A Transformers legutóbbi részének sztárja, Rosie Huntington-Whiteley – aki nem mellesleg az akciószínész, Jason Statham barátnője – újabb filmszerepre készül. A következő mozifilmjét igazi sztárokkal fogja forgatni, melyet nem kis izgatottsággal vár.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rosie Huntington-Whiteley újabb filmszerepet kapott
2012. október 02. 09:23
Nem is értem, hogy miért kapta meg a szerepet a Transformers-ben. Az összes részt láttam, hibátlan volt az egész film, amíg meg nem jelent ez a nő. Nem volt neki való a szerep, látszott is rajta. Remélem, hogy az jobban fog állni neki...
2012. október 02. 11:45
én erre nem mondok semmit már bocsánat de igy van most ezért eszt kell csianálno????????
2012. október 02. 11:59
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Én személy szerint sajnálom, hogy Rosie úgy döntött anno, hogy kipróbálja a színészetet is. Modellnek kifogástalan, ráadásul a Victoria's Secret angyalaként nagy név lehetett volna. Mióta a VS-sel felbontották a szerződését azóta nem nagyon van jelen a highfashion világában. Kevés az a modell, akinek sikerült színésznőként is befutnia. Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Elle MacPerson. Csak néhány név, akik modellként sikeresek voltak, és színészettel próbálkoztak, de ez utóbbiban nem arattak osztatlan sikert. Amúgy a Transformers miatt kapott aranymálna jelölése nem vette el a kedvedet Rosie a filmezéstől?
2012. október 02. 17:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem nagyon ismerős.. lehet,hogy már láttam,de nem nagyon rémlik...!
2012. október 02. 17:30
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Nem ismerem a csajt, így nem tuddom, hogy a színészi teljesítménye mennyire kifogásolható, mindenesetre a legtöbb modellból lett színésznő finoman szólva sem a legjobb.
2012. október 03. 18:26
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
"Megan Foxot váltotta le az új Transformers-részben, ugyanis a fekete hajú színésznő túl sok pénzt kért rendkívül gyenge színészi teljesítménye ellenére" - hát, nem mintha Rosieba több színészi képesség szorult volna..
Nem igazán értem miért akar a filmiparban dolgozni..
2012. október 03. 19:44
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Ki eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: