Mindig utáltam a kölyköt, nem tudott énekelni, idegesítő volt a kis roh@dék, meg is érdemelte hogy kidobják a mezőnyből kokózásért. Mindent elhiszek az interjújából, kivétel azt hogy ő nem kokózott csak egyszer. Idegesített a fangörlöknek kreált, műfejével és az oldalra nyalt hajával, de ez most egy valamire való vélemény volt, totálisan megerősített mindenben, amit eddig gondoltam, csak nem tudtam biztosra. Ezt most úgy jött ide hogy azt mondta az interjúban hogy a világon mindenhol ugyanígy működnek a dolgok és a látszat ellenére a mentorok soha sem dönthetik el hogy kiket akarnak a csapatukba, fejesek döntenek helyettük is. Hasonló vádakkal már egy ausztráliai és amerikai versenyző is előállt, ami az ausztráliai ABC honlapjára is felkerült, az amcsi elszólást Cowell bácsi tüntette el a netről de ez már rajtuk maradt, nem tudják lemosni magukról, az angol, baloldali The Sun publikálta, innentől kezdve nincs mit tenni.
Így nézzétek a műsort, valaki monitorozza talán a ti véleményeteket is és így védjétek a kedvenc versenyzőtök állítólagos magánéletét vagy énektudását, senkit sem érdekel, konrétan (odafent a fejeseknél gondoltam).

5 felhasználónak tetszik: