Starity

My Chemical Romance

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 21. 00:02 #81
- törölt felhasználó -    
HQ spam!! smileeee.gif smileeee.gif

2. REVENGE
↳ Fotósorozatok: (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)
↳ Koncertek/Backstage: (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)
(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)
↳ Események: (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)
3 felhasználónak tetszik: Zsoof, Pöttömke, AngelFace
2012. október 21. 13:03 #82
- törölt felhasználó -    
hát kb. :D
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/39266_10151295135228973_1119612_n.jpg
4 felhasználónak tetszik: Kazuo, num1Kolosszus, Pöttömke, AngelFace
2012. október 21. 14:57 #83
- törölt felhasználó -    
Köszi ezt a sok-sok szuuuper képet biggrin.gif biggrin.gif
TÉNYLEG! Tud valaki bármit is a jövő évi Volt fesztiválról? Ezt csak azért kérdezem, mert ha a fiúk mennek, akkor mindenképp ki akarok menni wub.gif Idén is szerettem volna, csak nem úgy jöttek össze a dolgok sad.gif

És igen, Lenora *-*

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.21. 00:02)
HQ spam!! smileeee.gif smileeee.gif
2. REVENGE
↳ Fotósorozatok: (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)
↳ Koncertek/Backstage: (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)
(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)
↳ Események: (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Pöttömke, AngelFace
2012. október 21. 17:51 #84
- törölt felhasználó -    
Csajok, úgy döntöttem, ugorjon a majom a vízbe, feltettem az első MCR-sztorimat az oldalra! wink.gif Katt ide, és máris olvashatjátok! biggrin.gif Véleményeket kérek szépen ^^
2012. október 21. 19:23 #85
- törölt felhasználó -    
Valamint egy pár új hátteret is hoztam, két hozzászólásban találjátok meg ^^

Idézet (Chelsy @ 2012.10.21. 17:51)
Csajok, úgy döntöttem, ugorjon a majom a vízbe, feltettem az első MCR-sztorimat az oldalra! wink.gif Katt ide, és máris olvashatjátok! biggrin.gif Véleményeket kérek szépen ^^
4 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Zsoof, Pöttömke, AngelFace
2012. október 21. 20:50 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.10.21. 17:51)

Nekem nagyon tetszik. biggrin.gif Habár nem Frerard, de ilyet is kell néha olvasni. Különösen tetszenek Gee SMS-ei. heart.gif Lee meg elmehet a francba. mad.gif

Vannak persze dolgok, amikre oda kéne picit jobban figyelned. Az első az az, ha párbeszédet írsz, oda kell figyelni hogy ne csak egy falnyi szöveg legyen, hanem vigyél bele mozdulatot, cselekedeteket is, így tudnak igazán kibontakozni a karakterek és a jellemeik. smileeee.gif A másik pedig az, hogy a felkiáltójelek használatára is figyelj oda, nem kell túlzásba esni. Apróbetűkben azt is megjegyezném hogy kerüld a "2x"-t és hasonló kifejezéseket, a számokat írd ki, akkor sokkal szebb ás összefüggőbb a szöveg. smileeee.gif Az ilyenekhez szoktunk bétát kérni, akik kijavítják az írásainkban az apróbb hibákat anélkül hogy teljesen átírnák, talán neked is keresned kéne egyet. smileeee.gif

Ez volt fantasztikus építő jellegű kritikám, habár én sem vagyok egy ficmester szóval nem biztos hogy mindenképpen hallgatnod kéne rám. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, AngelFace
2012. október 21. 20:57 #87
- törölt felhasználó -    
Hallod, tegnap annyi Frerardot olvastam, h egy életre elég volt XD Hülyeségeket is álmodtam tőle _nevet.gif _nevet.gif
Oh, és köszönöm a kritikát heart.gif És igyekszem majd mozdulatokat belevinni, köszi ^^ És VÉGRE! Ez egy normális vélemény volt, és végre nem azt olvastam, h "Jó rész lett, várom a következőt..." nagyon köszönöm! meghajolo.gif
És Lee... lesz még ennél sokkal durvább is, de majd meglátod... wink.gif
Gee meg mikor nem cuki? wub.gif wub.gif heart.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.21. 20:50)
Nekem nagyon tetszik. biggrin.gif Habár nem Frerard, de ilyet is kell néha olvasni. Különösen tetszenek Gee SMS-ei. heart.gif Lee meg elmehet a francba.  mad.gif 
Vannak persze dolgok, amikre oda kéne picit jobban figyelned. Az első az az, ha párbeszédet írsz, oda kell figyelni hogy ne csak egy falnyi szöveg legyen, hanem vigyél bele mozdulatot, cselekedeteket is, így tudnak igazán kibontakozni a karakterek és a jellemeik. smileeee.gif A másik pedig az, hogy a felkiáltójelek használatára is figyelj oda, nem kell túlzásba esni. Apróbetűkben azt is megjegyezném hogy kerüld a "2x"-t és hasonló kifejezéseket, a számokat írd ki, akkor sokkal szebb ás összefüggőbb a szöveg.  smileeee.gif Az ilyenekhez szoktunk bétát kérni, akik kijavítják az írásainkban az apróbb hibákat anélkül hogy teljesen átírnák, talán neked is keresned kéne egyet. smileeee.gif
Ez volt fantasztikus építő jellegű kritikám, habár én sem vagyok egy ficmester szóval nem biztos hogy mindenképpen hallgatnod kéne rám. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Pöttömke
2012. október 23. 09:14 #88
- törölt felhasználó -    
Hoztam nektek képeket ^^ Előkotortam őket egy régi cdről biggrin.gif biggrin.gif Van itt minden: a fiúk kicsiben, a fiúk nagyban, össze-vissza biggrin.gif biggrin.gif Nekem az a kedvencem, amin Mickey látható tüllszoknyában _nevet.gif _nevet.gif És Frankie a tablóképén úgy néz ki, mint egy jóllakott napközis, nem? blush.gif blush.gif A legutolsó képen, az a gyerek, kezében a cipővel, az Frankie biggrin.gif

ÉS WÁÓ ohmy.gif Hamarosan meglesz a 100. oldal biggrin.gif Baromi szorgosan vagyunk, csajok beer.gif beer.gif
4 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Zsoof, Pöttömke, AngelFace
2012. október 23. 11:33 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.10.23. 09:14)
Hoztam nektek képeket ^^ Előkotortam őket egy régi cdről biggrin.gif biggrin.gif Van itt minden: a fiúk kicsiben, a fiúk nagyban, össze-vissza biggrin.gif biggrin.gif Nekem az a kedvencem, amin Mickey látható tüllszoknyában  _nevet.gif  _nevet.gif És Frankie a tablóképén úgy néz ki, mint egy jóllakott napközis, nem?  blush.gif  blush.gif A legutolsó képen, az a gyerek, kezében a cipővel, az Frankie biggrin.gif

Kár hogy a Mikey tütüben csak photoshop. XD De van egy kép róla, amin tényleg drag-ben van, és hmm, hogy is mondjam? Nem az ő stílusa. XD
Én nem is írom le hogy engem mire emlékeztet Frank tablóképe, nem akarok átcsapni itt rasszizmusba. _nevet.gif
Viszont van köztük pár fake. A 7. sor utolsó képe nem Waycest, csak cosplay, az utolsó két kép pedig sajna nem Frankie, de a 6. sor első és harmadik, azok igen. biggrin.gif
Idézet
ÉS WÁÓ ohmy.gif Hamarosan meglesz a 100. oldal biggrin.gif Baromi szorgosan vagyunk, csajok  beer.gif  beer.gif

Lehet hogy csak nekem van másképp valami, de nálam még csak az ötödik oldalon járunk. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. október 23. 11:37 #90
- törölt felhasználó -    
ÁÁÁ, bocsi! Én marha összekevertem a hozzászólások számát az oldalak számával wtf.gif bolond.gif Jól van Chelsy, okos vagy taps.gif Hát igen, holnap megint suli, nem vagyok önmagam XD
Hátömh... én konkrétan majdnem leestem a székről, annyira röhögtem, mikor megnéztem az általad linkelt képet _nevet.gif _nevet.gif
Ma valószínűleg megint viszek egy-két új részt is, nem csak a saját sztorijaimhoz, hanem Lenoráéhoz is ^.^ Hogy legyen mit olvasni smileeee.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.23. 11:33)
Kár hogy a Mikey tütüben csak photoshop. XD De van egy kép róla, amin tényleg drag-ben van, és hmm, hogy is mondjam? Nem az ő stílusa. XD
Én nem is írom le hogy engem mire emlékeztet Frank tablóképe, nem akarok átcsapni itt rasszizmusba. _nevet.gif
Viszont van köztük pár fake. A 7. sor utolsó képe nem Waycest, csak cosplay, az utolsó két kép pedig sajna nem Frankie, de a 6. sor első és harmadik, azok igen. biggrin.gif
Lehet hogy csak nekem van másképp valami, de nálam még csak az ötödik oldalon járunk.  blink.gif
2012. október 23. 11:55 #91
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.10.23. 11:37)
ÁÁÁ, bocsi! Én marha összekevertem a hozzászólások számát az oldalak számával  wtf.gif  bolond.gif  Jól van Chelsy, okos vagy taps.gif Hát igen, holnap megint suli, nem vagyok önmagam XD
Hátömh... én konkrétan majdnem leestem a székről, annyira röhögtem, mikor megnéztem az általad linkelt képet  _nevet.gif  _nevet.gif 
Ma valószínűleg megint viszek egy-két új részt is, nem csak a saját sztorijaimhoz, hanem Lenoráéhoz is ^.^ Hogy legyen mit olvasni  smileeee.gif

Jaa, én hülye meg gondolhattam volna hogy hozzászólásra gondolsz. omg.gif De igen, a suli mindenkit kikészít. rolleyes.gif
Az update-eket pedig nagyon várom, különösen így hogy Esztikém sztorijához is hozzájárulsz. biggrin.gif Sajna én csak - itteni idő szerint - holnap (pontosabban ma valamikor később) tudom majd elolvasni őket, délután felé, mivel délelőtt megyek pszichológushoz (életemben először, kívánjatok szerencsét), és mire hazaérek, Magyarországon már valószínűleg késő este lesz, szóval a feedback-el lehet hogy kicsit késni fogok. :/
2012. október 23. 12:12 #92
- törölt felhasználó -    
Semmi baj, én néztem el, de NAGYON biggrin.gif
Oh, örülök... ma épp azt írtam, h Geet lelőtték :'( De hogy ki és miért, az csak később tudhatjátok meg! wink.gif
Naná, h hozzájárulok, mert k*rvajó történet biggrin.gif Ha szeretnéd, írd meg levélben, miért kell menned, és természetesen szurkolni fogok neked mindenképp!
És töltöd, amikor töltöd, csak nyugisan wink.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.23. 11:55)
Jaa, én hülye meg gondolhattam volna hogy hozzászólásra gondolsz. omg.gif De igen, a suli mindenkit kikészít. rolleyes.gif
Az update-eket pedig nagyon várom, különösen így hogy Esztikém sztorijához is hozzájárulsz. biggrin.gif Sajna én csak - itteni idő szerint - holnap (pontosabban ma valamikor később) tudom majd elolvasni őket, délután felé, mivel délelőtt megyek pszichológushoz (életemben először, kívánjatok szerencsét), és mire hazaérek, Magyarországon már valószínűleg késő este lesz, szóval a feedback-el lehet hogy kicsit késni fogok. :/
2012. október 23. 15:23 #93
- törölt felhasználó -    
Emberek... Amikor meg láttam ezt... legszívesebben megöltem volna mindenki a Földön. Meggyalázták szegény MCR-t. Alapból ki nem állhatom ezt a "zenét"... Erre meg még a drágáimat (XD) is belekeverik mellow.gif
2012. október 23. 15:31 #94
- törölt felhasználó -    
Nos erre csak annyit mondok, hogy ha már kiparodizálnak valamit, azt vagy tegyék jól, vagy sehogy. Mert ez egyenlő egy rakás műtrágyával ^^

Idézet (Zsoof @ 2012.10.23. 15:23)
Emberek... Amikor meg láttam ezt... legszívesebben megöltem volna mindenki a Földön. Meggyalázták szegény MCR-t. Alapból ki nem állhatom ezt a "zenét"... Erre meg még a drágáimat (XD) is belekeverik mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Zsoof, Pöttömke
2012. október 23. 15:47 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.10.23. 15:31)
Nos erre csak annyit mondok, hogy ha már kiparodizálnak valamit, azt vagy tegyék jól, vagy sehogy. Mert ez egyenlő egy rakás műtrágyával ^^

Túl sok volt a viccescigi. XD Vagy a pázsit-fű. rohog.gif
2012. október 23. 15:49 #96
- törölt felhasználó -    
Ami túl sok agysejtjüket pusztította el XD

Idézet (Zsoof @ 2012.10.23. 15:47)
Túl sok volt a viccescigi. XD Vagy a pázsit-fű.  rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Zsoof, Pöttömke
2012. október 23. 21:43 #97
- törölt felhasználó -    
Nem számít, hányszor hallom/látom, nem tudom megunni wub.gif wub.gif

4 felhasználónak tetszik: Zsoof, num1Kolosszus, Pöttömke, AngelFace
2012. október 23. 22:44 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsoof @ 2012.10.23. 15:23)

Nekem eszméletlenül tetszik. _nevet.gif Én a Gangnam Style-t is imádom, és habár a koreográfiát nem találták el olyan jól, szerintem így is haláli. Az tetszik a legjobban, hogy van aki Killjoy-nak van beöltözve, van aki Black Parade stílusba, van aki Revenge, ám a fő attrakció mégis a BLI ügynök. nevet2.gif Szerintem nagyon jó. biggrin.gif
2012. október 24. 15:30 #99
- törölt felhasználó -    
Am Abbey... még nem mondtam, de az avidon Gee úgy fest kicsit, mint Strify XD A Cinema Bizarre volt énekese
2012. október 25. 04:41 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.10.24. 15:30)
Am Abbey... még nem mondtam, de az avidon Gee úgy fest kicsit, mint Strify XD A Cinema Bizarre volt énekese

Valóban hasonlít egy kicsikét, de - ha nem haragszol hogy ilyet mondok-, szerintem Gee ezerszer jobban néz ki. cool.gif blush.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Mikey Way Mikey Way 1575.
Ray Toro Ray Toro 2045.
Bob Bryar Bob Bryar 2831.