Liam Payne Leona Lewisszel randizik?
2012. október 01. 17:42
|
|
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline
|
Liam :/// imádom őt,de nem néztem volna ki belőle hogy egyből mással randizik,ez kicsit bunkó.. de egyetértek Melissza7
2012. október 01. 17:43
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Igen, Liam valóban imádja ezt a lewis csajt, de már réfebbóta ismerik egymást, szerintem (ehyenlőre)tuti nimcs közöttük semmi, amúgy liam szerint Danielle nagyon hasonlít Laonára...de ez az ő döntése, hogy mit csinál, bár danielle sokkal jobb ennél a vonyítós csajtól
2012. október 01. 17:48
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
nem hinném hogy tényleg így van de ha mégis akkor ez gyors volt! x_x
2012. október 01. 17:52
Ahaaaa.... és a haja fél nap alatt visszanőtt xDDD Akkor bocs xDDD
2012. október 01. 17:56
|
|
Enikőőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 168977 offline
|
De legalább ne olyan képet rakjatok be, amiről már 20 méterről ordít, hogy szerkesztett.(Photoshoop) Vagy Liam hajgyökerei annyira aktívak, hogy akár egy nap alatt képesek visszanőni.?
2012. október 01. 18:01
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Látszik, hogy z a kép nem valódi, hanem szerkesztett. Mellékesen Liam nem hinném hogy összejönne Leona-val, gondolom időbe kerül míg túl teszi magát a szakításon, már ha szakítottak ugye!
2012. október 01. 18:04
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
sztem ps... múltkor még az alan charry cuccban olyan szomorú fejet vágott amikor Loui-t és Zayn-t kérdezték a barátnőikről h azt hittem h elsírja magát, vagy odaszaladok megölelni xd
2012. október 01. 18:07
Jobban örültem volna,ha újra össze jött volna Dani-vel,de hát ez van
,de ha Liam boldog lesz Leona melett......
2012. október 01. 18:07
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
o.o Ne hülyéskedjetek máár. :''D Tuti nem igaz.
Liam nem az a méhecske típus, aki virágról virágra száll rögtön... Persze lehet, hogy találkozgatnak meg ilyenek.. o.o de sztem akkor se fognak összejönni.
2012. október 01. 18:08
|
|
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline
|
Nem tudomm.Ha igaz igaz ha nem,nem.Imádom őket/1D,JB....STB/és ez nem fog.e miatt változni.Szerettem együtt őket Daniella.val de ő döntésük.Lehet igaz de,lehet nem:) Danival jobbak lettek volna./bár ez csak egy kép,nem tudom milyen ez a csaj.Danival kár hogy végee lett.De mondjuk tényleg.1 hete szaktottak kb. és már 2 vagy több randi megvolt?
Mármint mostnaában vagy már régebben is?! /nem akkor amikor Danival volt/ ŐK TUDJÁK .Szerintem egy ideig Liam szingli akar vagy lesz maradni<3! : p : D . .H*
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: