Starity

X-Faktor (2012)

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 20. 18:48 #41
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (Felicity @ 2012.11.20. 18:36)
Hát, itt lesznek meglepetések, valami azt súgja. Amitől kezdettől fogva tartok, az, hogy Zámbóval nyeretik meg az egészet, amiből botrány lenne, úgyhogy saját magának lenne rossz. Én már magamban kialakítottam egy sorrendet, csak remélni tudom, hogy Antal Timi fog nyerni, mert ő megérdemelné, második helyen Oláh Gergő szerepelne.

Az biztos,hogy hatalmas botrány lenne,ha Zámbó nyerné meg.És ezzel egy életre lejáratnák a műsort és a csatornát is.Kérdés,hogy be mernek e vállalni ekkora botrányt.A sorrendem nekem is ugyanaz,mint neked.Szerintem is Timinek vagy Gergőnek kellene megnyernie.
2012. november 20. 18:56 #42
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.11.20. 18:48)
Az biztos,hogy hatalmas botrány lenne,ha Zámbó nyerné meg.És ezzel egy életre lejáratnák a műsort és a csatornát is.Kérdés,hogy be mernek e vállalni ekkora botrányt.A sorrendem nekem is ugyanaz,mint neked.Szerintem is Timinek vagy Gergőnek kellene megnyernie.

Úton-útfélen erről megy most is a hír, akkor ennek a sokszorosa lenne, amiből mi születne? Hát még több pénz. Válaszolva neked egy ideig azt gondoltam, hogy csak benntartják valameddig, de most már elképzelem, ahogy vele nyeretik meg, szóval szerintem szemrebbenés nélkül bevállalná a retekklub, nekik már amúgy sincs hová süllyedni pardon.gif
2012. november 20. 19:00 #43
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.11.20. 18:48)

Szerintem a közönség viszi magával tovább Zámbókát, de remélem, hogy amint lesz lehetőségük a mentoroknak, hogy válasszanak valaki és ő közte, akkor őt estetik ki. Tényleg már jobbak esnek ki, mint ő. Például Kvaka Andi az elején még esélyt sem kapott az éneklésre, eltolta a Sweet Child O'Mine-t, s húzhatott haza gázórát olvasni.
1 felhasználónak tetszik: Vampire Lady
2012. november 24. 22:34 #44
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
KIESETT ZÁMBÓ yahoo.gif bday.gif pompom.gif
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2012. november 24. 22:43 #45
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Végre kiesett Krisztián wink.gif
Tény,hogy szörnyen énekelt,de valamiért a végén megsajnáltam,pedig ez nem rám vall mellow.gif
2012. november 24. 23:16 #46
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Zámbó Krisztián kiesésével kicsit tisztult a végeredmény számomra. Nem mondom, hogy nem vártam, hogy kiessen, de tény, hogy megsajnáltam az utóbbi időkben. Tehetsége van, de nagyon kevés, épp annyi, hogy egy Jimmy számot képes legyen elénekelni (lásd: válogatás), de többre nem futja. Viszont néhány ember olyan mélységekig alázta az interneten, hogy az nekem már sok volt. Egy ember sem érdemli meg, hogy folyton a viccek középpontjában álljon. Elsőre még vicces, de már annyian meglovagolták ezt a témát, hogy nem mulatságos, hanem szánalmas. Nem vagyok rajongója a srácnak, de láttam rajta, hogy nagyon megviselte a támadássorozat. Szavaztak, bent maradt, erről nem tehet. Kissé tenyérbemászó stílusa volt az elején, de a végére elég szerény lett. A döntőre rátérve, szerintem Adél, Gergő, Timi trió lesz, a többiek remélhetőleg kipotyognak addig. closedeyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Betti90, Vampire Lady, Hustler, Bessie
2012. november 24. 23:23 #47
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (cintia0023 @ 2012.11.24. 23:16)
Zámbó Krisztián kiesésével kicsit tisztult a végeredmény számomra. Nem mondom, hogy nem vártam, hogy kiessen, de tény, hogy megsajnáltam az utóbbi időkben. Tehetsége van, de nagyon kevés, épp annyi, hogy egy Jimmy számot képes legyen elénekelni (lásd: válogatás), de többre nem futja. Viszont néhány ember olyan mélységekig alázta az interneten, hogy az nekem már sok volt. Egy ember sem érdemli meg, hogy folyton a viccek középpontjában álljon. Elsőre még vicces, de már annyian meglovagolták ezt a témát, hogy nem mulatságos, hanem szánalmas. Nem vagyok rajongója a srácnak, de láttam rajta, hogy nagyon megviselte a támadássorozat. Szavaztak, bent maradt, erről nem tehet. Kissé tenyérbemászó stílusa volt az elején, de a végére elég szerény lett. A döntőre rátérve, szerintem Adél, Gergő, Timi trió lesz, a többiek remélhetőleg kipotyognak addig.  closedeyes.gif

Igen teljesen igazad van..Krisztián valóban nem a legtehetségesebb ember, de nem értem ezért miért kellett ennyire bántani. Látszott rajta, hogy nagyon megviselik a közönség reakciója. Valóban nem tehet arról, hogy beszavazták. Visszatérve a versenyre Szerintem Timi a legjobb a második pedig Gergő.
2012. december 01. 22:17 #48
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Istenem,miért? mad.gif
De nem is értem mire számítottam..Ezen a műsoron nem is szabad meglepődni.Mit bírnak ebben a nyálgépben?A hangja a nullához van közel,tehetségtelen és még nem is szimpatikus.Gratulálok. 110.gif
2012. december 08. 21:34 #49
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Csobot Adél és az Imagine... Milyen ironikus, hogy pont ennek a dalnak a hallgatása közben veszti el az ember a hitét, nem? biggrin.gif
Én megkönnyeztem, de nem a meghatottságtól.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. december 08. 22:00 #50
- törölt felhasználó -    
Kedvelem Malek Balek uraságot, mint mentort, de eme adás után a legkevesebb, amit tehet a zeneszerető közönséggel, az az, hogy élő adásban t*k*n szúrja magát. Odaadni az Imagine-t ennek az affektálós, művigyorú fruskának??? (Már elnézést...) Értem én, hogy közeleg a világvége, de azért hadd ne trollkodjunk egy klasszikussal, no biggrin.gif Szegény Lennon...
5 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, Black Hearth2, zsurika9899, Bessie
2012. december 08. 22:34 #51
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Running Fool @ 2012.12.08. 22:00)
Kedvelem Malek Balek uraságot, mint mentort, de eme adás után a legkevesebb, amit tehet a zeneszerető közönséggel, az az, hogy élő adásban t*k*n szúrja magát. Odaadni az Imagine-t ennek az affektálós, művigyorú fruskának??? (Már elnézést...) Értem én, hogy közeleg a világvége, de azért hadd ne trollkodjunk egy klasszikussal, no biggrin.gif Szegény Lennon...

Nekem eddig nem volt bajom Malekkal, de amit ebben a szériában művel, az botrány. Profi, meg nem elfogult? Semmivel nem jobb, mint Ildi, mikor a saját mentoráltjait agyondícséri, még ha bűn rosszak, akkor is. Rendszeresen magyarázza a semmit és osztja ki szerencsétlen Gesztit, aki egész jókat mondott az utolsó két adásban, aztán meg még mentegetőznie kell, hogy "de azért jó volt", hát komolyan felfordul a gyomrom, Ferótól úgy szintén. Pedig őket tartottam eddig normálisnak.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Black Hearth2, Adrianna
2012. december 09. 08:33 #52
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Adél jobb mint Dávid? blink.gif Kidding me, right ?? omg.gif
Az a nő nem tud mást csak nyávogni! Annyira rájátszik arra, hogy milyen kis cuki, meg édes, hát én konkrétan már a falnak menyek ettől a folytonos vigyorgásától! Kedvem lenne odamenni hozzá és képen törölni!
A Miki meg tényleg siralmas, annyira átvette Ildikó szokását, hogy elképesztő, mindenre támad, mert az ő kis cuki versenyzője a legjobb, hagyjuk már omg.gif

Ezek után a minimum, hogy Gergő nyeri meg az egészet! beer.gif
7 felhasználónak tetszik: Évike12, Adrianna, SmileyZ, janet7, Black Hearth2, zsurika9899, Bessie
2012. december 09. 09:17 #53
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Ebben a szériában csak Maleknak van füle, bár elcsavarta a fejér Adélka a kis nyávogásával, szóval nála neki sem lehet hinni nagyon, a többi viszont,, áhh, nyálverés az egész.. rolleyes.gif
Adél, hát borzalmas volt. Nem lehet mondani mást a többi produkciójára.. Timi. Ő egy csoda. Annyira tele van energiával mindig és a hangja.. bár most lehetett érezni hogy volt valami probléma de, azért jó volt. laugh.gif Jött Gergő. Anyám, meghallom, mintha egy világsztár énekelne, annyira tökéletes. És ez mindegyik produkciójára vonatkozik. Dávid. Nos ő egy fura ember.. A hangja nem rossz, bár volt pár ember aki kiesett és jobb volt nála. De szerintem megállná a helyét bárhol. Színészként én tehetségesebbnek tartom mint sima énekesnek.
Nálam vagy Gergő vagy Timi az aki nyer, bármelyik nyer én örülök neki. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, janet7, Black Hearth2, Bessie
2012. december 09. 09:19 #54
dadika
dadika
új tag

Státusz1, 2, 3 Not only you and me Got one eighty degrees And I'm caught in betweenn
Hozzászólás: 26
Csatolások: 0
Azonosító: 191150
Szerintem az idei X-faktor az egyik legygengébb!!! Csak a Gergő, és Timi a jó!! De remélem h Gergő fog nyerni!!! thumbsup.gif
2012. december 09. 12:08 #55
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Én az elején nem kedveltem Adélt a viselkedése miatt,de mára megkedveltem.Igaz,hogy nem normális,de ez van rohog.gif
Azok jutottak a döntőbe akiket szerettem volna,szóval én örülök smileeee.gif
Remélem szombaton Adél fog kiesni,Vasárnap pedig Gergő nyerni laugh.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Kyra99, Vampire Lady
2012. december 09. 16:37 #56
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Nem vettétek még észre,hogy nem a mentorok,de mégcsak nem is a nézői szavazatok döntenek? Az RTL dönti el,hogy ki jusson tovább,és ki essen ki.Feró tegnap a párbajnál el is szólta magát,amikor kimondta,hogy ő maga sem ért egyet a döntésével.Egyébként mostmár biztos,hogy Gergő nyeri.Az előző két szériából kiindulva Dávidra tippeltem,hogy vele nyeretik meg,de akkor nem.Azon sem csodálkoztam volna,ha tegnap Timi-Gergő párbaj lett volna.De úgy lászik nem merték kiejteni őket,és mostmár menteni próbálják,ami még menthető.Az viszont igaz,hogy ez a széria harmatgyenge volt.Egyedül Timi és Gergő miatt érte meg nézni.Bárki nyeri a kettő közül,én örülni fogok neki,de ahogy írtam valószínű,hogy Gergő nyeri.
3 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Bessie, Adrianna
2012. december 09. 19:38 #57
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Örülök, hogy végre kipotyogott az a nyálgép, a szőr feláll a hátamon tőle. Még énekelni sem tud. Valamelyik produkciójánál pont kijöttem a szobámból, és megálltam egy kicsit a tévé előtt, de a zene majdnem hangosabb volt, mint ő. Extrém módon gyenge. Akkor már inkább Adél jusson tovább, az egy fokkal kevésbé gyenge.
2012. december 16. 22:42 #58
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
GERGŐ!! Annyira megérdemelte a győzelmet.Timi is nagyon jó volt persze,de számomra Gergő volt a legjobb! heart.gif
Végre valahára egyetlen műsorban az nyert akinek szurkoltam meghajolo.gif
Nagyon büszke vagyok erre a srácra heart.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, nicol bellox, janet7
2012. december 16. 22:51 #59
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Igazából már hetekkel ezelőtt sejteni lehetett,hogy Gergő fogja megnyerni.De gratulálok neki,megérdemelte a győzelmet.Nagyon tehetséges srác.És gratulálok Timinek is,ő is nagyon jó volt,és ő is megérdemelte volna a győzelmet.Nekem ők ketten voltak a kedvenceim az idei szériában.
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, nicol bellox
2012. december 16. 22:54 #60
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Szerintem Gergő nagyon jó énekes,de Timit jobban szeretem,bírom,hogy sosem az nyer,akinek szurkolok..
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok