Starity

X-Faktor (2012)

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 16. 23:15 #61
- törölt felhasználó -    
Onnantól, hogy Adél kiesett, már nem érdekelt, hogy ki fog nyerni, hisz mindketten nagyon jók és megérdemlik az első helyezést. Gergő nyert, gratulálok neki. Igaz a borítékbontás előtt megéreztem, hogy ő fog nyerni. rohog.gif És bejött.
Egyébként meg úgyis innentől lesz érdekes a dolog. Hogy az X után mit kezdenek a népszerűséggel és a hangjukkal. biggrin.gif

Csak Adél ne zaklasson minket soha többet. nunchaku.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, janet7, Minimanó94
2012. december 16. 23:20 #62
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Akkor mostmár 100% hogy ez volt az utolsó X-faktor,amit néztem.
2012. december 16. 23:29 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.12.16. 23:20)
Akkor mostmár 100% hogy ez volt az utolsó X-faktor,amit néztem.

Pedig lesz jövőre is. 110.gif
2012. december 16. 23:30 #64
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Idézet (eloen @ 2012.12.16. 23:29)
Pedig lesz jövőre is. 110.gif

Én azt már nem fogom nézni.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Adrianna
2012. december 26. 18:35 #65
- törölt felhasználó -    
Bár már vége van, nekem is van róla véleményem. Nem annyira szeretem ezt a műsort, mert teljesen átvernek mindenkit. Nekem úgy tűnik, hogy megrendezték előre, mert olyan szálak vannak, amik teljesen megegyeznek az előzővel. Véleményeim:
- Antal Tímea: Ő volt a kedvencem, még egy ilyen hang nincs, mint az övé, igazán jó énekesnő, sok sikert kívánok neki!
- Csobot Adél: Hát, nekem ő kezdetektől fogva nem volt szimpatikus. Olyan megjátszósnak tűnik, de nem csak tűnik, hanem az is. A hangja viszont nem rossz, előadónak elmegy.
- Kvaka Andrea: Én valójában nem tudom, mi olyan különleges benne. Jó hangja van, az tény, de rengeteg ilyen személyiség van, mint ő.
- Oláh Gergő: Nagyon jó hangja van, nagyon tehetséges. Szimpatikus is. Megérdemelte a győzelmet, bár én nem neki drukkoltam.
- Fehér Zoltán: Szerintem unalmas. A hangja nem valami nagy szám, bár tud énekelni.
- Szabó Dávid: Jó hangja van, de szerintem picit átlagos. Nem nevezném egyéniségnek.
- Zámbó Krisztián: Csak azért jutott el a 6. helyig, mert az apja rajongói rá szavaztak, ez egyértelmű. Nincs erő a hangjában.
- Stone: Nekem a stílusa nem jön be, bár ért hozzá, de nekem akkor sem szimpi.
- Lass Bea: Egyéniség, nincs rossz hangja. Ha nem hisztizett volna annyit, még kedvelném i.s
- Like: A legjobb csapat. Nem voltak kiemelkedően jók, de tehetségesek.
- Spirit: Nekem ők is tetszettek, főleg Kinga.
- PJZ: Nem rosszak, de nekem nem jön be ez a stílus.
Nekem ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik: Bonbon007
2012. december 26. 20:38 #66
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
A végére már úgy voltam vele, hogy ha ez a Zámbó gyerek nem esik ki, nem nézem tovább, erre kiesett, amiért áldottam a napot, és mégsem érdekelt már annyira. Mivel olyanok maradtak benne - jóformán, kivétel Adélka- akik azért tudta énekelni és elfogadhatóak s voltak, aztán Adél bent maradt az első háromba, ott majdnem infarktust kaptam. De a végére megnyugodtam és a nagy párbajt én már nem is láttam, lehet megnéztem volna, ha nem vasárnap este van. (mondjuk erre igen kicsi volt az esély, mert jobb sorozatot találtam.) Na de mindegy is. Nem mondanám, hogy annyira örülök a fejemnek, mert Gergő nyerte meg. Tavaly nagyon örültem Tibónak, de most. rolleyes.gif Hát nem is tudom. Timi nagyon jó hangú előadó, de Gergő is. Habár sokaka szerinte megrendezett volt az egész én is kezdek ebbe hinni, mert elméletileg Gergő a Radics Gigi unokatesója vagy micsodája... rolleyes.gif Atyagatya, megáll a világ.
Szerintem ez volt az utolsó X-Faktor amit megnéztem, már bánom hogy nem inkább a Voice -ot kezdtem el nézni. Ebben nem volt annyi tehetség, mint ott. blush.gif
(mondjuk lehet jövőre más véleményen leszek.) rohog.gif
2012. december 27. 11:47 #67
Bonbon007
Bonbon007
új tag

StátuszÖrülök, hogy téli szünet van és hogy mindjárt 2013.
Hozzászólás: 62
Csatolások: 0
Azonosító: 192324
Engem igazából csak az érdekelt, hogy ki nyeri meg. A versenyzők kipottyanásának sorrendje nem izgatott, csak az, hogy Stone végre kiessen. Na és persze Zámbó. Egy ideig azt gondoltam, jó hangja van, de a sok siránkozásaival és depressziójával már nem vált szimpatikussá. Persze rossz, hogy nincs apukája, de tűrnie kell, ez van. Nem tud segíteni magán, ha szomorú. Ha nem tud annyit teljesíteni, amennyit a verseny kíván, akkor nincs helye. Zámbó lezárva. Csobotka meg unalmas volt, csak a Call me maybe tetszett. Meg az egyik előadásában a lufik tetszettek- ő maga nem. Szerintem jogos, hogy Gergő nyerte meg, sajnálom Timit, mert neki IS szurkoltam. Végül is mindegy volt nekem, hogy ki nyer.
2012. december 27. 11:56 #68
- törölt felhasználó -    
Én a verseny elejétől kezdve Timinek szurkoltam, és ugyan nem lett első, de azért benne volt a döntőben, ami szép teljesítmény, és ő teljes mértékben megérdemelte. Az idei mezőnyben a két finalistán kívűl szerintem nem voltak valami tehetséges versenyzők, szóval már az elején sejtettem, hogy Timi és Gergő lesz a két finalista. Habár Timinek szurkoltam, nem bánom, hogy Gergő nyert, megérdemelte, gratulálok neki.
2012. december 27. 12:17 #69
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Akkor én is leírom a véleményemet:

-Oláh Gergő:Ő volt az egyik,aki miatt megérte nézni az idei szériát.Abszolút megérdemelte,hogy megnyerte.Jól énekel,a színpadon is jól mozog,természetes,nem játssza meg magát,nincs elszállva magától és szerethető.

-Antal Tímea:A másik,aki miatt volt némi értelme az idei X-faktornak.Ő is megérdemelte volna a győzelmet.A női énekesek közül egyértelműen ő volt a legjobb.

-Csobot Adél:Eleinte nagyon nem volt szimpatikus.Az túlzás,hogy megszerettem,de már nem annyira antipatikus,mint az elején volt.Nem tehetségtelen,és kétségtelenül megvan benne,amit itt keresnek,de szerintem még szüksége lett volna 2-3 évre.Mondjuk ahhoz képest,amilyen az elejkén volt,némi fejlődést látni rajta.Előadónak végülis jó,de az éneklésén még van mit csiszolni.

-Szabó Dávid:Nálam olyan se jó-se rossz kategória.Volt,amikor tetsztt,volt,amikor nem.Bár a lírai dalokat jól énekli.

-Stone:A maga stílusában nem volt annyira rossz,de szerintem nem ide való volt.

-Zámbó Krisztián:Az idei X-faktor szégyene volt.Csak az édesapja miatt került be,és jutott el idáig.

-Like:Az idei X-faktorban ők voltak a legjobb csapat.Sajnáltam,hogy kiestek.Főlrg Petráért kár.

-Fehér Zoltán:Semmi kiemelkedő nincs benne.Teljesen átlag.A hangja nem rossz,de nem kiemelkedő.

-Lass Bea:Na ő volt az,akit egyáltalán nem szerettem.Irritál a hangja és a személyisége is.

-Spirit:Jó kis csapat voltak.Bár még nem voltak annyira összecsiszolódva és szerintem Kinga jobb volt,mint a srácok.De ennek ellenére tetszettek,és szerethetőek voltak.

-P.J.Z.:A maguk stílusában nem voltak rosszak,de nem ide valók voltak.Inkább a Csillag születikbe kellett volna menniük.

-Kvaka Andrea:Az egyik kedvencem volt.Sajnáltam,hogy olyan hamar kiesett.Szerintem sokminden volt még benne.

Összesítve az egészet,szerintem ez volt az eddigi leggyengébb X-faktor.És azzal,hogy Malek kiszáll számomra ezzel a szériával be is fejeződött.
2012. december 31. 10:09 #70
vecaenikő_fan
vecaenikő_fan
új tag
Hozzászólás: 94
Azonosító: 175266
Egy nagy csalás volt az egész.Timinek kellett volna megnyernie,csak a retek klub nem hagyta,hogy megint Miki versenyzője nyerjen.Nekem ez az Oláh gyerek egyáltalán nem tetszett.Abszolút középszerű,csak túldícsérték.

A másik: Ti komolyan még Mikit kritizáltátok,hogy elfogult Adéllal és Gesztit dícsértétek?Ez komoly?Már nem azért,de pont,hogy Geszti a szánalmas.Direkt lehúzta a lányokat csak azért,hogy sztárolja a gerblyéző Gergőcskéjét és a nyávogó,unalmas Dávidkáját.Elég rendesen túlértékelte a versenyzőit.Olyan nagyképű volt Gergőre.Gergő abszolút középszerű énekes,Dávid pedig csak nyávog.Timi 1000x jobban énekel mint bármelyikük.Adél lehet,hogy nem a legjobb énekes volt,de nélküle unalmas lett volna a műsor.Viszont szerintem a swniges dalokat tényleg jól énekelni.Amúgy Miki soha nem próbált meggyőzni senkit arról,hogy Adél jó énekes.Adélra inkább azt mondta,hogy olyan személyiség,akire oda kell figyelni.Neki Timi volt a hang.

Nagyon sajnálom,hogy Miki elmegy.Inkább a hisztérika Keresztesnek meg annak a nagyképű Gesztinek kellene menniük.Remélem őket is lecserélik.Főleg azt az idióta Gesztit.
2013. január 03. 19:08 #71
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Idézet (vecaenikő_fan @ 2012.12.31. 10:09)

A másik: Ti komolyan még Mikit kritizáltátok,hogy elfogult Adéllal és Gesztit dícsértétek?Ez komoly?Már nem azért,de pont,hogy Geszti a szánalmas.Direkt lehúzta a lányokat csak azért,hogy sztárolja a gerblyéző Gergőcskéjét és a nyávogó,unalmas Dávidkáját.Elég rendesen túlértékelte a versenyzőit.Olyan nagyképű volt Gergőre.Gergő abszolút középszerű énekes,Dávid pedig csak nyávog.Timi 1000x jobban énekel mint bármelyikük.Adél lehet,hogy nem a legjobb énekes volt,de nélküle unalmas lett volna a műsor.Viszont szerintem a swniges dalokat tényleg jól énekelni.Amúgy Miki soha nem próbált meggyőzni senkit arról,hogy Adél jó énekes.Adélra inkább azt mondta,hogy olyan személyiség,akire oda kell figyelni.Neki Timi volt a hang.
Nagyon sajnálom,hogy Miki elmegy.Inkább a hisztérika Keresztesnek meg annak a nagyképű Gesztinek kellene menniük.Remélem őket is lecserélik.Főleg azt az idióta Gesztit.

Először is: Gergőt lehet szeretni,és lehet nem szeretni.De az tény,hogy ebben a mezőnyben ő és Timi voltak a legjobbak.Az,hogy kinek melyikük tetszett jobban ízlés dolga.

A mentorokról:Minden mentorban van elfogultság a saját versenyzőjével szemben,ez mindig is így volt,és lesz.Az a dolguk,hogy védjék a versenyzőiket,még akkoris,ha tudják,hogy jogos a kritika.Malekról tudom,hogy bár az élő adásban védte a versenyzőit,de utána megmondta nekik,hogy jogos volt a kritika.Az igaz,hogy Adélra nem mondta,hogy jól énekel.Inkább azzal érvelet mellette,hogy jó előadó.Geszti mindig is sunyi volt és irígy,vele kapcsolatban nincs min csodálkozni: Emlékezz mint csinált Enikővel.Nagyon csípte a szemét,hogy miután ő hazaküldte,Feró beválasztotta.És direkt lehúza.ocsis Tibit is az első adandó alkalommal megpróbálta kiejteni.Bár az kétségtelen,hogy volt némi igazság abban,amit Adélnak mondott.Timit viszont tényleg direkt húzta le,mert féltette tőle Gergőt.

Viszont végül tényleg bebizonyosodott,hogy Malek a legértelmesebb közülük.Mert egyedül neki van annyi esze,hogy ezután otthagyja.Nyílván nem akarja,hogy az RTL teljesen lejárassa,és inkább kiszáll.Neki is voltak dolgai ez igaz,de ennek ellenére azt gondolom,hogy túl jó ebbe a műsorba,és többet ér annál,minthogy ebben a baromságban bohóckodjon.
2013. január 04. 11:05 #72
vecaenikő_fan
vecaenikő_fan
új tag
Hozzászólás: 94
Azonosító: 175266
Idézet (selena_taylor_fan @ 2013.01.03. 19:08)
Először is: Gergőt lehet szeretni,és lehet nem szeretni.De az tény,hogy ebben a mezőnyben ő és Timi voltak a legjobbak.Az,hogy kinek melyikük tetszett jobban ízlés dolga.
A mentorokról:Minden mentorban van elfogultság a saját versenyzőjével szemben,ez mindig is így volt,és lesz.Az a dolguk,hogy védjék a versenyzőiket,még akkoris,ha tudják,hogy jogos a kritika.Malekról tudom,hogy bár az élő adásban védte a versenyzőit,de utána megmondta nekik,hogy jogos volt a kritika.Az igaz,hogy Adélra nem mondta,hogy jól énekel.Inkább azzal érvelet mellette,hogy jó előadó.Geszti mindig is sunyi volt és irígy,vele kapcsolatban nincs min csodálkozni: Emlékezz mint csinált Enikővel.Nagyon csípte a szemét,hogy miután ő hazaküldte,Feró beválasztotta.És direkt lehúza.ocsis Tibit is az első adandó alkalommal megpróbálta kiejteni.Bár az kétségtelen,hogy volt némi igazság abban,amit Adélnak mondott.Timit viszont tényleg direkt húzta le,mert féltette tőle Gergőt.
Viszont végül tényleg bebizonyosodott,hogy Malek a legértelmesebb közülük.Mert egyedül neki van annyi esze,hogy ezután otthagyja.Nyílván nem akarja,hogy az RTL teljesen lejárassa,és inkább kiszáll.Neki is voltak dolgai ez igaz,de ennek ellenére azt gondolom,hogy túl jó ebbe a műsorba,és többet ér annál,minthogy ebben a baromságban bohóckodjon.

Nem mondom,hogy a többi mentor nem elfogult a sajátjaival.És Adélt sem szeretem különösebben.Az akasztott ki,amikor Geszti azt mondta neki,hogy "Mindig ugyanazt látom tőled.Láttam márígy is,láttam már úgy is.Semmi újat nem mutatsz már" (jó,lehet,hogy nem szóról szóra így mondta),mert ugyanez elmondható a gerblyéző Gergőcskéjére is.Timit is tényleg szándékosan húzta le,mint ahogy annó Enikőt is.Én nagyon nem bírom ezt az embert.Az első X-faktorban,amikor Vecát mentorálta,még szerettem,de második és harmadik szériában nagyon nem tetszett a viselkedése.És igen,Miki a legnormálisabb mentor mind közül,ezért sajnálom,hogy elmegy.Sokkal inkább helye van a zsűriben,mint a hiszérika Keresztesnek és a nagyképű Gesztinek.Feró még nem olyan rossz.Miki és Feró jók,de a másik kettő szánalmas.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok