
2012. november 01. 01:05 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.11.01. 00:56)
Tudom hogy nálatok már november elseje van, ezért akartam délelőtt posztolni ezt a képet, de elszaladt az idő és mennem kellett Trick or Treet-ezni a testvéreimmel, így csak most jutott rá időm. Mindenesetre remélem tetszik! smileeee.gif (s. k.)
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcqcpdpuiU1qj7g7io1_500.gif

Ezt már láttam Tumblr-ön de nem tudtam, hogy a tiéd. ohmy.gif Egyébként szerintem nagyon jó lett és legalább 2x már reblogoltam. rohog.gif
2012. november 01. 01:13 #119
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.11.01. 01:05)
Ezt már láttam Tumblr-ön de nem tudtam, hogy a tiéd. ohmy.gif Egyébként szerintem nagyon jó lett és legalább 2x már reblogoltam. rohog.gif

Jééé, te küldted nekem azt az üzenetet is! Milyen kicsi a világ. XD Egyébként nagyon szépen köszönöm, és hidd el, én sem értem hogy kapott 1500+ like-ot/reblog-ot. ohmy.gif
Utóirat: egyforma a státuszunk. Boy Division 5eva. rohog.gif
2012. november 01. 01:19 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.11.01. 01:13)
Jééé, te küldted nekem azt az üzenetet is! Milyen kicsi a világ. XD Egyébként nagyon szépen köszönöm, és hidd el, én sem értem hogy kapott 1500+ like-ot/reblog-ot.  ohmy.gif
Utóirat: egyforma a státuszunk. Boy Division 5eva.  rohog.gif

Yup, én voltam, de csak az igazat mondtam. laugh.gif
Én értem. És azért kapott annyit, mert nagyon jó. biggrin.gif Nekem eddig egy képem van 7k felett de az egy kicsit más téma. rohog.gif
Jé, tényleg. *pacsi* rohog.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Mikey Way Mikey Way 1575.
Ray Toro Ray Toro 2045.
Bob Bryar Bob Bryar 2831.