Visszájára sült el az internetes trollkodás!
2012. október 03. 14:46
de szemetek ezek ÉN odamennék és felpofoznám őket egytől-egyig.
:C
2012. október 03. 14:55
Sztem ez egyáltalán nem gonoszság :# ha nem ők csinálják meg mások is megcsináljék poénból...Ebben nincs semmi.
2012. október 03. 15:02
|
|
BieneMajavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 184028 offline
|
undorító, hogy mások viccesnek találják azt ha valaki halláskárosult és a "nyereménye" egy koncert, amit nem hallhat jól. mindenesetre tényleg jól sült el az egész:) örülök, hogy kaptak támogatást.
2012. október 03. 15:12
Ennél undorítóbb dolgot, nég életemben nem hallottam -.-" Viszont annak, örülök, hogy Taylor és a többi fennt említett szervezet segített a gyerekeknek, úgyhogy végül is jól jött ki ez a dolog
2012. október 03. 15:37
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Ez szép Taylortól... a trollok meg büszkék lehetnek magukra
2012. október 03. 15:50
Ez egy igazán szép dolog volt Taylor-tól. Szörnyű, hogy az embrek ilyesmikkel szórakoznak. Örülök neki, hogy ilyen ügyesen megoldották a helyzetet.
2012. október 03. 15:50
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
komolyan nem hiszem el, hogy vannak ilyen emberek ! de mind egy.. Taylor jól megoldotta és mindenki jól járt
2012. október 03. 15:51
|
|
Szilvi.novakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 163150 offline
|
ez jó!
gratulálok nekik
nesze nektek trollkodók
2012. október 03. 16:07
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Az szerintem értelmetlen dolog volt, hogy a nagyothalló kisgyerekeknek koncertjegyet adjon. Ha szegények úgy sem hallanak semmit, akkor minek a jegy? Inkább tartott volna valami fotósorozatos bemutatót vagy hogy had csodálják az énekesnőt... nem, nem, egy koncertjegyet nyomott a kezükbe, s eltűzött.
Amúgy meg Taylor hogyan lett a country-szupersztárja, amikor nem is country, hanem anti-popzenét játszik?
Amúgy meg Taylor hogyan lett a country-szupersztárja, amikor nem is country, hanem anti-popzenét játszik?
2012. október 03. 16:17
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Törpemókus @ 2012.10.03. 16:07)
Az szerintem értelmetlen dolog volt, hogy a nagyothalló kisgyerekeknek koncertjegyet adjon. Ha szegények úgy sem hallanak semmit, akkor minek a jegy? Inkább tartott volna valami fotósorozatos bemutatót vagy hogy had csodálják az énekesnőt... nem, nem, egy koncertjegyet nyomott a kezükbe, s eltűzött.
Ha jól tudom, "country-pop" a becses neve az irányzatnak. Lényegében a country zene erősen kommersz változata. Hogy Taylor hogyan műveli, az meg szubjektív.
Attól pedig, hogy valaki süket vagy nagyothalló ugyanúgy értékelni tud egy koncertélményt. Táncoltam én már süket fiúval, még ha meg is kellett szokni, hogy ő maga nem hallja a ritmust. A döngő basszust meg például nem csak a füled érzi. Ha pedig valaki csak nagyothalló, akkor egy ilyen rendezvényen elég hangos a zene ahhoz, hogy hallja.
A trollkodók azt hitték, hogy nagyon vicces amit tesznek, de tulajdonképpen igenis szoktak süketek is koncertekre járni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: