Selena Gomez visszatér a varázslókhoz
2012. október 04. 17:23
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
amugy mellesleg nagyon örülök neki h a pozitív vélemény van többségben
D am meg vágülis najó fura h azt mondta nem akar tovább disney-s lenni de nagyon sok időt töltött ott és értehtő h hiányolja azt a társaságot azt a légkört . Gondolom sokan voltak már így
2012. október 04. 19:03
Végre valami jó hír is!Nagyon kíváncsi vagyok rá,remélem ugyanolyan jó lesz,mint a sorozat eddigi részei..
2012. október 04. 19:52
|
|
Evikehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 178533 offline
|
újra kevesebbet fogom nézni a Disneyt..már megint visszamegy?itt kamuzik hogy már nem akar az a Disney- kislány maradni,és mégis.igazatok van:kétszínű.mást mond,mint amit csinál.kamugép,és már csak emiatt is utálom.mindig is egy elkényeztetett picsa volt,aki már kis kora óta a reflektorfényben él.Mégis mit imádtok rajta annyira?egy tény hogy színésznő(nekem nagyon unalmas,ahogy játszik),de énekesnek rohadtul nem mondanám.Nem is tud énekelni,géppel javítják fel a hangját,és Youtube-on ezerszer jobbakat látok,akik tényleg megérdemlik a sikert,nemúgy mint ő.És sokan istenítik hogy jajj ő a kedvenc énekesnőm,olyan szépen énekel...nem is érdekel titeket hogy élőben pont nem megy neki a "szakmája".
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. október 04. 20:14
Nem hiszem, hogy megfogom nézni. Már a sorozata utolsó évadját sem láttam. De az előtte lévő részek már elég erőltetettek. Nem hiszem, hogy a film jobb lenne. :/
2012. október 04. 20:38
|
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline
|
Már nem illik hozzá nagyon Alex imizse, de én attól még szeretem Sel-t!
2012. október 05. 13:02
Attól, hogy hiányolja a társaságot, még nem kell a szájából s*gget csinálnia
Idézet (Selenafan99 @ 2012.10.04. 17:23)
amugy mellesleg nagyon örülök neki h a pozitív vélemény van többségben
D am meg vágülis najó fura h azt mondta nem akar tovább disney-s lenni de nagyon sok időt töltött ott és értehtő h hiányolja azt a társaságot azt a légkört . Gondolom sokan voltak már így 
2012. október 05. 16:34
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Nem úgy volt, hogy már nem akar cukimuki dizni hercegnő lenni?
Megint teljesen mást nyilatkozik, és teljesen mást cselekszik. Eldönthetné végre, hogy mit akar. Vagy befejezhetné a kétszínűsködést.
2012. október 05. 17:31
megfogom nézni , de sztem nem fogja elnyerni a tetszésemet
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.