biztos nagyon jó lesz
A Family Guy atyja lesz a 85. Oscar-gála házigazdája
2012. október 06. 17:18
Mondhatnám azt, hogy érdekes választás, de amióta a politikailag inkorrekt poénjairól (is) híres Ricky Gervais lezavarta a Golden Globe-ot, várható volt, hogy az Oszin is egyszer megszakítják a konzervatív közvetítés hagyományát. MacFarlane számomra inkább közömbös figura, de ezért nem hurrogom le, hanem azt vallom, hogy „lássuk a medvét”. Adjunk esélyt neki, mutassa meg, mit tud kezdeni egy ilyen nagyszabású gálával, és utána mondjunk véleményt. Ki tudja, lehet, hogy pozitívan fogunk visszaemlékezni rá (vagy visszatapsoljuk, kinek hogy tetszik
). Sőt, én titkon reménykedem, hogy lesz egy-két „jó” szava ehhez a bagázshoz, mert amit az elmúlt évtizedekben művelnek, megérdemelnek néhány verbális pofont. Mindezt úgy mondom, hogy kedvelem Billyt, de hagyjuk már pihenni egy kicsit
2012. november 30. 22:54
|
|
Midnight79új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 122607 offline
|
Running Fool konkrétan leírta amit gondolok, annyi különbséggel, hogy nekem Ricky a kedvenc.
Grace Benning említette még a Ted filmet, kíváncsi lettem volna pontosan mire gondol, mert az nekem sem tetszett. Alig mosolyogtam itt-ott, nekem uncsi volt. A Family Guyban jobban ülnek a poénjai, szerintem nem kifejezetten házigazdának való, de most kiderült valóban mennyire humoros és mennyi a Family Guy humorjában más munkája. Bár az Oscar szöveget is készítettetheti csoporttal, szóval csak az derül ki mennyire jó előadó.
Grace Benning említette még a Ted filmet, kíváncsi lettem volna pontosan mire gondol, mert az nekem sem tetszett. Alig mosolyogtam itt-ott, nekem uncsi volt. A Family Guyban jobban ülnek a poénjai, szerintem nem kifejezetten házigazdának való, de most kiderült valóban mennyire humoros és mennyi a Family Guy humorjában más munkája. Bár az Oscar szöveget is készítettetheti csoporttal, szóval csak az derül ki mennyire jó előadó.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: