My Chemical Romance
2012. október 09. 16:51
Idézet (Zsoof @ 2012.10.09. 16:46)
Áh, most jut eszembe, Ti már, látátok a "gaba gaba"-t? Én amikor először láttam a teljes klipet... Nem tudtam hogy nevesek-e vagy sírjak. Nektek mi a véleményetek?
jéééézuusom de utálom!!! jó, hogy Bandit miatt csinálták meg stb. stb. de jézus atya úristen. NEM! SOHA!
1 felhasználónak tetszik:
Zsoof
2012. október 09. 18:04
Idézet (Zsoof @ 2012.10.09. 16:46)
Áh, most jut eszembe, Ti már, látátok a "gaba gaba"-t? Én amikor először láttam a teljes klipet... Nem tudtam hogy nevesek-e vagy sírjak. Nektek mi a véleményetek?
Én ezen sírtam, de szó szerint, nem is tudtam, hogy bánat könnyek vagy már ennyire fájt a hülyeségük.. De azért a végén Frank mosolya aranyos.
Amúgy nézzétek. Tök aranyos.
2012. október 09. 19:28
Idézet (Zsoof @ 2012.10.09. 18:57)
Már megint én, bocsánat ^^
Szóval, most kérdésem lenne XD. Csomó helyen, EMO bandának tartsák a MCR-t... Én eddig úgy tudtam hogy alternatív rock... :blink: Szóval ez most hogy van?
Szóval, most kérdésem lenne XD. Csomó helyen, EMO bandának tartsák a MCR-t... Én eddig úgy tudtam hogy alternatív rock... :blink: Szóval ez most hogy van?
az EMO-t csak ilyen "rossz akarók" olyanok akik utálják azok ragasztották rá. szerintem egyáltalán nem EMO banda, bár tény, hogy van/volt sötét korszakuk :DD
amúgy nem értem miért kérsz bocsánatot, hogy megint írsz. :DD semmi baj nincs abból sőőőőőt :DD
2012. október 09. 19:45
Idézet (Eszti181 @ 2012.10.09. 19:28)
az EMO-t csak ilyen "rossz akarók" olyanok akik utálják azok ragasztották rá. szerintem egyáltalán nem EMO banda, bár tény, hogy van/volt sötét korszakuk
D
amúgy nem értem miért kérsz bocsánatot, hogy megint írsz.
D semmi baj nincs abból sőőőőőt
D
Köszönöm!
Csak na... nem értetem, mert annyi helyen láttam már, és na... /ezt is értelmesen megfogalmaztam/
2012. október 09. 22:04
Idézet (Eszti181 @ 2012.10.09. 19:28)
az EMO-t csak ilyen "rossz akarók" olyanok akik utálják azok ragasztották rá. szerintem egyáltalán nem EMO banda, bár tény, hogy van/volt sötét korszakuk
D
D semmi baj nincs abból sőőőőőt
D
Meg olyan zenei műfaj, hogy "emo" amúgy sem létezik. Egyébként engem nem zavar mikor így hívják őket, én is néha sírok hogy jöjjön már vissza az emo-korszak, akkor volt a legjobb a zenéjük. Az "emo" nem egy sértő szó vagy degradálás, még ha sokan annak is használják.
PS. A HQ képeket még egy darabig nem tudom hozni, egyrészt mert annyi van mint a tenger, és sokáig tart feltölteni, másrészt pedig mert most különösen sokáig tart majd feltölteni őket, köszönhetően a fránya fejlécnek. .__.
Zsoof
2012. október 10. 15:41
Nem baj, hozod, amikor tudod
Így is szorgosan a többiek is, mint a hangyák
És köszi a feltöltéseket előre is, Abbey
))
Gyerekek, ma majdnem elaludtam órán xD és szünetben benyomta az MCR-t, és lássatok csodát: tök aktív lettem xD
Gyerekek, ma majdnem elaludtam órán xD és szünetben benyomta az MCR-t, és lássatok csodát: tök aktív lettem xD
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.10.09. 22:04)
Meg olyan zenei műfaj, hogy "emo" amúgy sem létezik. Egyébként engem nem zavar mikor így hívják őket, én is néha sírok hogy jöjjön már vissza az emo-korszak, akkor volt a legjobb a zenéjük. Az "emo" nem egy sértő szó vagy degradálás, még ha sokan annak is használják.
PS. A HQ képeket még egy darabig nem tudom hozni, egyrészt mert annyi van mint a tenger, és sokáig tart feltölteni, másrészt pedig mert most különösen sokáig tart majd feltölteni őket, köszönhetően a fránya fejlécnek. .__.
2012. október 10. 17:45
Sziasztok! Ismét én... Szóval, most az a kérdésem lenne, hogy Ti hogy ismertétek meg a My Chem-et, és mikor? (Bocsi, ezek a dolgok úgy érdekelnek, nem tudom miért, gyári hiba, nem lehet kijavítani ^^)
2012. október 10. 19:41
Idézet (Zsoof @ 2012.10.10. 17:45)
Sziasztok! Ismét én... Szóval, most az a kérdésem lenne, hogy Ti hogy ismertétek meg a My Chem-et, és mikor? (Bocsi, ezek a dolgok úgy érdekelnek, nem tudom miért, gyári hiba, nem lehet kijavítani ^^)
én konkrétan egy volt osztálytársamon keresztül ismertem meg még 6ikos koromban. nagyon oda volt a Sims2-ért és folyton youtube-on nézett Sims-es videókat és az egyik ilyen videóban a Helena volt megcsinálva. és megmutatta nekem és hát így. :DD ezaz ha valakit érdekel. ^^ de egyébként még kb 5ikes koromban a tv-ben ment egyszer a famos last worlds és én csak úgy simán random néztem nővérem meg elkezdte mondani, hogy ez egy elvont banda :'D de erre csak később jöttem rá, hogy volt ilyen is :DD
2012. október 10. 20:18
Idézet (Eszti181 @ 2012.10.10. 19:52)
te, hogy ismerted meg őket Zsoof? ^^
Én ebben nőtem fel XD. Most komolyan... 7 évesen láttam először Őket, a "Welcome to the Black Parade"-ben. Persze akkor csak a szép kis klipre figyeltem fel /pszichopata kölyök voltam, meg az is vagyok XD/. Szóval, akkor nem is foglalkoztam velük. Azt hiszem kilenc éves lehettem, amikor nővérem talált egy klipet. .... Na, hát, az volt az a nap, amikor, a nővérem azt bömböltette. Utána jöttek a más számok is Tőlük. Értelmetlen hülyeségnek tartottam /jól van na, nem voltam egy szuper gyerek XD/. Aztán egyre jobban tetszett, és kezdtem meg szeretni Őket. És 11 éves koromra értem fel ésszel hogy menyire imádom Őket. Azóta fan vagyok. Sóval egy picit hasonlít a Te "történetedhez".
num1Kolosszus
2012. október 10. 20:21
Én körülbelül hatodikos koromban hallottam először a tévében a Black Parade-et, és orrba-szájba hallgattam akkoriban. Aztán lassan elfeledkeztem róluk, és csak 2010-ben pattantak elő megint, de nekem akkor le sem esett, hogy az a banda, aki a Na Na Na-t énekli az ugyanaz, mint az aki azt a szép, inspiráló, melankolikus dalt. Mikor meghallottunk barátnőmmel a tévében a Sing-et azt mondtuk egymásnak hogy ez a dal tök jó lenne ha nem lenne ilyen nyomi az énekes hangja.
Aztán tavaly augusztus környékén Eszti linkelt tőlük pár számot és akkor leesett hogy ők azok akik a Welcome To The Black Parade-et adták elő. Akkor jobban utánuk néztem, letöltöttem az egész diszkográfiájukat, a többi pedig már történelem.
Éééés nekem is az a kérdésem mint Esztinek, te hogy ismerted meg őket?
Zsoof
2012. október 10. 20:58
Először is: köszi ezeket a remek képeket
Másodszor... 2006-ban ismertem meg őket. Akkoriban még UPC előfizetésünk volt, bejött egy halom zeneadó, természetesen állandóan azokat néztem, amikor csak tudtam, így ismertem meg a fiúkat is
Az első dal, amit hallottam tőlük, a Welcome To The Black Parade volt, majd a Famous Last Worlds, aztán elkezdtem utánuk kutatni, és ennyi
És egyáltalán nem bántam meg, hogy megismertem őket
De szerintem ezzel mindenki így van, nem?
Másodszor... 2006-ban ismertem meg őket. Akkoriban még UPC előfizetésünk volt, bejött egy halom zeneadó, természetesen állandóan azokat néztem, amikor csak tudtam, így ismertem meg a fiúkat is
2012. október 11. 14:01
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Zsoof @ 2012.10.09. 18:57)
Már megint én, bocsánat ^^
Szóval, most kérdésem lenne XD. Csomó helyen, EMO bandának tartsák a MCR-t... Én eddig úgy tudtam hogy alternatív rock...
Szóval ez most hogy van?
Szóval, most kérdésem lenne XD. Csomó helyen, EMO bandának tartsák a MCR-t... Én eddig úgy tudtam hogy alternatív rock...
Az EMO-t azok az agysebészek ragasztották rájuk, akik azt hiszik, hogy tudják, hogy mit jelent az EMO kifejezés.
2012. október 11. 14:03
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Legjobb barántőm már 5 éve szereti őket és annyiszor beszélt róluk, hogy meghallgattam a Teenagers-t és utána 13. szülinapomra megkaptam tőle a The Black Parade-t, ami teljesen rabul ejtett.
2012. október 11. 16:09
Hey, emberek! Megint itt vagyok /képzelem menyire hiányoztam XD/. Ismét kérdés XD Ti már láttátok a "viasztestek" című filmet? És ha igen. Akkor csak én tomboltam a stáv listánál?
Nektek melyik a kedvenc albumotok?
Számotok?
Nektek hogy tetszet a "#SINGItForJapan "?
Bocsi ezekért a sok ki*aszot kérdésért... ^^
Számotok?
Kazuo
2012. október 11. 17:58
Idézet (Zsoof @ 2012.10.11. 16:09)
Hey, emberek! Megint itt vagyok /képzelem menyire hiányoztam XD/. Ismét kérdés XD Ti már láttátok a "viasztestek" című filmet? És ha igen. Akkor csak én tomboltam a stáv listánál?
Számotok?
Számotok?
nem láttam, nem is érdekel :D
Black Parade :DD
a kedvenc számom mindig az amit legelőször hallottam szóval a Helena :DD
2012. október 11. 18:10
Köszi a képeket ismét
A Viasztestek... egy nagy rakás... sorry, de tényleg elég színvonalon aluli alkotás lett.
Kedvenc album... hm, nem tudok dönteni XD
Kedvenc dal a The Ghost Of You és a Helena
És nincs semmi baj, kérdezz nyugodtan
Tudom, h Abbey mondta, h ne nagyon dumáljunk a topicban a fiúk egyéb kapcsolatairól, épp ezért kérlek titeket, hogy aki tudja, az levélben írja meg legyen szíves, hogy mi a fene volt az a balhé Bert és Gee között. Ezt a mai napig nem tudom pontosan :S Köszönöm
A Viasztestek... egy nagy rakás... sorry, de tényleg elég színvonalon aluli alkotás lett.
Tudom, h Abbey mondta, h ne nagyon dumáljunk a topicban a fiúk egyéb kapcsolatairól, épp ezért kérlek titeket, hogy aki tudja, az levélben írja meg legyen szíves, hogy mi a fene volt az a balhé Bert és Gee között. Ezt a mai napig nem tudom pontosan :S Köszönöm
Idézet (Zsoof @ 2012.10.11. 16:09)
Számotok?
Számotok?
2012. október 11. 18:18
Idézet (Chelsy @ 2012.10.11. 18:10)
Köszi a képeket ismét

Nincs mit.
A filmet én sem szeretem, de a végén a "Helena" *-*!
num1Kolosszus
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.