Starity

Csalódások és sikerek a hétvégi X-Faktorban

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 01. 20:49 #81
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Reálisnak néztem,hogy Csobó Adélt így vagy úgy tovább juttassák. 1-szer lehet hibázni, de 2.? Ez felháborító tud lenni. És Fehér Zolival se értek egyet. Helyette Fóris-Ferenczi Gábort láttam volna szívesen. Én nem értem így.
Na mindegy nálam ők lenének a továbbjutók:
Csapatok:
Like, Spirit, Wonderfool
Lányok:
Kvaka Andrea, Antal Tímea, Jáger Kinga
Fiúk:
Szabó Dávid ,Meggyes Csaba és a 3.-al még vacillálok
28 év felettiek:Kovács erika, Zámbó Krisztián és Horváth Sándor
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. október 01. 20:55 #82
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Én meglepődtem pár dolgon, pl, hogy Foris Ferenczi Gabor nem jutott be,a beszédhibás zoli meg igen, az az ember tutira fogyatékos, vagy valami van vele, mert látszik a nyilatkozatain, hogy kattant...és tuti öngyilkos lesz ha kiesik!
Zámbó Krisztián meg nagyon gáz, ahogy előadta a hattyú halálát a produkciója után az nevetséges volt! Meg az egész ember egy nagy színház! Annak ellenére, hogy "nem szeretne az apjába kapaszkodni" Minden második megnyilvánulásában az apjáról beszélt!
Antal Tíminek nagyon jó hangja van, szerintem ő a legerősebb idén, de úgy se ő nyeri, mert lány nem nyerhet!
Mondjuk nem érdemes azon háborogni, hogy kik jutottak tovább, mert a legtöbbjüket maga a műsor hívta fel, ahogy ez szokott lenni, hogy biztos helye lesz, csak jöjjön a színvonal miatt!És ezt onnan tudom, hogy egy ismerősöm aki bandában játszik, és nagyon jó hangja van, mesélte, hogy felhívta az RTL klubb, hogy jelentkezzen a műsorukba, ha nem is a mostaniakba, akkor egy következőbe! És ő mesélte azt is, hogy volt olyan akit azért nem jutattak tovább, mert tökéletes jó hangja volt, és megkérték, hogy majd a következőre jelentkezzen (mert ugye évről évre jobbak kellenek)
Kovács Erika is már indult a Megasztárban, anno a popdarálóban is volt, sőt saját klipje is van, ahogy Zámbónak és Jágernek is! (és nem lepődnék meg, ha kiderülne még valkiről)
És mivel a legtöbb továbbjutó színész, így nem csodálkoznék, ha Beát is (aki amúgy műsorvezető volt az RTL-nél) és Dávidot is úgy hívták volna be!
Tehát mivel úgy is meg van rendezve,le van zsírozva, így az egész csak egy nagy vicc és fölösleges rajta háborogni!
3 felhasználónak tetszik: Siistra, Grace Benning, Leighanne
2012. október 01. 20:59 #83
- törölt felhasználó -    
szerencsére a kedvencem bejutott ^^
2012. október 01. 21:08 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (sewenteen @ 2012.10.01. 20:55)
Én meglepődtem pár dolgon, pl, hogy Foris Ferenczi Gabor nem jutott be,a beszédhibás zoli meg igen, az az ember tutira fogyatékos, vagy valami van vele, mert látszik a nyilatkozatain, hogy kattant...és tuti öngyilkos lesz ha kiesik!
Zámbó Krisztián meg nagyon gáz, ahogy előadta  a hattyú halálát a produkciója után az nevetséges volt! Meg az egész ember egy nagy színház! Annak ellenére, hogy "nem szeretne az apjába kapaszkodni" Minden második megnyilvánulásában az apjáról beszélt!
Antal Tíminek nagyon jó hangja van, szerintem ő a legerősebb idén, de úgy se ő nyeri, mert lány nem nyerhet!
Mondjuk nem érdemes azon háborogni, hogy kik jutottak tovább, mert a legtöbbjüket maga a műsor hívta fel, ahogy ez szokott lenni, hogy biztos helye lesz, csak jöjjön a színvonal miatt!És ezt onnan tudom, hogy egy ismerősöm aki bandában játszik, és nagyon jó hangja van, mesélte, hogy felhívta az RTL klubb, hogy jelentkezzen a műsorukba, ha nem is a mostaniakba, akkor egy következőbe! És ő mesélte azt is, hogy volt olyan akit azért nem jutattak tovább, mert tökéletes jó hangja volt, és megkérték, hogy majd a következőre jelentkezzen (mert ugye évről évre jobbak kellenek)
Kovács Erika is már indult a Megasztárban, anno a popdarálóban is volt, sőt saját klipje is van, ahogy Zámbónak és Jágernek is! (és nem lepődnék meg, ha kiderülne még valkiről) 
És mivel a legtöbb továbbjutó színész, így nem csodálkoznék, ha Beát is (aki amúgy műsorvezető volt az RTL-nél) és Dávidot is úgy hívták volna be!
Tehát mivel úgy is meg van rendezve,le van zsírozva, így az egész csak egy nagy vicc és fölösleges rajta háborogni!

Éppen emiatt szavazni is merő pénzkidobás, csak néphülyítés az egész.
1 felhasználónak tetszik: Leighanne
2012. október 01. 21:22 #85
zsoca00
zsoca00
visszatérő vendég

StátuszMost épp itthon vagyok végre elég nehéz nap ez a hétfő...........fáradt vagyok.
Hozzászólás: 169
Csatolások: 0
Azonosító: 186695
Hát elég nagy puffanások voltak. ciki
2012. október 01. 21:42 #86
- törölt felhasználó -    
Adélt nem bírom...
2012. október 01. 22:07 #87
Sheeranator
Sheeranator
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 186756
Csobot Adélt puszta reklám miatt juttatták be, közel sem ő volt az, aki megérdemelte volna, viszont a személyisége és ez a kialakuló románca azzal a Szilárddal tuti a döntőbe juttatja, bármit is csinál...
2012. október 01. 22:19 #88
Sellina
Sellina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 464
Csatolások: 53
Azonosító: 177625
Csobot Adél a leg unszinpatikusabb mindközül dry.gif
2012. október 01. 22:51 #89
Gloria SMTPN
Gloria SMTPN
visszatérő vendég

StátuszGloria SMTPN lusta beállitani státuszát
Hozzászólás: 104
Azonosító: 185294
En nem tom mer szidja mindenki Adelt?! Szerintem tok jo hangja van es lehet h elrontotta de sztem az is volta a baja h nagyon izgult! Am sztem barimi jo fej es lehet h tenyleg eleg butuska de pont ezert olyan amilyen!! Hajra Adel!! biggrin.gif
2012. október 01. 22:57 #90
esszti
esszti
persona non grata
Hozzászólás: 1350
Azonosító: 177910
Ez az Adél egy irritáló nőszemély. Ráadásul rengeteget hibázott, és elcsúszott a hangja. Nem értem miért kellett vele kivételezni. sleep.gif
2012. október 01. 23:04 #91
Viki Malik
Viki Malik

Státusz;)
Hozzászólás: 545
Azonosító: 179754
Gloria SMTPN a szambol vetted ki a szot!! biggrin.gif meg meg hozzatennem azt h mer kellet bevalasztani azt a P.J.Z.-t????? Komolyan ok nem x-faktorba valok hanem utca sepronek! Nem lehet osszehasonlitani oket egyik versenyzovel sem!! :/
2012. október 01. 23:14 #92
kismutyesz
kismutyesz

StátuszNe vitatkozz barmokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre,s legyőznek a rutinjukkal.
Hozzászólás: 597
Azonosító: 161608
Nincs ember a világon, mármint aki ne hibázott volna eddig. Szóval nem kell Adélt szidni, mert szerintem van tehetsége hozzá. smileeee.gif
2012. október 01. 23:45 #93
- törölt felhasználó -    
Úgy érzem muszály megvédenem Adélt az első az x szar történetében akire azt mondom ennek hangja is van azt hittem sírok amikor nem akarták tovább engedni szörnyűek vagytok...Hajrá Adél heart.gif
2012. október 02. 05:37 #94
ericsaade.hu
ericsaade.hu

StátuszVan annak oka hogy bunkó vagyok és ez nem fog megváltozni!
Hozzászólás: 636
Csatolások: 105
Azonosító: 159469
ez a Zámbó gyerek mit keres itt én már az első menetbe kiejtettem volna
2012. október 02. 06:34 #95
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Adélt nem bírom, olyan irritáló...
2012. október 02. 07:25 #96
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Nagyon remélem, Adél nem lesz olyan, mint a tavalyi szériában az ikrek. Ők is az első fordulóban tök jók voltak, aztán egyre gyengült és gyengült a hangjuk...Habár Adél előadása még az övéknél is tökéletesebb volt. A ruha, a zene, a viselkedése, mind ott volt percre pontosan, és nagyon jól sikerült. Én bírom a csajt, szeretném, ha észbe kapna, és odatenné magát, mert az utóbbi időben tényleg harmatgyenge volt.
2012. október 02. 07:53 #97
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nincsjobb híján néztem a válogatókat - már amikor. Azért akad pár név, akit megjegyeztem magamnak: Oláh Gergő, Ekanem Bálint Emota, Antal Tímea, Kovács László Stone. (plusz ha már csapat, akkor a Like) Illetve még Jáger Kinga és Meggyes Csaba, de nekik inkább lokális okokból kifolyólag szorítok (azért elismerem, nagyon tehetségesek).

Csobot Adél nem szimpatikus nekem sem. Nagy Szilárdot már A Társulat című műsorban sem csippantottam túlságosan...

Kíváncsi leszek, hogy kik kerülnek be az élő showba. Ha az általam fentebb említett nevek többsége igen, akkor lehet, hogy nézni fogom a műsort. Bár tuti nem azokat fogják bevenni, akik tényleg tehetségesek, hanem akik eladhatók a vízműveknek (= csapból is folyó előadó van kilátásban a személyében), akik nem a tehetségükkel tudnának igazán kitűnni... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. október 02. 07:56 #98
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Musegirl @ 2012.10.01. 20:15)
Kinga a sulimba jár. Neki szurkolunk. Csütörtökön mini koncertet adott a nagyszünetben, nagyon jó volt. biggrin.gif

Nem kell ennyire nagyzolni a Munkácsyval. dry.gif Kinga TOLDIS volt eredetileg, ezt ne felejtsük el! A Munkácsynak utólag könnyű idegen tollakkal ékeskedni! reklamalo.gif
2012. október 02. 08:14 #99
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Meglepő fordulat állt be nálam idén, még mindig nézem az adást. biggrin.gif Nem biztos, hogy sokáig, már most látom, hogy sok értelme nem lesz, annyira kiszámítható. Ekanem Bálintnak örülök is, meg nem is, de szerintem ő ennél tovább nem fog jutni, annyira nem hype-olják, mint a többieket. pardon.gif Kvaka Andrea alapból unszimpatikus, de amit a színpadon leművel, az valóban hátborzongatóan magával ragadó, piszok jó hangja van. Antal Tímea szerintem kicsit hamis, de ő meg rendkívül szimpatikus és nagyon erős. Aki még nekem tetszik az Balla Réka és Pál Loretta, náluk sincs hype, gondolom ennél tovább nem jutnak. pardon.gif A csapatok közt valóban van pár jó, de az nem tetszik, hogy mindegyiküknek angol fantázianevet adtak. Ez nem a magyar X faktor? mellow.gif Ezen kívül borzalmas csalódás volt, hogy Fóris-Ferenczi Gábor nem jutott tovább. Jóformán bármelyik fiú helyére be tudtam volna rakni szívfájdalom nélkül. Jó, hát laza a gyerek büdösül, de miért jó az, ha valaki szinte meggebed azért, hogy bejusson? Lazán-f@szán elsétált idáig a srác, és mehetett volna tovább is, mert remek hangja van, szimpatikus személyisége, remek kisugárzása és fiatal kora ellenére férfias, vonzó megjelenésű. Attól a Nagy Szilárdtól a frász kerülget, de szerintem Fehér Zoli sem volt jobb Gábornál. Na mindegy. Csobot Adélra ki sem térek. Ügyes a kislány, de még kislány. Ki kellene hajítani, hagyni, hogy benőjön a feje lágya és jövőre már jöhetne. Adél még nincs kész. Hebrencs, szeleburdi, túl öntelt és nem kapta még meg azokat a pofonokat az élettől, amik ahhoz szükségesek, hogy meglegyen benne az alázat. Anélkül pedig rohadt nehéz jónak lenni. Hát ennyit erről. Jövő hétvégén még szerintem nézni fogom, de utána azt hiszem pát intek a műsornak én is. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. október 02. 08:43 #100
- törölt felhasználó -    
Nekem eddig Lass Bea előadásmódja tetszik legjobban, annak ellenére hogy szerintem egyáltalán nem nagyon tud énekelni. A "Monchichi"lányt egyszerűen nem bírom. Egy kis megjátszós afektmajmócának tűnik. Nincs egy szívből jövő megmozdulása se. Pinceszínésznőnek való. Persze ő is továbbjut, pedig elcs*szte a dalt és semmi zenei készsége nincs. A That's Man-t bizonyára egy évig gyakorolhatta, de ha rögtönözni kell, leblokkol, nincs több színészet. Én már a karaokes ugrabugrálása után utilaput kötöttem volna a hátára. A fogszabályzós fiú számomra rettenetesen unszimpatikus és tavaly is az volt. Az egész műsor egy megrendezett kamu. Zámbó Krisztián továbbjutott, pedig egy hangot nem talált el, akkor se, ha belevörösödött a feje. Ide a rozsdás bögőt, hogy az egész műsor róla fog szólni, illetve arról, hogy "Hogyan nyeressünk meg egy előre megrendezett tehetségkutatót Zámbó Krisztiánnal.
Annyira érdekes hogy éppen azok mennek tovább, akiket már az elejétől fogva sztárolnak. A versenyzők nagy részét pedig egyszer sem mutatták. Nevetséges. Oláh Gergőben sem látok semmi különöset. lehet, hogy sznobnak tűnök, de nem tudok szimpatizálni egy olyannal, aki mindenféle intellektust nélkülöz.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok