Starity

My Chemical Romance

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 11. 18:58 #61
Berni97
Berni97
új tag

StátuszA savior will be there when you are feeling alone
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 53
Csatolások: 3
Azonosító: 174722
Ha nem baj akkor én is csatlakozok smileeee.gif

Kedvencem Frank smileeee.gif
Kedven album The Black Parade szám pedig a Famous Last Words smileeee.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Zsoof, Kazuo, num1Kolosszus, Pöttömke
2012. október 12. 21:37 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsoof @ 2012.10.11. 16:09)

Nektek melyik a kedvenc albumotok?
Számotok?

Kedvenc albumot nem tudnék választani, a Revenge-et és a Black Parade-et ugyanannyira imádom.
Kedvenc számom meg... hű... talán a The Sharpest Lives, de nagyon imádom a Heaven Help Us-t is. De legyen akkor a The Sharpest Lives, mert annak a dalszövege lesz fent úgyis a falamon. biggrin.gif

Egyébként meg ez a választásom két hét múlva valószínűleg meg fog változni, mivel akkor majd - amint kiszivárog -, megállás nélkül fogom valószínűleg hallgatni a Boy Division-t meg a Tomorrow's Money-t és akkor majd azok lesznek a kedvenc számaim. rohog.gif Te várjátok már a Conventional Weapons-t? (Hülye kérdés tudom, nyilván várjátok már. XD)
3 felhasználónak tetszik: Zsoof, AngelFace, Pöttömke
2012. október 13. 05:35 #63
- törölt felhasználó -    
Gyerekek, számomra minden remény elveszett. Hiú ábrándjaimat kergetve az út végére érkeztem, és összetört szívvel kellett belátnom - minden hiába volt. A remény, hogy Frank ezúttal nem vágatja le újra a haját, elveszett. Szívem apró darabjait összeszedegetvén, ideje végleg búcsút vennem a 2005-ös frizurától, és most már bele kell nyugodnom, hogy sosem jön vissza. Ne, ne is nézzetek rám! Könnyektől csillog orcám, és minél tovább nézem ezt a tíz perccel ezelőtt készült képet, annál búbánatosabb leszek.

http://kepfeltoltes.hu/121013/865213564tumblr_mbt9ksyoQM1qbc0slo1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2 felhasználónak tetszik: Zsoof, Pöttömke
2012. október 14. 20:52 #64
- törölt felhasználó -    
Hey, emberek (!) két napig nem voltam és szó-szerint sírós a hangulat /csak picit vagyok egoista/. Megint jöttem az én csodálatos-színes-fantáziadús-fantasztikus/bekéne fejezni, nem?/-kérdéseim:
Mit gondoltok Frank hajáról?
Gee-ről?
Voltatok már koncerten?
Csak engem iritál, ha tudják hogy imádom Őket, és előttem szidják, Őket /szinte minden nap mellow.gif /?
Okéé... most ezek jutotak eszembe XD /nem akarom hogy sivár legyen a hangulat XD/ rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, AngelFace, Pöttömke
2012. október 14. 20:56 #65
- törölt felhasználó -    
Á, ne aggódj, az A7X-topic is haldoklik... de hát mit csináljunk, ha nincs hír? sad.gif
1. Melyik hajáról? XD Amúgy szerintem aranyos ő mindenhogyan.
2. Gee hajáról, vagy róla úgy általában? tongue.gif Ha általában, akkor elmondom, hogy egy nagyon édes, tehetséges, és kitartó ember, kár lenne, ha nem ismerhetném a munkásságát.
3. Nem, de tervezem, hogy megyek blush.gif blush.gif Húgom szerint vadállatiak élőben *-* LÁTNOM KELL ŐKET! wub.gif
4. Előttem nem szidják őket, de mindenki mást szeret, és teszek rá, ha valakinek nem tetszik, amit hallgatok. Ők fosztják meg magukat a jótól rohog.gif rohog.gif
És jó hír: haladok a fanficekkel biggrin.gif Legalábbis az egyikkel *-* Ésésés teleraktam a telómat MCR-dalokkal *-* Azt hallgatom holnap IS biggrin.gif Fő a változatosság, ugye... blush.gif rohog.gif

Idézet (Zsoof @ 2012.10.14. 20:52)
Hey, emberek (!) két napig nem voltam és szó-szerint sírós a hangulat /csak picit vagyok egoista/. Megint jöttem az én csodálatos-színes-fantáziadús-fantasztikus/bekéne fejezni, nem?/-kérdéseim:
Mit gondoltok Frank hajáról?
Gee-ről?
Voltatok már koncerten?
Csak engem iritál, ha tudják hogy imádom Őket, és előttem szidják, Őket /szinte minden nap mellow.gif /?
Okéé... most ezek jutotak eszembe XD /nem akarom hogy sivár legyen a hangulat XD/  rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Zsoof, num1Kolosszus, AngelFace, Pöttömke
2012. október 14. 21:01 #66
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Sziasztok! smileeee.gif

Én is évek óta szeretem az MCR zenéjét. smileeee.gif Kedvenc számaim Tőlük: Helena, Teenagers, Welcome to the Black Parade. smileeee.gif

Bár már látom volt ilyen kérdés. smileeee.gif Remélem nem alkalmatlankodtam. blush.gif tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Zsoof, num1Kolosszus
2012. október 15. 18:38 #67
- törölt felhasználó -    
Meg jöttem, fájós kézzel, amibe tűt döftek /azt mondják járványra, szerintem újra kitört a pestis/...
Szoktatok MCR-es rajzokat készíteni?
A Sims-es kilpekről mit gondoltok?
A fanficeket olvastatok már /hülye kérdés/?
biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, num1Kolosszus
2012. október 15. 19:53 #68
- törölt felhasználó -    
Jobbulást a kis kacsódnak :
Válaszok.../amúgy meg: csak én válaszolgatok? biggrin.gif/
1. Nem, mert egész egyszerűen nem tudok rajzolni, és ha a fiúkat lerajzolnám, az felérne egy sértéssel XD
2. Őszintén megmondom, nem láttam még őket.
3. Hogyne olvastam volna! biggrin.gif Egész pofásakat lehet olvasni, azokat szeretem a legjobban, amikben Gee és Mikey még gyerekek XD

Idézet (Zsoof @ 2012.10.15. 18:38)
Meg jöttem, fájós kézzel, amibe tűt döftek /azt mondják járványra, szerintem újra kitört a pestis/... 
biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Zsoof, num1Kolosszus, Pöttömke
2012. október 15. 20:09 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.10.15. 19:53)
Jobbulást a kis kacsódnak :
Válaszok.../amúgy meg: csak én válaszolgatok? biggrin.gif/
1. Nem, mert egész egyszerűen nem tudok rajzolni, és ha a fiúkat lerajzolnám, az felérne egy sértéssel XD
2. Őszintén megmondom, nem láttam még őket.
3. Hogyne olvastam volna! biggrin.gif Egész pofásakat lehet olvasni, azokat szeretem a legjobban, amikben Gee és Mikey még gyerekek XD

Köszöntem!
Úgy néz ki XD Nem baaj! Legalább válaszolnak XD Pozítív felfogás!
Olyanokat én is szoktam olvasni XD /szerintem egyre gondolunk/.
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Pöttömke
2012. október 15. 20:28 #70
- törölt felhasználó -    
Itt egy pár, amit szeretek biggrin.gif
x

x

x

x

x

x

x - ennek a címe: A mónika show, de érdemes elolvasni xD Ebben már nem gyerekek, és valamilyen szinte Frerard _nevet.gif _nevet.gif

x - ebben sem gyerekek már, de nagyon szép történet!

ÚJ INTERJÚ GEEVEL!

Idézet (Zsoof @ 2012.10.15. 20:09)
Köszöntem!
Úgy néz ki XD Nem baaj! Legalább válaszolnak XD Pozítív felfogás!
Olyanokat én is szoktam olvasni XD /szerintem egyre gondolunk/.
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, num1Kolosszus, Zsoof
2012. október 16. 03:29 #71
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsoof @ 2012.10.15. 18:38)

1. Néhanapján szoktam készíteni, de általában csak mások munkáját másolom le, mert fantáziám nulla. Van egy saját Frerard rajzom, de nem nagy durranás.
2. Sims videókat én már nem nagyon nézegetek, kinőttem abból a korból, az egyetlen amit láttam az az volt amit Eszti küldött. biggrin.gif
3. Fúú, annyi fanficet olvastam már hogy nem is tudnám összeszámolni. Csak a tumblr reclist-emen (ajánlólista) közel 70 darab van, és ott csak a kedvenceimet soroltam fel, nem az összeset amit valaha olvastam. Ajánlgatnék én is nektek párat mint Chelsy, de mindegyik angolul van. :/

Idézet (Chelsy @ 2012.10.15. 20:28)

ÚJ INTERJÚ GEEVEL!

Á igen, én a NYCC-nek néztem az élő közvetítését, azt hittem hátast dobok mikor megltátam Gee-t meg Becky-t. rohog.gif Készítettem pár print screen-t és ki is posztoltam őket Tumblr-re, ám a legnépszerűbb (és személyes kedvencem) a következő lett:
http://media.tumblr.com/tumblr_mbut8ie2qY1qhk3i4.jpg
Szexi. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Zsoof, AngelFace
2012. október 16. 19:22 #72
- törölt felhasználó -    
Á, neee XD XD Ez a fej haláli xD

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.16. 03:29)
1. Néhanapján szoktam készíteni, de általában csak mások munkáját másolom le, mert fantáziám nulla. Van egy saját Frerard rajzom, de nem nagy durranás.
2. Sims videókat én már nem nagyon nézegetek, kinőttem abból a korból, az egyetlen amit láttam az az volt amit Eszti küldött. biggrin.gif
3. Fúú, annyi fanficet olvastam már hogy nem is tudnám összeszámolni. Csak a tumblr reclist-emen (ajánlólista) közel 70 darab van, és ott csak a kedvenceimet soroltam fel, nem az összeset amit valaha olvastam. Ajánlgatnék én is nektek párat mint Chelsy, de mindegyik angolul van. :/
Á igen, én a NYCC-nek néztem az élő közvetítését, azt hittem hátast dobok mikor megltátam Gee-t meg Becky-t. rohog.gif Készítettem pár print screen-t és ki is posztoltam őket Tumblr-re, ám a legnépszerűbb (és személyes kedvencem) a következő lett:

Szexi.  wink.gif
2012. október 17. 08:31 #73
- törölt felhasználó -    
Készítettem magamnak egy háttért a gépemre. Nem tudom nektek megfelel-e ha be szeretnétek állítani háttérnek, mert a saját aprócska notebook-omhoz méreteztem, ami csak 1024x576 pixel méretű. Mindenesetre gondoltam bepottyantom ide, habár nem a legjobb készítményem...
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. október 17. 14:24 #74
- törölt felhasználó -    
Tök zsír biggrin.gif biggrin.gif Frankie tiszta cuki rajta, bár az a cipő... :S Elég érdekes XD

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.17. 08:31)
Készítettem magamnak egy háttért a gépemre. Nem tudom nektek megfelel-e ha be szeretnétek állítani háttérnek, mert a saját aprócska notebook-omhoz méreteztem, ami csak 1024x576 pixel méretű. Mindenesetre gondoltam bepottyantom ide, habár nem a legjobb készítményem...
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, num1Kolosszus
2012. október 17. 16:20 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.10.17. 14:24)
Tök zsír biggrin.gif biggrin.gif Frankie tiszta cuki rajta, bár az a cipő... :S Elég érdekes XD

bakancs rolleyes.gif
amúgy szerintem is jó lett csak ennek az értelmileg fogyatékos kis csoda bogárkának (csupaszeretetvagyok^^) egyáltalán nincs önbizalma, így ha valami k*rva jól sikerült arra is azt mondja, hogy kaki. szóval ne higgyetek neki mikor azt mondja rossz lett. ^^
SZEREKTLEK EBÍÍ ♥♥
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2012. október 17. 18:54 #76
- törölt felhasználó -    
Egy Frankie nektek biggrin.gif Tegnap vágtam tongue.gif
És Lenora, ne aggódj, nem hiszek neki ^^ tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, num1Kolosszus, AngelFace
2012. október 17. 22:32 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.10.17. 14:24)

Tényleg fura összeállítás, de a Clockwork Orange című film inspirálta azt az egész fotósorozatot, és lássuk be, az egy eléggé pszichopata film. XD
És nemsokára feltöltésre kerül az összes kép abból a fotósorozatból, már nem kell sokáig várni. biggrin.gif
Idézet (Eszti181 @ 2012.10.17. 16:20)
bakancs rolleyes.gif 
amúgy szerintem is jó lett csak ennek az értelmileg fogyatékos kis csoda bogárkának (csupaszeretetvagyok^^) egyáltalán nincs önbizalma, így ha valami k*rva jól sikerült arra is azt mondja, hogy kaki. szóval ne higgyetek neki mikor azt mondja rossz lett. ^^
SZEREKTLEK EBÍÍ ♥♥

De aranyos vagy ;___; Én is szeretlek Eszti. És - off - ne aggódj, készül a Szabo Kimmel Tamásos animációd. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: AngelFace
2012. október 18. 20:37 #78
- törölt felhasználó -    
Huh, az szuper biggrin.gif Háttereket meg majd hozok, csak van még jó pár bokros teendőm smileeee.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.17. 22:32)
Tényleg fura összeállítás, de a Clockwork Orange című film inspirálta azt az egész fotósorozatot, és lássuk be, az egy eléggé pszichopata film. XD
És nemsokára feltöltésre kerül az összes kép abból a fotósorozatból, már nem kell sokáig várni. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2012. október 20. 09:33 #79
- törölt felhasználó -    
Jaj gyerekek, úgy tele-spammeltem a Férfi Sztárok képeit hogy szerintem ilyet sem látott még a Starity soha, legalábbis a HQP megszűnése óta egész biztosan nem. rohog.gif
Mivel itt már fél három van ezért a holnapi napra kell halasztanom a Fotósorozatok feltöltését, de amint sikerül rendbeszednem mindent, ide is berakosgatom a képek linkjeit. smileeee.gif
2012. október 20. 10:47 #80
- törölt felhasználó -    
Nem baj, legalább látnak a fiatalok jó és tehetséges pasikat wink.gif wub.gif És köszi a feltöltéseket biggrin.gif biggrin.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.20. 09:33)
Jaj gyerekek, úgy tele-spammeltem a Férfi Sztárok képeit hogy szerintem ilyet sem látott még a Starity soha, legalábbis a HQP megszűnése óta egész biztosan nem. rohog.gif
Mivel itt már fél három van ezért a holnapi napra kell halasztanom a Fotósorozatok feltöltését, de amint sikerül rendbeszednem mindent, ide is berakosgatom a képek linkjeit. smileeee.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Mikey Way Mikey Way 1574.
Ray Toro Ray Toro 2045.
Bob Bryar Bob Bryar 2822.