Idézet (Chelsy @ 2012.10.06. 13:52)
Pár napja húgom mutatta a Na na nat, hát, meglepett, mert sokat változtak - jajj, Geenek ez a haj

-, de szerintem annyira nem volt rossz ez a változás
Nem értem, miért kell őket lebuzzancsozni :S Nem is azok, és szánalmas, ha valaki csak a külsejük alapján ítéli meg ezeket a tehetségeket
Kérdés: ha felkerülne az oldalamra egy-egy MCR-sztori, olvasnátok és véleményeznétek is?

Nekem kifejezetten tetszett Gee piros haja, de semmi sem fogja überelni a Black Parade-es, rövid hófehér séróját. :3 Bááár, számomra eléggé vetekszik vele 2005-ös Projekt Revolution haja mikor hátul a feje tetejénél ki volt szőkítve (amit később befestett pirosra), a többi része pedig fekete volt.

Lásd:
Egyébként nekem nem konkrétan azzal van bajom ha leb*zizzák őket, mármint, valljuk be, Gerard-nak meglehetősen sok feminin vonása és
rengeteg olyan megnyilvánulása volt már, ami miatt a fél rajongótábor (köztük én is) szolidan hisz benne hogy meleg. Szóval igen, én is le szoktam homizni, de nem rosszindulatból. Engem az idegesít, mikor a "b*zi" szót a "szarral" asszociálják. Mármint, kajak úgy kezelik az emberek azt a szót, mintha a "szar" szinonimája lenne, pedig rohadtul nem.
Ami a fanficeket illeti, én tényleg mindent elolvasok és szívesen kritizálok, főleg ha Frerard, de a kiskedvenceim az AU-k (alternatív univerzumok) amiben a banda nem létezik, hanem pl. Gerard valamiféle művész, Frank még mindig a Pencey Prep gitárosa/énekese, stb. stb.
Idézet (Kazuo @ 2012.10.06. 13:57)
Valaki ismeri a Waycestet?

Én ismerem, de nem vagyok túlságosan oda érte. Persze, Gee és Mikey is mindketten nagyon vonzó emberek, és más esetben nem zavarna egyáltalán, hogy az emberek ship-elik őket, de így, hogy testvérek? Eh... elolvasok egy Waycest fic-et ha valaki megkér rá, vagy azt mondja hogy nagyon nagyon jó, egyébként nem. De végül is konkrétan nem ítélek el senkit aki szereti a Waycest-et - csupán nem az én kenyerem (és Mikey sem nagy rajongója, ahogy nyilatkozta egy interjúban).