A country-énekesnő újabb dalal jelentezett,a várva várt Red című kislemezéről hullt le a lepel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Taylor Swift új kislemeze, a Red
2012. október 02. 21:44
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Nem a sílusm a fajta de nagyon jó szám nekem tetszik nagyábóll mindig amit ő énekel!!!
2012. október 02. 21:52
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Imádom
Bár az auto-tune dolgot még nekem is szoknom kell,de szerintem belefér a már amúgy is jól megírt dalba. A szövege különösen ötletes,és OMG...
Hivatalosan is elkezdődött a Red-period! (nem félreérteni)
Biztos lesz olyan sikeres ez az album is mint a Speak Now.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. október 02. 22:57
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Nekem annyira nem jön be....
2012. október 02. 23:04
Hú,ez valami eszméletlen!
Bár Tay csak tökéleteset tud alakítani!
Egyszerűen fantasztikus dal-t hozott össze megint,egy új kedvencem lett!
:$$ Imádom!
2012. október 03. 00:07
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
tetszik... igaz, nekem Taylor olyan, hogy bár nem őrülök meg érte, nem rohanok megvenni a lemezeit, de háttérzenének szívesen hallgatom
2012. október 03. 00:40
Nem vagyok nagy rajongója az autotune-nak, de vannak olyan dalok, amikhez nagyon is jól passzol, és véleményem szerint ez a dal is könnyedén abba a kategóriába esik, nekem nagyon tetszik.
2012. október 03. 07:41
Az a baj hogy szerintem az összes dala ugyanúgy hangzik... De tényleg, nemtudnám megkülönböztetni őket... Bár nagyon jót, csak egyhangú.. :/
2012. október 03. 13:22
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nah basszus nem tudom megnézni mert leszedték... :/
2012. október 03. 13:53
Áh, annyira imádom ezt a számot.♥
Én még szerencsére meg tudtam nézni hamarabb is
)
Én még szerencsére meg tudtam nézni hamarabb is
2012. október 03. 16:47
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
"...most először auto tune használatát is alkalmazta."
Ez hülyeség, nehogy bedőljetek neki. Az auto tune-nak (mint ahogy a neve is mutatja), az a feladata, hogy automatikusan javítja a hangmagasságokat, nem pedig a producer tekergeti. Nem lehet először használni, mert mindig használják.
Ez hülyeség, nehogy bedőljetek neki. Az auto tune-nak (mint ahogy a neve is mutatja), az a feladata, hogy automatikusan javítja a hangmagasságokat, nem pedig a producer tekergeti. Nem lehet először használni, mert mindig használják.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.